Lakáskiadás - A Rasszizmus szívás

123
Feliratkozom
hirajanlo
3756 videó
pro
31671 Loop készítése
13
0
2012. febr. 22.

Rövid, vicces történet arról, hogy miért ciki rasszistának lenni.A jelenetet játsza: Nagy Móni és Báró. Operatőr Fillenz Ádám, Producer: MS3.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Megnéztem három "a rasszizmus szívás" videót és szimpla előítélettel szemben láttam két zsarolást és egy besúgást (ami egyébként igazolja az előítéletet) KÖSZI! most sokkal jobb......
Mellesleg ezt a hozzászólást a "Cigány TV" Facebbok oldaláról kitörölték és egyben letiltották a hozzászólás lehetőségét számomra. Ez akkor most rasszizmus??
thumb
Legalább eredeti koncepció lenne, de ez a megvalósítás is egyszerű lopás, amire bárki rájöhet, aki a youtube-on látta már a racism in america című videókat. A súlyos, állítólag rasszista kijelentések után megáll a kép, a szegény áldozat pedig kiszól a kamerába és elpanaszolja magát. Hát érdekes hogy ugyanígy csinálták meg ezt a kampányt Amerikában is... Most legyek én is rasszista és mondjam hogy a cigányok már a szellemi tulajdonra is rájárnak? De bárcsak ott tartanák hogy ebben az országban 1 millió cigány semmi mást nem csinál, csak éjjel-nappal plagizálja a tudományos és művészeti produktumokat, bárcsak...!
thumb
Emberek! Mindenki, aki ilyen videókat készít, magát antifasisztának, liberálisnak, elfogadónak, vagy bármi másnak titulálja, ugyanannyira kirekesztő, mint akik ellen "harcol". Sőt, még képmutató is. Az én üzenetem feléjük, és egyben mindenki felé: FOGADD EL AZ EMBERT! Ne csak a magyart, a cigányt, a zsidót, a színesbőrűt, az arabot, stb., hanem a bűnözőt, a gyilkost, a rasszistát, az antiszemitát, mindenkit! Mert ők is emberek, és az ember nem tökéletes!
thumb
Ez egy, a romákat lejárató kampány része. Eddig hármat néztem meg, mindegyikben a romák előítéletektől szenvedtek, de aztán megmutatták, hogy vannak ők is akkora szemetek, mint bárki más. Aki ezt rendezte egy tehetségtelen alak, aki vagy nem fogja fel mit csinál, vagy felfogja, mai még rosszabb.
A végén a szentkoronás turul mindig a falnak megy. Csak tudnám hol vannak ilyenkor az állatvédők?
thumb
Emberek! Hát nem látjátok?! A készítők titokban cigánygyűlölő, rasszista hungaristák, akik direkt ezekkel a videókkal akarják felbőszíteni a magyar népet!:-) Felrázni az internet előtt görbült háttal pötyögő, nethuszárokká alacsonyodott nemzetünket! Ez a titkos céljuk, és reméljük sikerül nekik! Még több ilyen videót, százat, ezeret! :-)
thumb
ezekkel a videókkal a készítők hatalmas öngólt rúgtak :)
thumb
Aljas magyargyűlölő,rasszista videó! Tiltakozom a a népem,fajtám állandó meggyalázása ellen amit a poszkomcsi,ex-ÁVO-s ,,poszt-eszdsz-es bűnbanda folytat 150 éve.
Újabban a bűnöző cigányokat használják fel ellenünk biológiai fegyverként,életteret gyalulandó hosszú távon maguknak a sémi társaikat Palesztínában foszforbombázó judeo-nácik.
Sémita cigányok,zsidók vissza a sivatagba!!!
thumb
nem vagyok se rasszista se gárdista se masiniszta, de ez valami kegyetlen fos volt! EZ A RASSZIZMUS!! EZ A VIDEÓ MAGA A RASSZIZMUS!! Hisz azt sugallja, hogy minden magyar vérszívó, hazug, adócsaló űbergenya svindler, a romák meg firnyákos szentlelkek... hát mi ez, ha nem rasszizmus könyörgöm!??!??! ha fordítva lenne a szitu akkor is felháborító lenne... sikerült atombombával tiltakoznotok a háború ellen. gratulálok.
thumb
De a tényfeltáró kérdés. Miből van pénze lakást venni, bárba menni és fodrászhoz?
Hisz erre nekem dolgozó embernek sem futja....
thumb
nem nézem meg! Semmilyen romákat terelgető és bemutató szennyet nem nézek meg. Ott van az ingyen iskola, be lehet járni, lehet tanulni, lehet rendesen viselkedni okot nem adva a rossz szavakra. És nem mellesleg le lehetne végre szakadni az állami csöcsről, mert amíg mi tartjuk el őket, addig jogom is van csúnyán nézni rá a boltba . Az én pénzemből vedel, cigizik és él segélyen. Menjenek haza indiába, én itthon vagyok magyar, és ezért nem megyek rinyálni Brüsszelbe.
thumb
Az ilyen romával semmi gond nincs, de olyat mutassatok, aki úgy igazán "integrálódott", amikor a büdös, retkes odamegy megnézni, na akkor mi van? Vagy pl. amikor naiv ismerősömnek beadták, hogy 2-en kiveszik a kis garzonját, aztán beköltöztek +4 kisgyerekkel...
thumb
Szánalmasan szar ez a videó is, mint a többi..
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY