Lazaro y Greta

188
Feliratkozom
agicica88
3003 videó
19 Loop készítése
0
0
2018. szept. 3.

A történet Las Vegasban játszódik. Reina Ortíz (Paola nunez) , a sikeres divattervező feleségül megy Víctor de Rosashoz (Juan Soler) . Az esküvő napján meglátja halottnak hitt vőlegényét és kirohan a templomból. Az utcán elgázolja egy autó. Reina magához tér a kómából, de a balesetnek nem várt következménye lett: részleges amnézia. Reina utolsó emléke 8 évvel korábbi. Az a nap, amikor Estefania Pérez ( Catherine Siachoque)esküvőjére készült és leesett a lépcsőről.

Nyolc évvel korábban: Reina Ortíz, egy fiatal varrónő mostohaanyjával és húgával él együtt. Nicolás (Eugenio Siller) pincérként dolgozik a Party Poker kaszinóban. Estefania meghívja Reinát az esküvőjére, ahol találkozik a két fiatal. Reina és Nicolás egymásba szeretnek. Boldogságuk azonban nem tart sokáig. Nicolás együtt járt Camiláva (Thalí García), Víctor lányával. Camila öngyilkossága után Víctor úgy döntött, hogy bosszút áll Nicoláson. Az ő megbízásából rálőttek Nicolásra és kábítószert raktak a kocsijába. Mivel Nicolás kórházba került nem tudott elmenni az esküvőjére. Estefania elment a templomhoz és azt hazudta Reinának, hogy Nicolás meghalt. A kórházban pedig Nicolásnak azt, hogy Reina soha sem kereste őt. Nicolás "halála" után kiderült, hogy Reina gyermeket vár tőle. Víctor felajánlotta a nevét a kislány számára. A kocsiban talált kábítószer miatt Nicolást 15 évre ítélték, de csak 3 évet töltött börtönben. Smith (Laura Flores) különleges ügynök felajánlotta neki a szabadságát cserébe azért, hogy nekik dolgozzon. Nicolást hivatalosan halottá nyilvánították. 5 évvel később Reina és Nicolás útjai keresztezik egymást. Nicolás Javier Bolívar néven Reina sofőrje lesz, kihasználva a lehetőséget, hogy Víctor után nyomozzon és megtalálja azt a személyt, aki a Reina elleni támadásokért felelős.......

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
47:35
Jóbarátok
19 órája
thumb
22:42
Jóbarátok
1 napja
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY