0 0 7
780
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. jan. 8.
Kötetlen szerkesztőségi beszélgetésben a világ titkosszolgálatairól, Tánczos Gáborról és Lépold Józsefnéről, a Magyar Grafológiai Társaság volt vezetőjéről - filmünk gerincét képezve - a Háttérhatalom (a Bibliában: titokzatos Nagy Babilon) és az Emberiség tragédiájának kontextusában. Egy olyan rendszer egyik epizódjaként, amely rendszerben szinte mindenki áruló és az Emberiség ellensége. Beszélgetnek: Tánczos Krisztina és Molnár F. Árpád. hirhatter.com
Hozzászólások | 7
gmbh
2010-07-11 17:16:32

Ha mindenki áruló akkor ott egység van ,ha csak néhány rendes ember akkor nézőpont kérdése,hogy ki a gonosz.A sztrádán halad egy autós a forgalommal szemben, bemondja a rádió,hogy egy autó száguld ellenkező irányba.Mire az autósunk.Csak egy? Mind.

gmbh
2010-07-11 17:07:05

Faszárpi írjál már valamit.Azt sem tidod már, hogy hova tetted fel magad.Lógasd fel ne pöcsölj...

gmbh
2010-07-03 10:46:13

Molnár Fasz Árpád.Játszod az eszed a nagy ál intellektusoddal,össze vissza hordasz mindenféle moslékot.Szegény asszony már azt sem tudja ki kivel van.?Idézgetsz hangzatosnak álltalad vélt szavakat,Te vagy egoista.Sötét sötét sötét sötét,kis ördög.ÉRTED????????????????????????????ja..ja..Nyomí Nyomasztó vagy...

Botticelli
2009-01-25 00:28:13

De internet előfizetésre, vezetékes- és mobiltelefonra, meg kábeltévére azért telik...
A munkakerülő és a politikai üldözött nem ugyanaz.
Az ingyenélő bármily "erkölcsös" és "keresztyén" is, még nem válik politikai üldözötté, különösen ha egy olyan szellemi toprongy, aki az ég-világon semmi veszélyt nem jelent a hatalomra, vagy ha úgy tetszik, "ama titokzatos nagy babiloni háttérhatalomra".

OzzyCar
2009-01-23 23:37:39

Lehet, el kellene menni dolgozni, mint minden normális ember, vagy tanultál volna eleget ahhoz, hogy ne fagyjon bé nejed összes nyílása.
Ahhh meg is van a sok frusztráció gyökere ejj!!

MolnarEfArpad
2009-01-22 21:06:36

Azért, mert e világban a politikai üldözötteknek nem telik fűtésre, ezért üldögélnek éjjel-nappal 2 fokban (míg mások megfagynak), és mivel erkölcsösebbek az átlagnál, ezért nem titok az sem, ha lenne fűtésre való, azt is mások védelmére és ingyenes megsegítésére fordítanák. Már aki.
Mert ami nem mások hasznára van, az pocsékolás és az egoizmus diadala.
A Molnár

Botticelli
2009-01-09 15:48:30

De miért kell ehhez kesztyűben és sállal ülni? Így kivédhetők az Echelon és a Titokzatos Nagy Babiloni Szajha által kilövellt ötszög alakú sugarak?

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31