6 0 3
4821
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. dec. 28.
Újra feltöltöttem, jobb minőségben. Ha bármilyen problémát észleltek, nyugodtan szóljatok :3

A dorama Nagamu Nanaji Parfait Tic című mangája alapján készült.

Történetünk középpontjában egy lány áll, Hu Xiao Feng. Ő egy aranyos, élénk, beszédes és mindig mosolygó első éves szociológia-hallgató. Bár nem egy okos teremtés, mégis nagy segítsége a szomszédságában lakó anyukáknak. Ugyanis Xiao Feng olyan lány, aki imádja a gyerekeket és tudja, hogyan vidítsa fel őket. Nem nagyravágyó lány, igazából még nem tudja, mi szeretne lenni, csak annyi bizonyos, ahogy a jelenben, úgy a jövőben is a gyerekekkel szeretne foglalkozni.
A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor két fiú költözik a lány otthona fölött kiadó lakásba: Xing Da Ye és Xing Yi Cheng (később Ah Yi), akik unokatestvérek. Mindkettőjüknek van egy-egy titkuk, bár alapvetően ugyanarra vágynak, csak másként mutatják ki. Da Ye, a nagy gyerek. Első évét kezdi ugyanazon egyetemen, mint Xiao Feng, csak ő közgazdaságtant tanul. A lányhoz hasonlóan szereti a gyerekeket, mindig vidám, tud főzni, mégsem tudja mi a szerelem. Ah Yi, aki Xiao Feng osztálytársa lesz, első látásra durvának tűnhet, mindig nagyon komoly, keveset beszél, szeret olvasni, egyedül lenni, és van egy lány, akit nem tud elfelejteni. Mégis szereti az édességet, szereti elrejteni féltett tárgyait és mindig nagyon őszinte.Xiao Feng szinte első látásra beleszeret Da Ye-ba, de titkolja, mert tudja, Da Ye számára ő sem kivétel. Ah Yi, a sok keresetlen szó után, végül segédkezet nyújt a lánynak, akibe lassan beleszeret
Hozzászólások | 3
BallaBella
2014-11-12 19:04:36

köszi a feltöltést! ♥

Pandaka
2014-04-27 18:48:10

Nekem nem jàtszodik le mert külföldröl szeretném megtekinteni.. nem lehetne ezt vhogy megoldani?

Gyula821
2014-01-04 21:38:32

Bocsi de szinte olvashatatlan a felirat pici is és a mögötte lévő kínai felirat miatt szinte semmi sem olvasható belőle.

A felhasználó további videói
Hasonló videók