1105 Loop készítése
7
0
2010. szept. 8.

FONTOS!TOVÁBBI TITKOKÉRT ÍRJATOK AZ ATYAEG1(KUKAC)GMAIL.COM CÍMRE!MUTASSÁTOK MEG MINDEN MAGYARNAK!Magyar vezetők kellenek, nem az idegenek!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A magyarok meg így is irtják egymást mi van a munkahelyeken ?Mindenki egymás alá tesz kitúrják egymást tudnék ezekről mesélni bár én csak félmagyar vagyok de tudom mik folynak soha nem lesz vége ha az emberek csak marakodnak!!!
thumb
Már mindenki keveredik nincs tiszta vérvonal ,de engem nem is érdekel a vérvonal nem tök mindegy aza lényeg ki milyen ember mert nem az a fontos hogy mik vagyunk hanem hogy kik!!!Az emberek ellenségesek sajnos nagyon nagy a rasszizmus ebben az országban ,persze tisztelettem a kivételenek !!De az a helyzet hogy amég az emberek így gondolkoznak soha nem lesz béke a földön !
thumb
Minden igaz amit elmond a többi videóval is egyetértek mert ezek tények . Igen elmondja a valóságot amelyben élünk beszél szertetről meg hogy mindenki egyenlő legyen és boldog ez mind szép én is pont ezt akarnám!! De van olyan videó ahol meg csak a magyarsággal jön a magyar vérvonallal és hogy hogyan legyen megint királyság meg hogy bejött ide a sok nem magyar és letelepedtek ide akkor most mi van itt?????Előszőr elmondja a valóságot az embereknek hogy mi az amivel írányítják őket aztán elmondja hogy mi lenne jó a népnek , csak a magyarságról beszél és mi van a többi emberrel ők rohagyanak meg vagy mi???Akkor ilyenkor hol van a szeretet?Ő is csak manipulálja az embereket azzal hogy elmondja a a valóságot aztán meg úgy csinál mint a jobbikosok nagy magyarság stb.......Én minden embernek jót akkarok nem csak a magyarságnak !!Ez itt vérlázítás amit csinál!
thumb
AZ ellenségnek nem azzal okozod a legnagyobb csapást ha a képébe vágsz, hanem ha a képébe röhögsz. Kapzsi, lelketlen emberek mindig is voltak és lesznek. De én nem félek hogy a magyarság el fog pusztulni. Ha a "harc a lélekben" dől
el, akkor a győztes az lesz, aki higgadtabb és magabiztosabb és őszintén bele tud nevetni a másik arcába, hogy: "jöhetsz a pénzzel, megtévesztéssel, fegyverekkel... te akkor is egy senki vagy". Akinek ez menni fog az győzni fog.
thumb
az a baj hogy az emberek azt hiszik h nekik szükségük van egy vezetőre hogy jobb legyen az életük, hogy kiűzhessék az álmagyarokat az országból. teljesen kivan belőlük az öntudatosság iktatva; mintha sohase lett volna bennük ilyesmi;
éppezért várhat még a magyarság egy jódarabig mire ujra szabad lehet; ráadásul az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy a döntés joga csupán illúzió hatalmasok, és elnyomottak közt
thumb
Üdv!Mond meg mindenkinek, akivel találkozol, hogy a polgárháborút úgy felejtsék el ahogy az tőlük a legjobban telik. Szerinted ki örülne a legjobban annak ha a magyar a magyart irtaná??? Azok akik nem magyarok! Mert fogyna a konkurencia... A magyarok felemelkedése nem a politikából fog elindulni, de az egész politikát elmossa és a helyébe fog lépni a magyar vezetés. Ha majd megjelennek azok a személyek, akik méltók a vezetésre és nem csak a média kapta fel őket, hanem a magyarok ösztönösen köréjük gyűlnek, akkor fog a helyzet rendbe jönni. Egyszóval azok az emberek kell, hogy megjelenjenek, akiket nem a hatalom szeretete, hanem a szeretet hatalma éltet.
thumb
Egyébként a Lady Gaga klipelemzéskor már tudtam hogy a zsidók keze van a dologban.
Szted a Jobbik nem minket képvisel?Pax Hungarica,MNA????
Elmondom neked hogy egy újabb Vitéz Nagybányai Horthy Miklósra lenne szűkségünk a aki vissza tudja adni a reményt és a hitet a magyarságnak.A fiataloknak adni egy alternatívát mint akkor pl. cserkész mozgalmak kötelező sport klubbokat a a diszkók kábító szeres világa helyett.Hasonló dolgok engem már régóta érdekelnek engem is.
Voltak valóban a rendszerváltás után álmagyarok de ők átlátszók voltak nagyon mindig teli volt velük a zsidó média(tv2 rtl m1 stb.)emlékszel még a erősen fajtajelleges Bácsfy Dianára? Szabó(Shalom)Albertre?
Azt akarom kérdezni hogy szerinted mit csináljunk?Készüljünk a polgárháborúra? ui:sok hülye korlátlan uralmat szavazott az álnemzeti zsidesznek hogy fogják azok az alkotmányt modosítani???
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY