1 0 0
66
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. jún. 23.
2022. jún. 19.
A német rendőrszakszervezet vezetője szerint nagyrészt migrációs hátterű fiatalok vettek részt múlt hétvégén egy berlini strandon történt tömegverekedésben, és azt állítja, hogy a politikusok „elzárkóznak” attól, hogy az érintettek hátteréről beszéljenek.
demokrata.hu
A tömegverekedés, amelyben mintegy száz ember vett részt, vasárnap délután 4 óra 25 perc körül történt a berlini Steglitz kerület egyik strandján, ahol fiatalok ordibáltak és verekedtek össze.
Összesen tizenhárom rendőrautó és legalább száz rendőr érkezett a helyszínre, hogy megpróbálják lecsillapítani a verekedőket, miközben az édesanyák kisgyermekeiket igyekeztek távol tartani a két erőszakos csoporttól – írja a Bild című német bulvárlap.
Rainer Wendt, a német rendőrszakszervezet vezetője azt állítja, az érintettek többsége migráns hátterű volt: „A politikusok elzárkóznak az elkövetőkről szóló vitától, ami ebben az esetben is nyilvánvaló. Fiatal férfiakról van szó, és bár nem mindegyikük, de a legtöbbjük migrációs hátterű, és nyilvánvalóan sajátjukénak érzik ezt a közteret is”.
„Minden olyan szórakozóhely-tulajdonos, akinek vannak kidobói, biztosítani tudja, hogy egy ilyesfajta vendégkör ne léphessen be. A rendőrség viszont nem tud mindenhol ott lenni. A rendőrség egy bűnüldöző szerv, nem pedig életmentő klub” – tette hozzá.
A verekedés következtében több fiatalember megsérült, közülük ketten azt állítják, egy férfi késsel támadt rájuk. Egy tízéves kisfiút fejbe vertek. Nyomozás folyik egy 21 éves férfi ellen is, aki vélhetően megtámadott és megvert egy, a strandon dolgozó biztonsági őrt.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Ez a ház égni fog máma!
3:23
AZ ENERGIAVÁLSÁG TITKAI
26:39
Pucér fenekét mutogatja a tüntető
0:21
A tálibokat is felvesszük az EU-ba?
3:57
Farkat kapott az amerikai hadsereg...
0:28
Gyalázat Budapesten
9:03
2022. jún. 13. 74 néző
Hasonló videók
3:23
26:39
0:21
3:57
0:28
9:03
2022. jún. 13. 74 néző