0 0 34
730
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. júl. 3.
Fenyvesi Theresa tanárnő, németországi születésű német állampolgár, világutazó, aki Afrika számos országában is huzamosabb ideig élt, a magyar mezőgazdaságról és agráriumról, valamint a háttérhatalomról.

Hírháttér Televízió (HTV):
http://hirhatter.t35.com .

Beszél:
Fenyvesi Theresa.

Lomnici-sír-montázs:
Nagy Sándor (Naleksz).

Zene:
Richard Strauss: Alpok szimfónia, Rahmanyinov: cisz-moll prelude,
Maurice Ravel: Zongoraverseny bal kézre.

Kamera, text, vágás és rendezés:
Molnár F. Árpád
Hozzászólások | 34
FenyvesiTheresa4
2008-09-28 20:15:52

http://shop.vems.hu/falura.hu/pub/002/A_penz_mint_adossag_xvid.avi
http://tdyweb.wbteam.com/Drabik.htm
Nézzétek meg!!!!

FenyvesiTheresa4
2008-09-28 20:13:49

Amerikai Bankok most összedőltek, megvolt a történelmi fekete péntek, s a házakat már veszik el az emberektől; ezt egy évvel ezelött megjósoltam, mint a hurikánokat is, a könnyvemet 7 éve írtam s már ott megemlítettem, nem értem hogy a magyarok miért tiltják?! Magyarországra nemsokára ugyanez befog következni; ki teheti nézze meg-e filmet, ami levan egyszerűsítve; a bankrendszer titkai:

FenyvesiTheresa4
2008-09-27 10:54:29

kényszerüljön erre a munkalehetőségre! Te Fiam olyan buta vagy, s olyan embert szidsz akit nem is ismersz; én a gazdaságért és a toloszékesekért írtam terveket, és a rabszolgaság és feketekereskedelem, meg a prostituált emberkereskedelem ellen vagyok, s engem szídsz? Vajon miért! Most már öszintén bevallom, hogy örülök hogy nem vagyok Magyar!!! (Teréz anya a példaképen s nem a kurvák, ha te tudod ki az akkor elgondolkodnál miked mondasz, vagy maradj a neked lévő oldalaknál!!

FenyvesiTheresa4
2008-09-27 10:50:12

Kedves Red Star! Sajnálom, hogy máshoz nem értesz csak szidni szidni...S káromkodni! Nem valami bölcs ember vagy, s bevallom, afrikában több értelmiséggel beszélgettem, mint valaha magyarországon! Én a Magyarlányok csempézésse ellen tiltakozok, akit eladnak kurvának, s te engem szidsz hogy kurva vagyok?! Hogy van ez?! Remélem neked is lányod születik majd egyszer, akinek más munkalehetősége nem lesz, s akkor örülnél egy olyan hülye kurvának mint nekem aki tenne valamit a gazdaságért, hogy ne

OzzyCar
2008-09-09 23:34:44

Besza, behu ;DDD

RedStar
2008-09-08 18:47:33

HA EZ A GOJ KURVA EGY TANÁRNŐ AKKOR ÉN NEONÁCI VAGYOK!!!!!!

FenyvesiTheresa
2008-08-06 22:49:23

Csak egy utolsó gondolat, hogy azt írják hogy pornográf videókat s minden olyan videót nem lehet feltölteni, ami sérti a közönséget mert lefogják törölni, nos az a baj hogy az internet csak pornó filmekből áll és az olyan oldalakat törlik, ami a fontos és igazságos hírközlésről szól, Vajon miért?!!! Tán nem szabad már gondolkoznunk, s állati szinten csak egy dologra kell koncentrálnunk?Vagy csak a jelenések 17 pontban lévő emberek szolnak itt bele, kik máshoz nem értenek, csak a maszturbáláshoz?

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:27:44

2.
...az 1995/CXXV., a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény előírja a feszültséggócok betechnikázását.
-
Igazán humoros, hogy azok a szerencsétlenek, akik annyira védik pártjukat és kormányukat, észre sem veszik, buta magyar fejükkel fel sem fogják, hogy azok tépték le róluk a ruhát. Amint pedig az ilyesmi megtörténik, annak híre mindenhová eljut, azaz mind tudunk róla.
-
Eh, magömlést a disznókról.

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:24:52

1.
De mielőtt bárki ráfogná a jobboldalra, annak nem árt elmondani, hogy a megfigyeléseket az igazságügyminiszter írja alá, amikor nem ő, akkor a megbízott bíró, amikor nem ő, akkor az NBH és annak vezetése, a Szilvásy dönt, és a telepítésekhez nem kell írásos engedély sem, mert a legtöbbjét nem is hivatalosan intézik.
-
Hadd tudja mindenki, hogy ebben a világban senki nem hálás, aki sortüzes disznó. Aki röfögni kezd, az nemzetbiztonsági kockázat, és...
-
folyt.

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:13:33

Itt van néhány betechnikázott barom:
-
David500, afeher, OzzyCar, bitbandita, sonran, Callum, FeherGy, kenya12, Andrasss, Loncsi69

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:10:10

3.
Nemcsak gonoszok és szilvásysta, sortüzes-csonttörő idióták dolgoznak az NBH-nál, hanem hasznos, az Emberiséget szolgáló szakértők is. Aki pedig ilyen módon keres magának hírnevet és figyelmet, ahogyan ozzycar, meg a többi barom, az meg is kapja a figyelmet a lába közé.
-
Eh, én is így tanultam a szakmát. Szép új világ ez, és ilyen esetekben nekem is tetszik. Már csak néhány otthoni videó kellene, ahogyan rólam is prezentált ilyen filmt az egykori NBH.
-
Üdv. a Molnár

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:06:49

2.
...cimkéit, hogy csak bunkó és pornó videókat nézhessen ez a sok, buta magyar.
-
Egyébként sok belsős allergiás erre a disznóólra, ami az indán van, és balhékat akarnak.
-
Sőt: OzzyCar, aki beszólt Neked, eltaláltad, egy sortüzes, aki védi a lakosság elleni csonttöréseket, továbbá szóltak ismerőseim, akiknek az a dolga, hogy lássanak, hogy átjár a YouTube-ra is, sorban lecsillagozni a Hírháttér filmjeit. Mondtam is neki, hogy amikor magához nyúl, kapcsolja le a villanyt.
-
folyt.

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:02:07

1.
Kedves Theresa,
-
ez itt Magyarország, nem az USA, ahol az iskolázatlan lakosság is sokkal többet ért a technológiákhoz, mint ez a buta, primitív, sötét ország. A magyarságból pedig az indavideón több hangos bunkó van, mint az összes többi videomegosztón és honlapon együttvéve, ahol a Hírháttér megjelent (saját lapok és blokkok cirka 15, más lapokkal több tucat). Ez nem minket, hanem az inda látogatóit minősíti, mint ahogy az is, hogy az inda betiltotta és cenzúrázta a Hírháttér filmjeinek...

FenyvesiTheresa
2008-08-06 17:54:24

Titkos info itt:www.albatros7.atw.hu
vagy youtobe oldalon all 30 videos of fenyvesi theresa
és tiltott könyv:www.novumverlag.hu; ómen cimű könyvem

FenyvesiTheresa
2008-08-06 17:44:58

MÁR KÖLCSÖN-IRODÁKAT IS NYITOTTAK, MERT VAN EGY TERVÜK, HOGY MINDENKIT ELADÓSÍTSANAK,JOBBÁGYSÁG SZINTJÉRE LESŰLYESZENEK, MERT A TITKOS IZRAELI SZERZŐDÉST MÁR MEGKÖTÖTTÉK= A CION ZSIDOKNAK ELADTÁK A MAGYAR TERÜLETEKET MIVEL KINŐTÉK IZRAELT, S CSAK A GAZDASÁGI CSÖDRE VÁRNAK MÁR, MAJD BEJÖNNEK E ORSZÁGBA, MIKOR NEM TUDJÁK VISSZAFIZETNI A KÖLCSÖNÖKET A MIT OSZTANAK MINT A CUKROT, AKKOR ELVESZIK MINDENKINEK A HÁZÁT, S AZ UTCÁRA DOBJÁK MAJD A MAGYAROKAT!RENDELJÉK MEG A KÖNYVET MÍG NEM KÉSŐ,KI IGAZ HUN

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31