Advertisement
1282 Loop készítése
15
0
2019. febr. 5.

Matching! Boys Archery (2016) Koreai
Részek száma 8

Egy lány arról álmodik, hogy egy webtoon művész lesz. Ahhoz, hogy anyagot találjon, egy véletlen baleset folytán betéved egy íjász klubba, amely tele van szép fiúkkal.Egy másik véletlen következménye és a lány leleményessége, hogy ennek a csapatnak ő lesz managere.

Szereplők:
Kei - Hong Shi Ah
Seo Ji Hoon - Yoo Ji Wan
Baek Chul Min - Joo Seung Joon
Cha Ji Hoon - Ahn Kyun Nam
Yong Woo - Jung Guk Dae
Cha Yeon Woo - Ahn Kyung NamMatching! Boys Archery (2016)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Csabymagera!
Hát ha az igénytelenségre vevő vagy, bár ahogy látom a helyesírásodból, Neked Tökéletesen megfelel! :)
thumb
Ha valakiknek nm tetszik ahogy van fordítva akor húzón el nekünk nézőknek jó ahogy van mert legalab valaki tesz rá időt hogy le forticsa
thumb
Nem tudom, hogy most nevessek-e vagy sírjak... :D
thumb
A becsület sértést és a rágalmazást a törvény bünteti!!!!!!!!! Viszont ha annyira rossz lenne amit csinálok, akkor nem annyi néző mint láthatjátok.És persze én ember számba veszem őket és nem úgy mint más ahogy már itt le is írtad HOKUSPOK TÖRPJE !!!!! És pedig szava hihető vagyok normális korrekt emberek számára,nem pedig ilyenekre ti itt aki nem bírnak magukkal és itt élik a gonoszságaikat. Szánalmas és undorító Na meg a zöldséges kertről nem is beszélve.
thumb
"Minden fordító azt a programot használja amit én is." Már ne haragudj, de mint fordító kikérem magamnak!!!! Én nem Google fordítózok, vagy bármilyen más fordító programot sem használok. De ha ez van, legalább magyarosítanád rendesen. De neked ez se megy... Nekem itt az angol tudásom a fejemben és ha kell a papír alapú szótár. A többség így dolgozik, csak mondom. Esetleg internetes szótárral a sima helyett, de nem programmal....
Amúgy csináld nyugodtan ezeket a minőségileg nulla feliratokat, szerencsére van másik, aki igényes tudja, hogy melyiket nézze! Hogy nem ezt, az tuti!!!!
A hangnemed meg erősen kifogásolható. A kritikát el kell fogadni, még ha nem tetszik akkor is. Ezt meg kellene tanulnod, ha már erre adtad a fejed. Nyilvános "ferdítő" vagy, csak mondom, ez azzal jár, hogy az emberek megjegyzéseket tehetnek. Jah, hogy nem tetszik? Van ilyen! Tegyél ellene! Dolgozz alaposabban. Ennyi.
thumb
Na mi van, nem bírod a kritikát?! Vagy azt is leírjam neked, mit jelent?! :D Amúgy meg a CREATIVE COMMONS Licence alá tartoznak más fordítók feliratai. Talán mindegyiktől van engedélyed? Olvass utána, mert könnyen kicsúszhat a talaj alólad! :D Mondjuk amilyen igénytelen munkád van... Meg mi az, hogy a többi fordító is azt használja?! :D Ők tudnak angolul, nem úgy mint TE!!!
thumb
Minden fordító azt a programot használja amit én is. De talán ő is a szeretőid közt van azért tudod mit hogyan csinál???? Undorító!!!!!!!!!!!
thumb
Pela már mondtam neked, húzzál el innen! Amíg az én adataimmal lett megnyitva ez a fiók addig ez az én tulajdonomat képezi és nem kell itt kötekednek senkivel! Ha meg elgurult a gyógyszered kérjél másikat. Az Íjász fiúk első két részét két héttel előbb raktam fel mint láthatod, vagy nem tudsz 10. számolni????????? Utoljára figyelmeztettelek téged és a bandádat is.
thumb
tisoczky nevű felhasználó, hát igen, aki az igénytelenséget szereti, inkább nem írom tovább, mert szépen nem lehetne... :D Tudod az a baj az igénytelen felhasználókkal, hogy olyan fordítókat élteti, mint ezt is itt... Google fordítóval fordít. Ennyi erővel bárki kinevezheti magát fordítónak és szánalmas munkát kiadhat... Majd csak végleg feladják a minőségi fordítók és akkor marad a szenny...
thumb
PeLa nevű felhasználó lelehetne szállni a csatornáról nem kívánatos személy vagy itt. Nekünk tagoknak tetszik ahogy van.
thumb
Lehet később tette fel, de nem is google fordítóval fordítja! :)
thumb
Azért remélem megint nem szégyenled magad, de már fordítja más és előtted elkezdte!!!!!

https://indavideo.hu/video/Matching_Boys_Archery_Ep_1
thumb
Nagyon szépen köszönöm
thumb
Nagyon tetszet várom a következö részt persze a Tra barb see .... is nagyon várom már!!!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY