1928 Loop készítése
0
0
2009. máj. 27.

Fekve nyomó világbajnok.
Az év sportolója,Miskolc napja alkalmából vehette át ezt az elismerést.Gratulálunk Laci.Név.Mészáros László(kérdező:Kathi Béla )

óSzületésnap1968-12-30CsillagjegyBakMagasság180 cm.Versenysúly122 kg.Bicepsz 55 cm (hidegen)Kedvenc gyakorlata fekve nyomás Kedvenc zenéje minden ami jó.Kedvenc filmje Indul a bakterház.Kedvenc könyve Lőrinc László könyvei
Az erőemelésbe, fekve nyomásba bele lehet szeretni. Sokunk számára ez a szerelem sohasem múlik el, a tűz örökké égeti belsőnket. Számunkra az életet jelenti a még nagyobb erő, még nagyobb izmok megszerzése. Jól tudja ezt minden poweros 4 VB és 4 Eb cím tulajdonosával. 4-ből háromszor ő szerezte meg az abszolút elsőséget is.Ő a fekve nyomó sport élő legendájával, egy igazi példaképpel, aki nyomott már 330 kg-ot is fekve. Jól olvastátok! Fekvenyomásról van szó, nem lábtológépről! A fekvenyomás, mint gyakorlat egyszerűnek tűnhet annyira, amennyire egyszerű például futni. De amint elkezdi ezt a sportot űzni az ember rájön, hogy a fekve nyomás versenyszintre való fejlesztése egy egész tudományág. Egy szinten túl minden tudást, fanatizmust be kell vetni fejlesztésére. Ismerni kell az anatómiát, élettant, táplálékkiegészítést, edzéselméletet, tanulni kell a régi bajnokoktól, taktikákat, technikákat kell ellesni és sorolhatnám mi kell még az újabb és újabb falak leküzdésére. Az akadályok újra és újra előjönnek és már már úgy érezzük itt a vég, ennyit tudok, többre nem vagyok képes, ha belepusztulok akkor se. Itt dől el ki meddig jut el ebben a sportban. Aki fáradhatatlanul küzd még a lehetetlennek látszó helyzetekben is és nem adja fel éveken keresztül abból lesz a bajnok. Itt felteheti a kérdést az olvasó: „Na de kérem! Ez 330 kg! Ez már sci-fi kategória! Ennyit csak valamiféle X-man sorozatba illő valaki tud megcsinálni! Hogy a fenébe csinálta?”
Kedves olvasó a választ én sem tudom.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
5:58
Bellatrix
2 hete
thumb
18:11
Stressz
2019. nov. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY