100 Loop készítése
0
0
2016. aug. 9.

2014 Malyibrothers Production a Half-Hun Team És A Lambda Szinkroncsoport Közreműködésével. Pitykó Records (C)
A Malyibrothers a Half-Hun Teamés a Lambda Szinkroncsoport Közös produkciója. Aki ismeri a játékot (aki pedig nem az gyorsan pótolja) az tudja hogy a játékban rengeteg az átvezető animáció. A Csapattal a fejünkbe vettük hogy ezekből az átvezető animációkból csinálunk egy egész estés (vagy annál hosszabb) filmet (animációs filmet) teljes magyar szinkronnal. Megjelenés hamarosan ;) Ugyebár még réges-régen egy messzi-messzi galaxisban meg akartuk filmesíteni a Metal Gear Solid 3 Snake Eatert (ami ugye Magyarosan Kígyóevő néven futott és amit félig sikerült is leforgatni és itt az oldalon megtalálhatóak előzetesek. Igen...fiatalok voltunk és kellett a pénz :D ) és ezáltal tisztelegni a nagy játékmester Hideo Kojima San előtt de a megfilmesítésről nem tettünk le csak kicsit más formában fog ez megnyilvánulni :)

Történet: 1964-ben a Hideg Háború javában tart, az amerikai és szovjet fegyverkezési verseny hihetetlen pénzeket emészt fel és teremt háborús fenyegetést, melyet csak a titkos katonai szervezetek ismernek. Ekkor küldi a CIA Naked Snake kódnevű ügynökét a szovjet Tselinoyarsk dzsungelébe, hogy segítsen megszöktetni egy orosz tudóst, Sokolov-ot, aki a legújabb csodafegyveren dolgozik, a Shagohod-on. A mentő akció azonban nem sikerül, sőt, kiderül, hogy az amerikai erők második világháborús hőse és Snake mestere, a The Boss és csapata, disszidál az ellenséghez, ráadásként két nukleáris rakétát is átad a szovjet parancsnoknak, Volgin ezredesnek. Ő az egyikkel elpusztítja a kutatóállomást, ahol Sokolov dolgozott, és így az amerikaiakra terelődik a gyanú. Ebben a kiélezett helyzetben kell Naked Snake-nek megtalálnia a megmaradt nukleáris fegyvert, a titkos szovjet harci eszközt, a Shagohod-ot, és végeznie kell a néhai, de már az ellenség sorait erősítő, The Boss-szal.

Hogy normálisan lehessen a videók alatt kommentelni a következő szabályok érvényesek 2016. Május 14-től::

Próbálj kulturáltan viselkedni! Úgy beszélj másokkal, ahogy szemtől szemben is beszélnél velük, és ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek, viselkedjenek az emberek!

Ne személyeskedj, ne légy agresszív, ne zaklass másokat! Ne tegyél gyűlölködő megjegyzéseket senkinek a nemére, vallására, etnikumára, fizikumára, szexualitására. Semmijére se.

Ne tégy becsmérlő, kicsinylő hozzászólásokat munkáinkra. Kritikáidat bővebb értelemben és ami fontos értelmesen fejtsd ki. (tehát a sz*r, szörnyű, és egyéb mocskolódások stb kommentek nem kerülnek ki)

Bárki, bármelyik videóhoz hozzászólhat, de a komment csak azután jelenik meg mindenki számára láthatóan, hogy a moderátor jóváhagyta.

Ezzel szeretnénk elejét venni a sok "megmondóembernek", kommenthuszárnak és csakis az értékelhető. értelmes hozzászólást legyen az pozitív akár negatív fogjuk megjelentetni a videóink alatt.

Üdv
Malyibrothers/Half-Hun Team

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY