1147 Loop készítése
4
1
2017. szept. 6.

Ebben a videóban arra a kérdésre próbálom megtalálni a választ, miért lett a Halálos iramban egyike a legtöbb bevételt hozó filmszériáknak!

Akció film történelem
Part 1: http://indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Akcio_film_tortenelem_1_resz

Part 2: http://indavideo.hu/video/CinemaLion_-_Akcio_film_tortenelem_2_resz

tomlion.blog.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A videóban megemlítettem, hogy "Szerintem" miért működik/sikeres a Halálos iramban széria. Amúgy egyetértek! Ezek a filmek 20-30 év múlva nem hiszem, hogy klasszikusok lesznek, elavultak lesznek, mint a nagyon sok 50-es, 60-as évekbeli szörny film. Meg van azoknak a filmeknek is a maga bája, de azok a filmek egy kor szellemiségét tükrözték vissza az akkori technikai korlátokkal. Szerintem a Marvel, a Tranformers és a Halálos iramban filmek is ilyenek. Ennek a kornak a szellemiségét képviselik, amiknek évetizedek múlva is meg lesz a maga bája, de nem lesz ott a filmtörténelem legfontosabb filmjei között!
thumb
Majd nem jó...
Csak egy kicsit elszálltál a saját vélemény fele.
A mai világban semmi másért nem nézik az ilyen filmeket, mert az elvárt animációk és a "kedvencük" hogyan jelenik meg. Gondolkodj! Miért játszanak egyre többen az új grafikás játékokkal? És mért vannak még sokan akik inkább PL.: A Gothic Első rész grafikái típust kedvelik?
Ugyan ez van a filmekkel. Ami anno hasonló dislike üzemmódban volt most visszatérő kedvenc lett és mint a ruha divatban egyes mintái "szabás" mintái mind visszatérőek.
Ha bele néztél volna pár régebbi ázsiai filmbe rájönnél, hogy Amerika már kifogyott az ötleteltből és a fejlesztésekből. Amerika az animálás valósághű terét csak karcolja.
Kérdés Miért léteznek még Videó tékák? Miért vannak átformázva a mai digitális formátumokra? A bakelit kor gyengéi és erősei miért visszhangoznak a youtube-on?
Válasz mert mindenki próbálja magasra tenni a lécet és a saját érzéseinek, álom világának megfelelőit keresi. Majd mikor évekkel később megnézi vagy az "újkor" embere megnézi az elveszet Dislike-os filmek, sorozatok, zenék is újjászületnek. Akár maga a történet vonal vagy bármelyik része egy új ötletben.
Minden ember más van akinek valójában nem tetszik, de mivel valakik "Ez az új Divat"-ként kürtölik megnézi. A bevétel pedig nem pontos mivel benne van azok pénze is akik a dislike kritikákat írják. Szóval maradjunk annyiban ha majd 10-20 év múlva is visszhangzik e majd.
thumb
A hetedik rész befejezését én megkönnyeztem. Nagyon megható volt a szöveg, amit Dom lenyomott, és ahogy Brian elhajtott a fény felé, az valami zseniális megoldás volt.
thumb
mert igénytelen fos, és az embereknek ez kell, mert ez lett a divat... mint a szakadt farmer, a tornacipő, a fapadló, a sharknado stb
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY