Mig-29 Fulcrum

17
Feliratkozom
peregrin
709 videó
2080 Loop készítése
0
0
2010. júl. 4.

A MiG-29 szárnya hátranyilazott, amely négyszögletes uszonyokban végződik. Levegőbeömlő nyílásai rombuszalakúak és erősen nyilazottak. A hajtómű első-felső részén kopoltyúk vannak, hogy a hajtómű ne szívjon be semmi felverődő szemetet, amíg a kifutópályán gurul, ezért a levegőbeömlő nyílásokat lezárja és a hajtómű ezeken a zsalukon keresztül kapja a levegőt. Ezzel a megoldással az első volt a világon és nagyon hasznos gyengén felszerelt repülőtereken. Nagyméretű fúvókái vannak. Még földközelben is képes 1500 km/h-s, vagyis szuperszonikus sebességre. Törzse hosszú, kecses, az orra lefelé hajlik. Ebből magasan kiemelkedik a pilótafülke, amely buborékalakú és nincsen megosztva merevítőkkel, mint a korábbi MiG-ek. Így a pilótának kitűnő kilátása van a gépből.
A gép kitűnően manőverezik, pedig az alapváltozatban még nem is volt fly-by-wire, ez kivívta a Nyugat elismerését is, de elektronikája fénykorában is elmaradt amerikai megfelelőitől! 60 kilométeres távolságból az F-15 van előnyben, de 15 kilométeren belül az előny a Fulcrum javára billen, mivel itt már nagyobb jelentősége van a manőverező képességnek. Látótávolságban már egyértelműen a MiG van helyzetben a pilóta kitűnő kilátása és a gép manőverezőképessége miatt. A gép 9 g-s túlterhelést képes elviselni. A pilóta a sisakjába épített célzókészülék segítségével tudja célra vezetni a rakétát: amerre néz, arra megy a rakéta is ! Elektronikája: lefelé néző/tüzelő pulzus-Doppler radar, lézertávmérő, infravörös kereső-befogó rendszer, sisakba épített célkijelölő rendszer.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
1:19
Driftnek indult,...
2012. jún. 3.
thumb
2:45
Izomba ágyazva!
2012. márc. 17.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY