Mig35

65
Feliratkozom
scheerti
6094 videó
8387 Loop készítése
11
0
2009. márc. 20.

Nem tudni, hogy lesz-e ismét orosz-maerikai fegyverkezési verseny, de a Raptor-killer mindenesetre elkészült.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Az orosz haditechnika nagyon jó volt, mert bár üzemanyag és viszonylag karbantartásigényes, nagyon masszív szerkezeteket készítettek. A szükséges elektronikát meg általában simán ellopták, matematika (programozás) terén az oroszok sosem voltak rosszak, sőt. Ami gáz volt és gyanítom most is az, az bizony a metallurgia terén meglévő hiányosság.
thumb
Még ha az oroszoknak lenne is pénzük, az amcsik nagyon fejlettek. Nem lehet őket utolérni, ez olyan mint hogy én vagyok 23, az öcsém meg 12, és versenyezzünk ki öregedik hamarabb. Ha ezt beküldenék az amcsi légtérbe se perc alatt leszednék.
thumb
Az oroszok soha nem voltak képesek olyan műszaki színvonalú fegyvereket gyártani mint az USA vagy Nyugat -európa.Ez a gép jól pörög de a korszerű légiharchoz ez kevés. Kifinomult elektronika a lényeg,és ebben az oroszok erősen le vannak/voltak maradva.
thumb
janos_bacsi
Nézd meg léci ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=vFoSjld6qmc
egy B2-es felszállás közben visszazuhan. Nem műrepültek vele mégis leesett. A gond csak az, hogy 1 ilyen gép annyiba kerül mint a fél orosz légierő!!!
thumb
A mig-35-ös egy katonai célra kifejlesztett repülőgép. Nem műrepülő gép!!! Egyébként az Orosz hadsereg a világ egyik legnagyobb lélekszámú hadserege azonban PÉNZ kell hogy fejlett is legyen!!!
thumb
Az elvtársak egy apró momentumban tévednek: egy korszerű vadászgéppel nem műrepülni kell. A különböző légiparádékon általában különleges mutatványokkal igyekeznek elkápráztatni a vevőjelölteket, ennek következtében a gépek le is szoktak esni. A technikában -amiben benne van a fegyverzet, a hajtómű, a fogyasztás, az irányitás stb.- kb. az a különbség, mint a Ferrari és a Moszkvics között.
thumb
Igaza van MikeMyersnek. F22 raptor ellen kicsit kevés lenne, de egy velociraptor ellen jó lehet:) Különben is, addig örüljünk, amíg az oroszok nem a világ hadurai!
thumb
Am szerintem az egyetlen dolog amiért nem az oroszok a világ \"hadurai\" az a pénz. ill annak hiánya. Ha nekik is annyi lenne hadifejlesztésre mint az amcsiknak sokkal előrébb tartanának. (szerintem)
thumb
az az F22 Raptor te Jurassic Park mániákus:D:D
thumb
Mármint velociraptor killer?
Ha még lenne, az ellen talán lenne némi eséye. :>
Felhasználó videói
thumb
4:26
Jössz a bálba?
2015. ápr. 17.
thumb
0:41
Mintha köd lenne
2015. ápr. 5.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY