0 0 79
46993
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. okt. 22.
WWW.HUNLIFERZ.WEB4.HU A példamutatás nagyon fontos a fiatalok számára, így nem mindegy, hogy kik is vannak nekik a kirakatba állítva. Ismerjétek meg a médiumok manipulációs eszközeit, hogy felszabaduljatok a hipnotikus rabszolgaságukból!
További titkokért írj ide: atyaeg1(kukac)gmail(pont)com
Hozzászólások | 79
iFido
2011-02-15 04:08:46

Agyaeg1 tisztellek öregem és sajnálom hogy az emberek ien... át ienek

Pszichosokk
2010-11-11 21:20:47

Hmmm. Ne add fel! Tiszteletreméltó, hogy ilyen kitartó vagy. Van egy Gandhi idézet. "Az elején semmibe sem vesznek, aztán kinevetnek, harcolnak ellened, aztán nyersz." Mikor a kutyánkat állatorvoshoz vittük elég sokat kellett várni az udvaron. Körülbelül 1,5 órát. Azalatt az idő alatt nagyon sokszor pisilt a kutyánk és kérni kellett neki vizet is, mert megszomjazott. Félelmébe, feszültségébe nyomott egy hígat is. Mikor már csak 1 valaki volt előttünk bementünk a váróba. A többi kutya csak szép nyugodtan egy helyben állt, mint a néma rabok, de a miénk nem. Ő húzott volna, kapart, lihegett és csorgott a nyála is. Na most én emberi szituációktól függetlenül is képes vagyok gondolkodni. Tehát képes vagyok nem fölvenni mások hazug szokásait, beszédstílusát és valamennyire van önálló gondolatom. Megfigyeltem, hogy nem az én kutyámmal van a baj, hanem a nyugodtakkal. A világban sem a lázadókkal van a baj, hanem akik kiszolgálják a pusztuló rendszert. Gyógyszer-Orvosok Nem bízok bennük.

Factor
2010-11-11 07:37:56

Én csak magammal foglalkozom de lépten nyomon a környezetemet "terelgetem" a jó utra.Eleinte azt kaptam Te hülye vagy.Nem adtam fel folytattam tovább nem érdekelt őket érdeklik-e azok a dolgok amik kinyithatnák a szemüket csak nyomtam rizsát meg a kapcsolódó videót.A pláne az egészben jóideje már-már morognak ha nem tudok valami ujjat mondani vagy mutatni :):).(mint a kisgyerek amikor beteg nem akarja bevenni a gyógyszert mert szerinte rosz.Ha nem kapja meg a gyógyszert nyilvánvalóan megromlik az állapota.Volt már rá példa mikor a gyerek olyan szépen kérlelte a szüleit és esküdözött h megyógyul.Rosszabul lett.De ha magától jön rá a gyerek milyen jó is a gyógyszer önként fogja kérni h megyógyulhason) remélem érted a lényeget.

Factor
2010-11-11 07:23:17

Huh...Kedves Pszichosokk nem gyengén be vagy zuhanva mondjuk nem is csodálom.Volt idő mikor én is hasonlóképpen gondolkodtam.Figyelj most most az embereket gyűlölöd vagy azokat akiknek "köszönhetően" ilyen lett a társadalom.Ez nem 1ik napról a másikra alakult ki... az előző kommentekben kifejtettük már a butítás már időszámítás előtt elkezdődött de drasztikussá azóta vált mióta a pszihiátria hatalmat kapott.Nagyszüleimtől (is) tudom akik már igen szép kort megértek és ahogy vissza emlékeznek régen is voltak hülyek de nem voltak ennyire hülye emberek.Pl. régen nem voltak válások mégha meg is tehették volna az emberek.És sokkal nagyobb összetartozás (most akármire is gondolhatsz barát/ismerős/stb.)volt.Igaz nem a költők által megírt óriási szészakíthatatlan mindent kibíró összatartozások voltak de igen erősnek bizonyultak (mondjuk a jelenhez képest...).röhögni fogsz de leszarom milyen a világ megizé hozé.

Pszichosokk
2010-11-11 00:20:44

Nem bírom tényleg. Bele kell kötnöm valakibe. Legelső hozzászólás. "Ugyanez vonatkozik a partykra is mellesleg pedig egy buli nem buli pia nélkül. asszem enyihhkehh" Fúúú. Persze, hogy muszáj inni egy buliban te szerencsétlen. Az ital arra jó, hogy eltompítsa az agyadat és bele tudj illeszkedni a lealjasult társaságba. Az antifaces videójában láttam egy szimpatikus szemléletmódot. Mindenki ki akar valahogy törni ebből a szemétdombból valamivel. A lényeg, hogy ugyanakkora görény, ugyanakkora patkány legyen, mint a többi. Vajon miért vannak a videó megosztó oldalakon a társukat felrakó, egymást felrakó, idős embereket megszégyenítő, hajléktalanokat megszégyenítő videók? Azért, hogy a lealjasult, patkány emberek valamivel még lejjebb süllyedjenek a mocsokban. De érdekes módon ha valaki végigrugdosná az ilyeneket a városon nem nevetnének. De én igen.

Pszichosokk
2010-11-11 00:12:18

Szóval mindegy mi, de jó lenne rásegíteni a dologra. Szeretném nagyon. Mindenkinek más az álma. Nekem elég extrém tudom.:D

Pszichosokk
2010-11-11 00:11:09

Meg miért van az, hogy a romantikus filmeken mindig a szépet, jót adják le? Anyuka, vagy apuka mit szólna ha az igazságot kéne látnia, hogy a fiatalok a mai világban, hogy beszélnek egymással, hogy gondolkoznak, kin, vagy min nevetnek. De tényleg. A filmek mindig a pozitív hős szemszögéből mutatják be az eseményeket. S ha behelyettesítitek és keresitek ez kinek felel meg a mai világban nem találtok ilyet. Tehát én minden hozzászólásomban háborogni fogok és csak nem tetszésemet fogom kinyilvánítani. Ha mindenki háborogna, abból még lehetne valami. Muszáj vagyok írni. Szétrobbannék ha még ezt sem tenném. Undorodom az egész társadalomtól úgy ahogy van. Minden embertől az utcán, a buszon, a plázákban, áruházakban. Minden öltönyös faszkalaptól, akik még magasabban űzik a hazugságot. Itt valami nagyon nagy szörnyűségnek, katasztrófának kell bekövetkezni, hogy észbe kapjanak az emberek. Remélem ez meg fog történni. Lehet földrengés, tornádó, sorozatos bombarobbantások, tömeges gyilkolás.

Pszichosokk
2010-11-10 23:39:44

Bemegyek egy kocsmába, szórakozóhelyre, akárhová, könyvtárba. Mindenhol ostoba, idomított emberek. El vannak merülve a hazug kis szituációikba és ha rájuk nézek, bele a pofájukba csinálják tovább a fogyatékos bambulást a semmibe. Komolyan mondom undorodom az emberektől. Bárhová megyek, bárhová nézek korrupció és őrült emberek. Lehet, hogy más nem látja, de nekem már fáj. Utcán megfélemlített, tekintetüket lesütő emberek. Gyűlölet, félelem, közöny, pénzmánia, hazugság, bájvigyor. Lennék halhatatlan. Rendeznék olyan vérfürdőt, hogy felébredne a világ a mély álmából. Úgy látszik ez kell.

Pszichosokk
2010-11-10 23:35:13

Írtam most egy verset. Na jó, nem túl jó vers. Túl őszinte, túl nyers. Korrupt emberekkel vagyok körülvéve és nem tudom mit csináljak. Teljesen kétségbe vagyok esve. Legszívesebben gyilkolnék. Valaki mondjon egy jó okot miért ne tegyem. Menekülnék innen csak nincs merre. Összeállnék valakivel, csak nincs kivel. Robbantanék is, csak nincs mivel. Most kezdem megérteni kik a gyilkosok, terroristák. Értem is miért büntetik. Haverommal beszéltük, hogy most még van alkohol és egyéb dolgok, hogy elviselhetőbb legyen, amiben élünk. Később azonban már erre sem lesz szükség. Kiölik az emberből az ellenállást és nem lesz ellenvélemény. Eljátszok a gondolattal. Ha hatalom jutna a kezembe felszabadítanám az összes börtönben lévőt, pszichiátrián, diliházban lévőt. A rádióban lázadó számok mennének. A tévéadásokat mindegyiket kicserélném. Pusztítanék, rombolnék. Aztán ha alábbhagyott a dühöm elgondolkodnék, hogy is tovább. Ez jutott eszembe. Csoda akinek nem nyílik ki a bicska a zsebébe.

Pszichosokk
2010-11-10 22:58:55

De nálam a demonstrációt tömegfegyverekkel leverő eszközök bemutatása szó vágta ki, amivel a rendőrök rukkoltak elő. Ha a rendőrség oldaláról nézem a dolgot, akkor ezek olyan eszközöket takarnak, amikkel a népet félelemben, elnyomásban lehet tartani, nehogy fellázadjanak. A nép oldaláról pedig a lázadás, vélemény nyilvánítás egy természetes dolog és ezek a fegyverek nem a nép érdekeit szolgálják. Eddig bírtam nézni a filmet. Ellenállhatatlan késztetést éreztem magamban, hogy ezt megosszam másokkal is. A Barátok Köztről már szót sem ejtek. Elég érdekes cím. Ahhoz képest, hogy "barátok" lépten nyomon marják egymást benne az idomított szereplők.

Pszichosokk
2010-11-10 22:57:51

Igen. Egyszerre időzítik a reklámokat direkt és a jobb műsorok alatt több a reklám. Tudják, hogy többen nézik azokat és akkorra direkt több reklámot adnak le. Belenéztem ma a Rendőrakadémia című filmbe. Tényleg nem bírtam sokáig nézni. Felhúzott benne pár dolog. Először is az, hogy a rendőröket jófej, vicces embereknek állítják be. A bűnözőket pedig bénának hozzák ki a filmben. A film elején nyugdíjba helyeztek egy rendőrt. Ez a rendőrökben óriási felháborodást váltott ki. Nem értettem ezen gondolkodásmódot. A való életben az emberek már alig várják, hogy megkapják a nyugdíjat és ne kelljen dolgozniuk. A repülőgépen szivarozó embert egy nő lefújta poroltóval, mert zavarta a füst. A tömeg ennek nagyon örült. A valóságban ez úgy nézne ki, hogy valószínűleg nem lehetne szivarozni a gépen és ha lefújna egy utas valakit poroltóval, akkor biztos kapna érte valamit. Szóval ez a sokadik hazugság és értelmetlen agymosás, amit a film az ember fejébe próbál ültetni.

Factor
2010-11-10 08:35:10

rosszul fogalmaztam nem a műsorok között hanem a műsor közben...

Factor
2010-11-10 06:29:34

Van 1 pár saját meglátásom a tv műsoraival kapcsolatban.Ha reklám van akkor minden adón majdnem perc pontosan reklám van (legalábbis azon az 50 magyar adón ami nekem van).Amikor a "jó filmek/sorozatok/megaszar/zabálósóhw/stb" van akkor a másikon is az van.Milyen érdekes.Emléxem régen mikor még csak 1es 2volt a kettesen a bemondó közölte nem olvassa még a híreket mert az 1esen még tart a film....Ja mégvalami a tv-nézésem majd nem egyenlő a 0val de amikor a majom filmek/műsorok mennek alig van benne reklám jóformán annyi időre sincs megszakítás h az ember kimennyen 1 pohár vízért. Ha valami értelmes film/műsor megy akkor tele vannak reklámmal , és sokkal hosszab "szünetek" vannak a műsorok között (gondolom nehogymár a hülye magyar felfogjon valamit ami értelmes lehet...)

Pszichosokk
2010-11-08 20:42:55

S ezt még nem hagyhattam ki. Az emberiség kilencvenkilenc százalékának az agyával csinálnak valamit, és csupán néhányan tudják a világon, hogy pontosan mit. Scott Westerfeld

Pszichosokk
2010-11-08 20:32:36

A horror lehetőséget ad, hogy megtapasztaljunk (ne pedig elűzzünk) olyan érzéseket, amelyekkel kapcsolatban a társadalom elvárja, hogy kordában tartsuk őket. Stephen King

A felhasználó további videói
SZENT KORONA DÉLUTÁNOK - TAMÁSI JÓZSEF -...
1:23:32
3D háznyomtatás
3:45
2014. ápr. 4. 128 néző
Önellátás A-Z-ig
44:22
2014. febr. 24. 176 néző
A legnagyobb holokauszt
12:28
2014. febr. 24. 233 néző
HPV OLTÁS - Csoda vagy fenyegetés?
6:55
2014. febr. 12. 126 néző
A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó
15:29
A halálos mobiltelefon
10:12
2014. febr. 11. 232 néző
Mit tennél, ha a pénz nem számítana?
3:09
Andreas Kalcker - Betiltott Egészség
1:15:44
2013. szept. 24. 980 néző
A  desztillált vízről és a gyógyításról
1:21:22
Ingyen energiával egy tiszta Földért
4:44
Legyetek Jók, ha tudtok!
2:23:57
2013. júl. 5. 814 néző
A Nagy Globális Felmelegedés Svindli
1:15:56
Megesszük a világot
1:34:51
2013. jún. 22. 202 néző
Ruth Stout's Kertje - magyar felirattal
22:57
Hasonló videók
1:23:32
3:45
2014. ápr. 4. 128 néző
44:22
2014. febr. 24. 176 néző
12:28
2014. febr. 24. 233 néző
6:55
2014. febr. 12. 126 néző
15:29
10:12
2014. febr. 11. 232 néző
3:09
1:15:44
2013. szept. 24. 980 néző
1:21:22
4:44
2:23:57
2013. júl. 5. 814 néző
1:15:56
1:34:51
2013. jún. 22. 202 néző
22:57