Miraculous Titkok: Plagg

145
Feliratkozom
RagnaLagar
38 videó
2765 Loop készítése
3
0
2018. júl. 16.

Sziasztok! Ez volna az utolsó fordításom ezen a csatornán, biztos sokan nem örülnek ennek, de ez az én döntésem. Discordon folytatom a dolgot, szóval aki szeretne csatlakozni a szerverre az eme link alapján betud lépni:

https://discord.gg/HnUD7pj

Először is, aki soha életeben nem használta ezt a platformot annak itt van egy kis rövid útmutató:

1. Nyissátok meg ezt a linket: https://discordapp.com/

2. Ez a Discord weboldala, itt a *Download for Windows* -ra kell kattintani, ami letölti nektek az appot.

3. Az app letöltése után nyissátok meg és így befog hozni egy bejelentkező részt, ami alatt lesz egy „Regisztrálj/Register” gomb arra kattintsatok. Ott szépen kitöltötök minden és meg is van a fiókotok.

4. Ha angol a kezdő felület, akkor azt úgy tudjátok beállítani magyarra, hogy bejelentkeztek, a bal alsó sarokban lévő profilotok melletti „User Setting”-re nyomtok, ott pedig a „Language”-re és kihozza a Discordon elérhető összes nyelvet köztük a magyart is.

5. Az utolsó lépést, hogy most már meg van a fiók rá kattinthatok a első linkre vagyis a szerver meghívójára. Leokézátok és bent is vagytok, első körben csak három menü pontot fog behozni a #bemutatkozás-t, a #szabályzat-ot és a #gyik-ot.

A többi menüpont zárolva van, mert még nem kaptátok meg a Tag rangot. Ahhoz, hogy megkaphassátok vissza kell igazolnotok az e-mailen keresztül és 5 percet kell várni, eközben van időtök az említett három menüpontot
átolvasni.

FONTOS! Hogy tartások be a szabályokat, ne rontsátok el mások élményét, mert, ha minél többször fog elő fordulni szabályszegés, telefonszámhoz lesz kötve a csatlakozás és azt senki sem szeretné.

Köszönöm szépen az összes embernek, akik követék eddig vagy követni fogják tovább a munkásságomat. Remélem minden simán fog menni a későbbiekben. :)

Azért még szeretném hozzá tenni, hogy nem biztos, hogy ez az utolsó videóm itt, de az tuti, hogy teljes részeket már nem töltök fel.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kösszi mindent hogy feltöltöted
thumb
A legeslegelső link a meghívó arra kell rákattintani. Bocsánat, hogy ilyen későn írok, de már nem kapok értesítést az új kommentekről.
thumb
Miután regisztráltam, azok közül tudtam választani, hogy: LÉTREHOZÁS (Készíts egy szervert, és hívd meg a barátaidat. Ingyen van!) vagy BELÉPÉS (Adj meg egy Azonnali meghívót és csatlakozz a barátod szerveréhez.). Most itt tartok, és nem tudok mit csinálni. Mire nyomjak? És ha a belépésre nyomok akkor milyen azonnali meghívót írjak be?
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY