111 Loop készítése
1
0
2014. febr. 15.

Letették az esküt a nemzeti párt képviselőjelöltjei - telt ház előtt zajlott a Jobbik kampánynyitója.
A Jobbik országos kampánynyitója Miskolcon, a városi sportcsarnokban zajlott, a rendezvényen a párt valamennyi, az áprilisi országgyűlési választáson indítandó képviselőjelöltje részt vett, ők esküt tettek a Szent Korona hiteles másolata előtt.


A teljesen megtelt sportcsarnokban, mintegy négyezer ember előtt Jakab Péter, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke azt mondta: a magyar életért, a magyar megmaradásért száll harcba a párt az április 6-i választáson.
A kampánynyitóra határon innen és túl érkeztek, többen a Magyar Gárda egyenruhájához hasonló öltözetben, Jobbik-zászlóval. A Himnusszal kezdődött eseményen piros, fehér, illetve zöld kartonlapokat tartottak a kezükben a nézőtéren ülők.


Pakusza Zoltán, a párt miskolci képviselőjelöltje azt mondta: Miskolcnak egy esélye van a jövőben, a Jobbik. Vona Gábor korábban azt mondta: a "legerősebb ellenzéki pártként" vágnak neki a kampánynak, Borsod-Abaúj-Zemplén megye pedig Jobbik fellegvára.
Bálint NatáLia énekesnő gyönyörű dala után Magyar Zoltán lépett a színpadra. Mint mondta, az egyik legfontosabb ügy, hogy a magyar föld magyar kézben maradhasson. Ehhez a parlamentben minden eszközt bevetett a Jobbik, a kétharmados fideszes többség a balliberálisokkal egyetemben az összes javaslatukat lesöpörte. Magyar Zoltán szerint ezért óriási a tétje a 2014-es választásoknak. Hozzátette: személyes tapasztalatai alapján a Jobbik rengeteget erősödött és óriási meglepetést fog okozni a választásokon.
Murányi Levente, a Jobbik alelnöke arról beszélt, mindent meg kell tenni azért, hogy a „vásott gyűlölettel hazánkkal szemben menetelő” szocialistáknak és liberálisoknak álcázott erőket kiszorítsák a haza szent házából.
Farkas Gergely, a Jobbik IT elnöke a fiatalokról beszélt. Mint ismeretes, az elmúlt időszakban félmillióan hagyták el Magyarországot. Megoldást a Fidesztől és a szocialistáktól sem lehet várni, a Jobbiknak átgondolt, kidolgozott programja van, hogy hazacsalogassa a kivándorlókat és itthon tartsa a fiatalokat.
Z. Kárpát Dániel azt mondta, a Jobbik elszámoltatja majd a devizahitelesek eladósodásáért felelősöket. A párt felvételkori árfolyamon forintosítaná a hiteleket, a károsultak részére pedig kártérítést szeretne elérni. A Jobbik 5%-ra csökkentené az alapvető élelmiszerek áfáját, és a gyermekneveléshez szükséges eszközökét is.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY