5666 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
46
0
2018. aug. 23.

Végre valahára elkészültünk a Mo Dao Zu Shi, alias The Grandmaster of Demonic Cultivation 1. részének magyarra fordításával. :D Ez a kínai gyöngyszem minden képzeletet felülmúló, mind sztori, mind karakterek, mind zenék, mind animáció terén ^^
Jó szórakozás!

Fordító: Arisa
Lektor: Kikyou
Formázó és Égető: Arisa

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
köszi, de ha elkezdtétek ugye be is lesz fejezve minden rész?
thumb
Régebben láttam a trailer-t és már akkor tudtam, hogy elképesztő lesz:D De csak most vettem észre, hogy valaki fordítja..köszönöm!!!:D
thumb
Én már hozzászoktam a kínaihoz a régebbi animációk kapcsán. Először nekem is új volt, de egész megkedveltem, akárcsak régen a japánt. :"D Én is köszönöm a feltöltést, nem is reméltem hogy elkezdi valaki, még egyszer köszönöm. :3 super lett
thumb
Köszi a választ,így legalább nem kell attól tartani hogy véletlenül siet.Lehet megkísérlem újra megnézni mert a műfaja miatt igen csak kíváncsi vagyok rá.
thumb
Húhh, jó sok komment. Akik megköszönték a részt, azoknak nagyon szívesen!
Amature: Nálunk nem akadt, talán a neteddel lehetett a baj. :O
cszsolt: Mi meg már nagyon nem örülünk az ilyen kommenteknek. Figyi, nem kell tőlünk nézned, ott az angol is. :) Hajrá vele!
Pok800: Hát, nekünk is fura volt megszokni, bár nekünk tetszett a kínai. A felirat meg azért siet, mert a kínaiak gyorsan beszélnek és néhol nincs idő arra, hogy továbbhagyjuk a beszédeket.
thumb
Nekem személy szerint nem tetszik.A kínai nyelvet fájdalmas hallgatni,és a felírat néhol kicsit siet.
thumb
Hát annak örülök hogy forditjátok de kin kivárni míre kész ... lassú bénák vagytok nagyon
thumb
koszonom a forditast varom a folytatast
thumb
köszi nagyon jó anime várom a folytatást
thumb
Ó így már érthető :) Még egyszer köszönöm és a készítőknek is hogy fordítják ezt a gyöngyszemet :)
thumb
A novellában van utalás arra hogy a "cultivátorok" az átlagos embereknél hosszabb életüek, így valószínűleg lassabban öregszenek.
thumb
YanshegavaYume köszönöm szépen. Sejtettem hogy valami ilyesmi lehet. Csak nem volt teljesen világos. Bár azt még mindig nem értem hogy maradhattak ilyen fiatalok XD
thumb
DarkBlade a harmadik résztől végig minden a multban játszodik. Azt mutatja be hogy hogya lett We Wuxian a Yilinig Patriach-a. A novellában a mzltbeli események nem ömlesztve egy maratoni szakaszba vannak felvezetve hanem pár fejezet jelen, pár fejezet múlt. Így haladunk a történettel és a multat is megismerjük. Nekem ebből a szempontból a novella szimpatikusabb.
thumb
Sziasztok!Köszönöm szépen a fordítást! Itt kérnék egy kis fejtágítást azoktól akik nézték tovább a sorozatot illetve esetleg olvassák a light novelt. Hogy most milyen idősíkon fut a cselekmény?Itt lehet lesz egy kis spoiler. Az eleje tiszta volt Wei Wuxian szegényt megölték és nagyjából 25- 30 évvel később egy rituálé végett beleköltözik Mo Xuanyu testébe itt az első két részben még így is hívják.Viszont és itt jön amit nem értek a harmadik résztől már ismét Wei Wuxian a neve akkor onnantól már a múltban játszódik? Bemutatja az ő életét milyen volt a halála előtt? Mert most a második részben találkozunk a többi karakterrel gyakorlatilag 25-30 év elteltével se változtak semmit?! Én ezt nem vágom o.O Valaki elmagyarázná nekem?
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY