523 Loop készítése
0
0
2013. aug. 7.

Jó szórakozást,hozzá.!

Hír: Mortal Kombat: Komplete Edition PC teszt - vérzivatar az asztalodon:

Annyi év várakozás után végre itt a Mortal Kombat PC-s változata, méghozzá szinte hibátlan minőségben. Élvezhető a gerinckitépés tűéles textúrákkal is?
Utálom amikor hazudnak nekem. Attól meg egyenesen a falra mászok, ha olyan ember hazudik, akit amúgy nagyra tartok. Ed "Pinokkió" Boon éveken keresztül nyilatkozta azt, hogy esély sincs az új Mortal Kombat PC-s változatára, erre meg tessék. Soha ne legyen nagyobb bajom egy hazugságból.
Az ínyencek PC-n csinálják
A Mortal Kombat PC-s változatáért az a High Voltage Software felel, aki tavaly elhozta nekünk a Kinect Star Wars-t. Pont ezért volt bennem egy kis félsz a tesztelés előtt, de legnagyobb meglepetésemre alaptalanul. Szinte tökéletes portot kaptunk, bátran merem állítani, hogy jelen pillanatban ez a legjobb PC-s verekedős játék.

Napjainkban (július) még csak a Steames digitális verzió elérhető, aki a dobozt is a polcon szeretné tudni, annak augusztusig várnia kell. Első lépésben letöltöttük a közel 10 giga anyagot a szerkesztőség Alienware tesztgépére, elindítottuk és csodálkozva tapasztaltuk, hogy ez biza nem megy (két asztali gépen is kipróbáltuk, ott nem volt ilyen gond). Kiderült, hogy a játék nem ismeri fel a laptop erősebb videokártyáját, az alappal meg nem tud elindulni.

Okos orosz gamerek már a második nap találtak rá egy áthidaló megoldást, de feltételezem, hogy pár napon belül érkezik rá egy hotfix. Nem is értem, hogy a tesztelés során hogyan maradhatott egy ilyen hiba a rendszerben, egy PC-s játékot azért illik bevizsgálni néhány laptopon is. Az elindítást követően rögtön észrevehetjük, hogy mennyivel szemetgyönyörködtetőbb a PC-s változat, mint a konzolosok. Jómagam az Xbox 360 és a PS Vita változatot teszteltem, mindkettőnél nagyságrendekkel szebb, illetve gyorsabb. Stabil 60 FPS-t produkál még a legmagasabb beállításon is. A legjobb az egészben az, hogy nem is kell nagyon erőmű a játékhoz, két-három éves konfigurációkon tökéletesen futott. Sajnos az átvezető animációk minősége most sem lett sokkal jobb, látszik, hogy kevesebb figyelmet fordítottak rá, mint a játék többi részére.

Ez biza' nem Komplett
Bármennyire is azt hirdeti a játék címe, hogy ez a Komplete Edition, nem szabad bedőlni neki. A PC-s változat az Xbox 360-as verzió átirata, sajnos hiányoznak belőle azok a dolgok, melyek teljessé tehették volna. Itt van mindjárt Kratos, vagyis a hiánya. Ő ugye PS3 exkluzív, de a Sony betette a PS Vita változatba is, ha már a jogokat megszerezték. Értem én, hogy Sony meg PlayStation, de ettől függetlenül azért hiányolom a kopaszt a harcosok klubjából. Értelemszerűen hiányzik a második challenge tower is, mely kifejezetten a PS Vita különleges képességeire épült (rázás, érintőképernyő...).
Hiányolom Tremort, a barna nindzsát is (ő a challenge towerben játszható karakter), illetve hiányoznak a PS Vita extra skinek is. Ennek valószínűleg az az oka, hogy ezekből az extrákból nem készült nagy felbontású verzió, arra meg nem vették a fáradságot, hogy a grafikusokat még egyszer ráállítsák a Mortalos öltözékekre. Arra mondjuk nagyon kíváncsi lennék, hogy mi az a feladat, ami miatt a grafikusok ennyire le vannak terhelve... Mert egy next-gen Mortal Kombat kedvéért hajlandó lennék szemet hunyni eme renyheség felett.

Van benne, van benne...valami
A Komplete Edition összesen 31 karaktert tartalmaz, köztük a DLC-ben kiadott 4 új harcost (Freddy Krueger, Skarlet, Rain, Kenshi). A lista alapból tartalmazza már a feloldható szereplőket is, szóval nem kell végigjátszanunk a játékot ahhoz, hogy Cyber Sub-Zeróval vagy Quan Chivel küzdhessünk. Aztán ott van a 150 kihívásból álló challenge tower, melyet csak a legkitartóbb Mortalosok fognak teljesíteni. A gyenge átvezetők ellenére maga a történet nagyon jó, itt bizony a játék szinte valamennyi karakterével meg kell tanulnunk játszani annak érdekében, hogy diadalmaskodhassunk. A végső nagy ütközetben ott lesz természetesen Shao Kahn, akit Raiden mesterrel kell megaláznunk. A végigjátszást nem ússzuk meg 10 óra alatt, de az igazi játék ezután kezdődik. Irány az online közösség...

GÉPIGÉNYE FORRÁSA: http://gepigeny.hu/games.php?id=2022

A JÁTÉK TRAILERE: http://www.youtube.com/watch?v=YUFWeYSNYQc

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY