Morvai Krisztina közbeszól

124
Feliratkozom
hirajanlo
3823 videó
pro
93243 Loop készítése
111
0
2010. jan. 13.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szia Awa! Érdekelne a véleményed a következő cikkről:http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=270265
thumb
Ok, ok, úgy értettem, hogy nem sokan követik végig az elejétől a végéig, max. beleolvasnak. Ez rajtunk kívül senkinek nem érdekes. Ha alpári stílusban tennénk, sokkal több embert érdekelne. Figyeld meg, bármiről is szól a fórum, legyen mondjuk kertészkedés, néhány hozzászólás után biztosan elmérgesedik a hangulat....(nem véletlen, hogy te is alattomosnak tituláltál:-)ezért nagy dolog, hogy mi így tudtunk "vitázni"
thumb
"Mert ugye rajtunk kívül nem olvassa ezt senki."
Nem a fenét nem :)))
Fél év múlva, 2 év múlva is kidobja a google majd sokaknak. Ez egy nyilvános fórum. Más egyenlőre nem ír ide rajtunk kívül, de attól még nagyon is olvasgathatják többen is.
thumb
Csodálom, hogy 1-2 dologban tévedek, hiszen csak összegeztem az általad leírtakat. A mezőgazdaságra meg csak az általad felhozott példbából gondoltam, hiszen egy atomfizikusnak biztosan nem jutna eszébe a baromfiudvar...
thumb
Szia Awa! Csak átolvastam az eddigi "levelezésünket". És rájöttem, tényleg teljesen igazad van abban, hogy levakarhatatlan nyomuló vagyok, hiszen azt a gyerek/magánügy témát tényleg nem tudtam benyelni és átsiklani felette. Ezen lovagolok, holott egyértelmű mindkettőnk számára, miről van szó! Mert ugye rajtunk kívül nem olvassa ezt senki.
thumb
Szia Betyár

Hát te aztán valami igazán félelmetes figura vagy az már egyszer biztos :)))

( 1-2 dologban tévedsz, de összességében szép kis összegzés. Továbbképezhetnéd magad pszihológusnak, Csernusnál jobb lennél, pedig őt sem tartom rossz szakembernek, csak épp neki még sajátosabb a megközelítése :) )

"Törvényt tisztelsz, hiszen nem gyújtogatsz autókat...." Tényleg nem vagy semmi, ezen sokat nevettem. :))

A vállalkozásod nem egy magánnyomozói iroda véletlen?...
thumb
...Történelmet kedveled, mindig jeles voltál, Károly Róbert volt az érettségi tételed. Régebben Fidesz szavazó voltál, napjainkban a Jobbikot támogatod. Nem vagy közgazdász, valamilyen közöd van a mezőgazdasághoz/állattenyésztéshez. Sok-sok személyes információ önmagadról. (amit csak sejtek: diplomás, nyelvet valamelyest beszélő, 0-2 gyerekkel rendelkező nős/nötlen, inkább az utóbbi) Ja, nem vagyok pszichológus! Üdv.
thumb
Szia Awa! Végigolvastam elejétől a fórumozásunkat. Nagyon érdekes volt. Ha van egy kis időd, tedd meg te is! Érdekes, a kezdeti elég erős stílusod sokat „csillapodott”, talán az én „simulékony” fogalmazásom miatt. És most jön a tényleg „levakarhatatlan erőszakos nyomulásom”: az alábbi személyes dolgokat árultad el magadról ezen a „nyilvános fórumon”
1978-as születésű, vidéken élő, identitástudattal, tenniakarással megáldott, nemzeti érzésű demokrata férfi vagy. Törvényt tisztelsz, hiszen nem gyújtogatsz autókat....
thumb
Célom nem az volt, hogy érveimmel győzzek, hiszen nem nagyon volt mi mellett érvelnem, a te véleményedre és ÉRVEIDRE voltam kíváncsi!(te aggattál rám olyanokat, hogy "tefajtád" meg "kedvenc pártod az MSZP" stb. Én semmi ilyet, vagy rosszat nem írtam rólad, kivéve a „bort iszik…”) Mindenesetre köszönöm a kommunikálást és hogy megosztottad velem gondolataidat. Tényleg tanulságos volt számomra! Minden jót kívánok neked!
thumb
Szia Awa! Örülök, hogy nincs harag. Kérlek, ne gondolj kérdéseim mögé minden rosszat! Sajnos ilyen világot élünk, hogy ha valaki nem „anyázik” vagy hasonló, akkor már gyanússá válik. Én ilyen vagyok. Szerintem kulturáltan kommunikáltunk. Ha visszaolvasod, én nem akartam a vélt igazamat rád erőltetni, csak kérdeztem, és kíváncsi voltam a véleményedre. Bocs, ha erőszakos voltam, a nickedbe sem kötöttem bele, csak értetlenkedtem (magyarság témakörben…)
Tiszta vita híve vagyok, szerintem ez az volt, s nem hozakodtam elő személyes dolgokkal, kivéve a gyerekek számát, de ahogy korábban írtam, annál a párthovatartozás sokkal személyesebb ennél!!!! De hagyjuk ezt, értem a reakciódat ezzel kapcsolatba.
thumb
...vélt vagy valós igazad alátámasztására. Nem "döftél hátba", de azon voltál, ezért nem tudtad elfogadni, hogy nem válaszolok a kérdésedre.

Közben lehiggadtam. A negatív jelzőket visszavonom, de lehetnél fórumon korrektebb a jövőben másokkal. Nincs részemről harag azért. Kicsit értetlen vagy, és mindenáron a másikban a hibát keresed, hogy érveiddel "győzhess".
Minden jót :).
thumb
Erőszakosan nyomulsz. Nem tudod, és nem akarod megérteni a NEM szó pontos jelentését. Újra és újra visszatértél olyan dolgokra, amikről én újra és újra megmondtam, hogy nem kötöm az orrodra. Belekötöttél még a nick nevembe is, mindenáron fogást akartál találni rajtam, ahelyett, hogy észérvekkel, józanul vitatkoztál volna. Én sem ismerlek téged, nem is akarlak megismerni, és nem is kell, hogy ismerjelek ahhoz, hogy világnézetünket civilizáltan, kulturált formában ütköztessük.
Teljesen egyértelmű volt, hogy nem a tiszta vita híve vagy, hanem személyes dolgokkal akarsz előhozakodni, hogy bizonyítsd állításaid igazát.
Nem a kérdéseieddel volt bajom, hanem azzal, hogy ezt nyilvános fórumon tetted meg, és én pedig legalább 3-szor is hangsúlyoztam, hogy nyilvános fórumon nem szeretnék erre válaszolni. Kizárólag kettőnk közti vitában a kért információkat minden további nélkül a rendelkezésedre bocsátottam volna, mégha tudom is, hogy hátsó szándékbúl kéred, hogy felhasználhasd ellenem...
thumb
Egyetértek, meg kell adni a szót, ha szót kér!!! Nem értek egyet, ha nem kap szót, ne pofázzon bele más beszédibe!! Alapvető jólneveltség kérdése!!
Nekem 3 gyerekem van!
Még 2 kérdés, ha belefér még neked (hiszen megvádoltál): melyik "óvatlan pillanatban állítottam a hátadba a kést" és miylen "nemtelen eszközöket" használtam?
thumb
De mivel azt ígértem, hogy befejezem veled a beszélgetést, mostmár tényleg be is fejezem.
thumb
Demokrácia van. Morvai Krisztina EP képviselő. Jogában áll szót kérni, és kötelesek neki szót adni. Nem adtak neki szót, ő mégis élt vélemény-nyilvánítási jogával. Ez belefér a demokráciába.

De hadd védje meg Morvai Krisztina saját magát:
http://barikad.hu/node/45012

Gyerekeim számától teljesen függetlenül fenntartom azt a véleményemet, hogyha a családonkénti születések száma 2 alatt marad, az hosszabb/rövidebb távon a magyarság kihalásához vezet. Összetett kérdés, hogy mi annak az oka, hogy a születések száma 1,2 illetve 1,3 páronként, de veled már nem fogok mégegyszer ennek az elemzésébe belemenni. Pedig sok oka van, hogy miért van ez. Nemcsak a magyarok számára probléma ez, hanem az egész nyugat-európai típusú társadalom számára is az. A legtöbb helyen ezt úgy próbálják orvosolni, hogy arabokat, kínaiakat, négereket telepítenek be. Én szerintem ez egy nagyon rossz megoldás, nem kellene követnünk a példájukat.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY