Morvai Krisztina közbeszól

123
Feliratkozom
hirajanlo
3820 videó
pro
52515 Loop készítése
46
0
2010. jan. 13.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ja, és igazad van részben velem kapcsolatban: a fő tevékenységem valóban nem "kiskereskedelem", hanem "nagykereskedelem" TEÁOR: 4621\'08
thumb
Miért ne mondanék igazat? Azt is írtam, hogy nem sok munkát adok, de közvetlenül 3 családnak adok megélhetést a sajátomon kívül. Közvetve többnek. Lehet, tényleg nehéz a felfogásom, bár az eredményeim alapján csak vittem valamire...., bármilyen rendszer is volt, de valóban nem értem, hogy ha azokat kergetjük el, akik a saját pénzüket fektetik be, akkor kik fognak befektetni. Mert ugye azt te is belátod, hogy adókedvezmények csak akkor segítenek, ha már működik valami. Úgy gondolom, azért van szükség a beáramló tőkére, mert mi tőkehiányosak vagyunk. Nem válaszolj, ha valamit tényleg nem értek, de úgy gondolom, azt tud befektetni, akinek van miből!
thumb
Válaszolok már a kérdésedre, napi 8 órában dolgozok egy irodában valamint másod állásban egyéni vállalkozó (szolgáltatás).
thumb
Ugyan abból mint a külföldiek. mit nem értesz ezen? Tuti,hogy nem foglalkozol kiskereskedelemmel, és az is tuti, hogy nem adsz munkát másoknak mert akkor ilyen hülyeségeket nem kérdeznél.
thumb
és te mivel foglalkozol?
thumb
Azt nem értem, hogy milyen pénzből épülnének a magyar üzletláncok (Turulok)? Ilyen egyszerű. És látod, te is bemész! Ezt mondom, ha senki nem menne be, maguktól elhúznának. Kiskereskedelemmel foglalkozom, ahogy korábban írtam, munkahelyteremtő vagyok. Ja, és félve mondom, hogy elégedett!(persze mindig lehetne jobb, és arra is kell törekedni) Én úgy érzem, mindig az adott körülményeknek megfelelően kell kihozni a maximumot. Így voltam vele, bárki is kormányzott! Sosem gondoltam hogy sorsom attól lesz majd jobb, ha valaki más fog kormányozni! Helyettem senki sem fogja megoldani a problémákat és senki sem fog sültgalambot a számba tömködni. Sosem értettem, hogy a tüntetőknek hogyan van rá idejük?
thumb
nem tudom mit nem értesz. Magyar üzletláncokat kellene támogatni, nem a külföldit. Ugyan úgy felépítene hipermarketet mint a külföldi. Nem tudom ettől világosabban leírni. Ritkán én is betérek e multikba mert miért ne, de ott is tudatosan vásárolok. Te mi jót dolgozol?
thumb
Azt elárulod, hogy milyen szektorban dolgozol és milyen társadalmi szintre helyezed el magadat? (és hogy vásárolsz-e multikban :-)
thumb
A bemásolásról meg csak annyit, hogy sok ilyet lehet ollózni, nyilván külföldön is a magyar termékekkel szemben, aminek ugye a fele sem igaz! Ez üzlet. Ahogy nyugaton/keleten kitalálják, hogy éppen miért nem kell a magyar hús, mi is ezt csináljuk.
thumb
A mikéntjét még mindig nem mondod! Elmondod, hogy szerinted mi van és mi kéne, de hogy hogyan, azt nem. Odáig tudjuk, hogy elzavarni a multikat....
thumb
Uniónak mi csak gyarmat és piac vagyunk na meg a s..gg nyalói addig míg nem adunk hangot magunknak és egy radikális, határozott erőt fel nem mutatunk velük szemben.
Tőkések és a nagy hatalom táncoltatná az embereket, de egyre többen ébrednek fel. Egy erős nemzetet akarunk.
thumb
Sok esetben nem megfelelő minőségű a külföldről behozott UHT-tej.

Nemcsak a beltartalmi értéke nem éri el a dobozon feltüntetettet, hanem a benne található elpusztult baktériumok alapján még az is előfordul, hogy romlott tejet pasztőröznek és töltenek a dobozokba - állítja a Bicskei Mezőgazdasági Zrt. igazgatója laboratóriumi vizsgálatokra hivatkozva.

A pasztörizálás miatt egyébként ezek a tejek sem veszélyesek az egészségre.

A zrt. öt nagyáruház polcairól összesen 50 UHT-tejet, illetve egyéb tejterméket vizsgáltatott meg a Magyar Tejipari Kutató Intézet laborjában. Az eredmény azt mutatja, hogy a tejek egy részénél a fehérjetartalom a dobozon feltüntetettnek csak a fele, a zsírtartalom pedig 30-35%-kal kevesebb.

Emellett a megengedett 100 ezer helyett 650-750 ezer holtcsíra-számot is találtak. Ez azt jelenti, hogy a pasztőrözés előtt romlott volt a tej
thumb
Ez beugratós kérés akart lenni, mert kíváncsi voltam, vásárolsz-e a multikban? Persze arra is kíváncsi vagyok, honna jön a silányabb tej (és mitől az?) Nem lenne túl nehéz, a multiellenesek nem vásárolának 1 hétig a multikban, meg lenne az eredménye. De ez amolyan bort iszik.....
thumb
onnan hogy én nyitott szemmel és füllel járok, valamint nagyon jól tudom hogy a a L...-ben, al...-ban stb. a német, lengyel kisipari termékek (amit a németek nem vesznek meg), kerülnek. Pl. azt is tudom hogy a magyar tejet külföldre értékesítik míg nálunk import silányabb tej kerül a polcokra. Nyugaton aszerint szortírozzák hova kerüljön a termék, hogy hol felel meg. Ami nálunk fogyasztható gyümölcs az már tőlünk nyugatabbra nem.
thumb
honnan tudod, hogy "behozott szemét" a multi választéka?
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY