0 0 5
591
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. febr. 12.
Fentről videoklip és text annak, akiből már akkor ismertem, mielőtt valaha láttam volna, és aki elől talán elrejtetik e klip még egy ideig, és nem tudta, hogy már kapott belőle sokat. A Tapasztalás Világából, ahogy Elvégeztetett Neked, és akik kapjanak hasznos kódokat. A Hírháttér, ami "mindig" több, mint aminek látszik. A szöveg (mely nem a klip szövege) átadatott Molnár F. Árpád által. Zene: Göksel: Depresyondayım (Törökország).
Hozzászólások | 5
anonimuss
2009-02-18 20:07:55

Nem értem ezt a videót.. lehet tudatlan vagyok de ez most Iszlám vallás ami azt jelenti hogy Török vagy vagy Keresztény de akkor meg azt hogy ritka hülye hogy elhiszed amit a bibliában leírnak:
1, ha létezett is isten nem olyan ahogy leírják hanem kb: 1 szadista alak aki azon élvezkedik hogy mások boldogságát tönkre tegye
2, ha nem létezik azt elfogadom és támogatom

Botticelli
2009-02-18 16:12:36

Készítsed csak, máris rettegünk tőled.
Kezdheted a híres "beteknikázással".

MolnarEfArpad
2009-02-15 12:44:48

Hogy az Indavideo szintjén maradjunk: szintén betiltották az "A cigánybűnözés végső megoldása" című filmünket is, mert az a rasszizmussal szemben egyszerű technikai megoldást előtérbe helyezve, csuklóból kivágta, hogy kel felszámolni bármiféle bűnözést. Az ilyen Indavideós gaztettek következménye Marian Cosma halála is, és az összes települési és falusi bűnözés. Azt gondolom, hogy az ilyen alakokért, mint maguk, drágán meg kell fizetnie az Indavideonak is, és e pillanatban is ezt készítem elő.

MolnarEfArpad
2009-02-15 12:41:08

Botticelli, 15 millió magyar között összesen 5 nem akad, aki kommentelő szinten ennyire igénytelen lenne a művészetekre, az erkölcsre, a keresztyénségre, az emberéletek védelmére, és ennyire megcsússzon az agya, bármivel is találkozik, mint maga. Ön megtestesíti a legsúlyosabb analfabétizmust, de minden felmerült szinten. Jellemző az Indavideo színvonalára, hogy a bűnüldözést, a népirtások ellen szóló anyagokat és a keresztyénséget betiltják, az ilyen világ csúfjai pedig korlátlanul glasszálnak.

Botticelli
2009-02-14 13:47:39

Egy kicsit mintha túl sok időt töltött volna a Csillagok Háborúját nézve... Inkább tanulni kellett volna, akkor most lehetne valami rendes munkája is. Bár úgy tűnik, kábszerre így is telik neki.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31