24308 Loop készítése
51
0
2010. júl. 20.

Téma: Anime
Oldal: www.hanaminouta.gportal.hu
Cím: NANA - 33. rész Hogy döntöttél

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nooooooooooooooooooooooooo
Nobut kellet volna választania és elvetettni a babát.
thumb
Ha meghallom Hachi hangját mindig Rukia jut az eszembe a bleachból. Amúgy sosem szoktam animét befejezni az utolsó részelöt de azt hiszem kezdem egy kicsit unni. pfhh..nem tudom....amúgy én is sajnálom nobut és kész vagyok már takumitól és hachitól. igaz is őket egymásnak szánta a sors vagyis az író. ugyan olyanok. hachiko meg sem érdemli nobu szerelmét.nem érdemel meg egy olyan jószívű kedves embert mint nobu. ember ha hachi nem akarja totozni hogy ki az apja annak a kölyöknek akkor nem kellett volna összefeküdni minden fiuval aki megtetszik neki. Bocsánatot kérek azoktól akiket megsértettem ezzel a kommentel.Sajnálom de én így gondolom.
thumb
Levamaci igazat adok neked,de én azért sajnálom Nobut már mint azért hogy elvesztette a szerelmét :/ Pedig Nobu aztán tényleg megérdemelte volna :(
thumb
Itt igazából semelyik döntés sem lett volna jó. Ha Nobut választja Nobu álmának annyi és mindenki tudja hogy Nobunak mindene a gitározás. Ez se lett volna valami jó döntés. Az se lett volna hogy elveteti a gyereket.Hiszen Hacsinak az volt az álma hogy egy szép családja legyen sok gyerekkel és ha elveteti akkor nagyobb valószínűséggel nem lehet gyereke meg am is nekem se lett volna szívem elvetetni. Így meg hogy Takumit választotta így Nobunak szar és egy kicsit neki is.
thumb
ICHIGOfan figyelj Hacsi nem tudja biztosan hogy ki az apja a gyereknek és nagyobb eséllyel Takumi az. És nem akarta Nobut tönkretteni éppen ezért is kért tőle bocsánatott hogy teherbe esett.
thumb
de bakker miért nem nobuval lessz? ez a nő hülye NÖ? na nem mondok semmit tönkretette nobu lelkét ezzel. és igy nobuval mi van? nyekk?
thumb
Sajnálom Hachit és azért egy oldalról megértem... az élete álma anyukának lenni egy boldog családban és..ha elveteti a gyereket jó eséllyel már soha nem lehet gyereke, mert az abortusz sokszor ezzel jár. De azért én is Nobut szeretem csak valahogy meg tudom érteni.
thumb
"Pedig apuci megnézte volna Nanát esküvői ruhában!" "Apuci az eszed tokja!" xDD ez volt az egyetlen rész ahol nem bőgtem:((
thumb
istenem nem lehetne egyszer hogy az összes komi ne Takumirol szóljón..............
thumb
Rohadna meg Takumi vagy ki a halál!Szegény Nobu és Hachi neeeeee ez így nem jó!!!! :'( Még én is szét bőgtem a fejem. Brühühü köcce a feltöltést ˇˇ
thumb
.........Én biztosan Nabut választottam volna... :'((( :( -.-...........
thumb
köszönöm a feltöltést .)
thumb
kösz a feltöltést
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY