24212 Loop készítése
36
0
2010. júl. 21.

Téma: Anime
Oldal: www.hanaminouta.gportal.hu
Cím: NANA - 34.rész; Az a két pohár.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szegény...Hácsi(azaz Nana),úgy utálom ezt a Takumit,Nobut is sajnálom...összeillenek Hácsival!
thumb
én tudom,hogy mi lesz már.
És Pytonnak igazad van, ha Hachiko az elején már megmondta volna takuminak,hogy játszadozzon más csajjal,akkor nem tartanának itt,és így Nobunak sem fájt volna ez az egész ennyire,Viszont abban nem adok igazat Pyton,hogy Nobu is hibás, NEM, Nobu tiszta szívéből szerette Hachit ez nem bűn. És gondolom nem adta volna fel a karrierjét Nobu,ha mégis őt választotta volna,mivel egy szállodának az örököse,biztos ott lett volna hachi.
Igen Takumitól nagy bunkóság volt,hogy így láncolja magához Hachit,de a büszkeség az neki mindig ott van .-.
De amúgy milyen már az,hogy terhesen sem,hagyja békét Hachit ? o.O A perverz fajtáját ...
Habár az elég fura lett volna,ha megkérdezte volna nagyobb korában Hachi gyereke hogy " Anya ő tényleg az igazi apám ?" vagy szimplán eltitkoltál volna ? kíváncsi lettem volna rá az biztos.
thumb
Takumi undorító...Hacsi nem akarta és mégis ráerőltette. Hacsit pedig megértem valamilyen szinten hogy nem akarja elvetetni a babát hiszen mindig is szeretett volna egy szép családot sok gyerekkel és ha elveteti a gyereket fen áll a veszély hogy nem lehet többet gyereke és annyi az álmának. Persze az is igaz ha elveteti a gyereket akkor együtt lehet Nobuval és boldogok lehetnek de 50%-ban gyerekek nélkül és hiába fogadnak örökbe gyerekeket akkor is bennük lesz az hogy ezek a gyerekek nem az ő gyerekeik csak hivatalosan.
thumb
ez egy perverz nyomorék geci annak ellenére hogy nana ellenezte hogy szex-eljenek akkos is izélte nanát.akkor ez megerőszakolta
thumb
eztt húúú de fölbaszta az agyamat az a köcsög! hú bazzmeg de fölpofoztam volna azt a fasz takumit
thumb
ÚÚúúúúúúúúúú, rohadj meg köcsög Takumi. Hogy milyen félvállról veszi Nanát, azt hiszi azt mond neki amit akar csak mert ő Hachiko gyerekének az apja. Bár ez még nm derült ki......
thumb
Hachi hogy lehetsz ekkora idióta?!Vetesd el ezt a hülye kölyköt dobd ki Takumit és legyetek együtt Nobuval boldogok mint hogy szomorú legyél ezzel a gazdag sátáni majommal!Ez nem ér! :( Ez így nem jó,ez azért sátáni egy dolog így rávenni valaki a házasságra ez óóóóóóóóóóóóóóóóóó :( Azért köcce a feltöltést ˇˇ
thumb
Vivien0212 igazad van :)
thumb
Én Nana (Hachiko) helyében Nobut választottam volna és nem azt a szemét Takumit
Nobu legalább szereti nagyon Nanát de Takumi nem csak azt hiszi hogy ha összeházasodnak akkor lesz valami szerelem is
thumb
Na jó... pyton azt hogy érted, hogy "itt hacsi meg nobu azok akiket szidni lehet"??? Hachi (felhívnám a figyelmedet arra, ahogy a nevét írtam! pl. NAGY kezdőbetű!!!) tényleg nem teljesen ártatlan, de Nobu kicseszettül nem tehet semmiről. Annyi a bűne, hogy mindennél joibban szereti Hachi-t, és szeretné mellette leélni az életét... Takumi pedig egy görény... Büszkeségből teszi amit tesz, és mellesleg akkor kellett volna felelősségteljesnek lennie, mikor Hachiko "megvolt" neki. Nem utólag kéne játszani a komoly, megfontolt férfit!!! Szerencsétlen Nabut és Nanát nagyon sajnálom... Yukiko14 te meg tanulj meg írni mielőtt pofázol cseszd meg!!!
thumb
Nanának valóban igaza volt abban hogy tőle a Trepnest mindenkit elszakít.Őt sajnálom a legjobban.Végig kiállt Hachi mellett és legalbb azt vártam volna el tőle hogy ő mondja el Nanának az igazságot nem pedig Takumi.Annyira szétsírem a szemem ilyenkor.És Takumi igazából miért nem hagyja hogy Ren és Nana éljenek boldogan.Ezt miért nem tudja megérteni hogy Ren és Nana szerelme egy igaz szerelem.
thumb
KicsiShin télleg naon elszemtelenedet..! ^^"
thumb
WWWááááááá,utálom Takumit,nem tom mit vagytok úgy oda érte...én igy vagyok vele..! owO
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY