0 0 0
112
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. júl. 10.
Sajnálatos hírem van minden glee rajongónak a Santana Lopezt játszó Naya rivera vízbe fuladhatott egy kiránduláson amin a fiával volt a hatóságók semmi jóval nem kecsektetnek abban reménykednek legalább a holtest előkerül, hogy elbucsúzhassanak tőle......

Naya Rivera Dorsey 1987. január 12-én született Valenciában, Kaliforna államban. Santa Claritaban nőtt fel. Szülei Yolanda, egykori modell és George Rivera. Van egy öccse, Mychal Rivera, aki az NFL csapatában játszik, és egy húga Nickayla Rivera, aki modell. 8 vagy 9 hónapos korában lett bemutatva ugyanannál az ügynökségnél, ahol édesanyja is, aki később Los Angelesbe költözött, hogy folytathassa a modellkedést.
Rivera több reklámban is megjelent kiskorában. Az első jelentősebb szerepét 4 éves korában kapta a The Royal Family című sorozatban, ahol Hilary Winstont alakította. A show pozitív kritikát kapott és magas nézettsége volt, ennek ellenére elkaszálták, miután Redd Foxx szívrohamban elhunyt az egyik forgatáson. Rivera sorozatbeli alakításáért jelölték a Young Artist díjra.
1992 és 2002 között kisebb szerepeket kapott. Többek között szerepelt a Kaliforniába jöttem, Baywatch, Family Matters és Smart Guy című sorozatban is. 2002-ben megkapta Donna szerepét a The Bernie Mac Show vígjáték sorozatban. A meghallgatások és szerepek között telemarketingesként és dadaként dolgozott. 2008-ban felvételizett az American Idolba, ahol az első fordulóban kiesett.

2009-2011: Áttörés a Glee-vel
2009-ben megkapta Santana Lopez szerepét a Fox zenés, vígjáték sorozatában, a Gleeben. Santana karaktere egy hideg szívű és ördögi pompomlány, aki mindig lágyabb oldalát mutatja. Naya, hogy felkészüljön szerepére több középiskolás, tinifilmet is megnézett, többek között a Bajos csajokat is. Sorozatbeli karakterét tipikus középiskolás pompomlánynak tartja, aki többnyire hitvány és szereti a fiúkat. Az első szólóját a sorozat második évadának ötödik részében a „The Rocky Horror Glee Showban” kapta. 2011 júliusában két ALMA (American Latino Media Arts) díjra is jelölték, elsősorban, mint „Kedvenc női zenei előadó”, másodsorban pedig „Kedvenc TV színésznő – főszereplő vígjátékban” kategóriában. Az év második felében lehetőséget kapott egy duettre Ricky Martinnal, és együtt dolgozott Gloria Estefannal is.

2011-napjainkig: Szóló karrier
2011 májusában bejelentették, hogy aláírt egy szerződést a Columbia Recordsszal, hogy elkészítsék szólóalbumát. Debütáló kislemezét Sorry címmel 2013. szeptember 17-én adták ki, melyen Big Sean is közreműködött. 2014. májusában a Columbia Records felbontotta a szerződést, ugyanis Naya kislemeze alulteljesített. 2014. március 9-én a Southwest Filmfesztiválon mutatták be debütáló játékfilmjét az At the Devil’s Door-t. A film vegyes kritikákat kapott. 2015-ben 4 epizód erejéig megkapta Blanca Alvarez szerepét a Piszkos Titkos című sorozatban. 2016-ban hangját kölcsönözte Lolo Fuentesnek az Amerikai fater nagysikerű animációs sorozatban. 2017-ben a Mad Families című filmben tűnt fel, mint Felipa.

MAGÁNÉLET
Rivera randevúzni kezdett az énekes Big Sean-nel 2013 áprilisában. Ez év októberében jelentették be eljegyzésüket, de a kapcsolatuk véget ért 2014 áprilisában. Nem sokkal ezután Rivera randizni kezdett a színész Ryan Dorsey-el akivel előzőleg már randizott, 4 évvel korábban. Cabo san Lucas-ban házasodtak össze, 2014 július 19.-én. 2015 Február 24-én Rivera bejelentette, hogy ő és Dorsey első gyermeküket várják. A fiuk, Josey Hollis Dorsey 2015 szeptember 17-én született. Az emlékiratában Rivera felfedte, hogy volt egy abortusza 2010-ben. 2016. novemberében beadta a válókeresetet.

Rivera és a családja Los Angelesben lakik. A megjelenése alatt vendégfogadóként a The View-ben 2015 Január 14-én Rivera utalt a lehetséges biszexualitására. Rosie O'Donnel megjegyezte egy aktuális tanulmányban, amely megmutatta, hogy a biszexuális nőknek nagyobb valószínűséggel van mentális problémájuk mint a leszbikusoknak, amelyre Rivera válaszolt: "Rosie nem csoda, hogy őrült vagyok. Ez megmagyaráz mindent."

Rivera 15 éves korában kezdte el a zeneírást, kijelentve egy interjúban: "... a zene iránti szenvedélyem az egyik legnagyobb szerelmem." 2008-ban Rivera befejezett egy 8 hetes forgatókönyv írást a New York Film Academy-nél. Azt állította, hogy ha nem színészkedhetne vagy nem énekelhetne akkor íróként dolgozna.

A vallási nézeteire vonatkozóan, Rivera megjegyezte egy a Latina magazinnal készült interjújában, hogy hívő kereszténynek volt nevelve, de elég privát ezt illetően, elkerülve a viszályt, ami az eredménye lehetne annak ha felfedné ezt az információt. Azt állította: "Nehéz és szomorkás, hogy szükségét érzed a fény terjesztésének amikor azt mondod 'Igen én templomba járok és olvasom a Bibliát' mert amint ezt megtennéd az emberek olyanok lennének, hogy 'Miért vannak kint a mellei? Miért látszik a hasa? Miért játszik egy leszbikust?' Én nem akarok megbírkózni ezzel, tehát igazán sose vitattam ezt meg. Ez nagyon személyes."

Rivera az idejét különböző jótékony szervezetekre áldozza: GLAAD, The Trevor Project, Stand Up to Cancer, The Elephant Project, és a The Sunshine Foundation.

Eltünése /Vélhető halála/:-(
Július 8-án, 2020, Rivera nyilvánították eltűnt személy után az ő négy éves fia, Josey találták egyedül Rivera bérelt hajót Lake Piru . Mind a Rivera, mind Josey keresése mindössze négy órakor kezdődött a PDT-nél , három órával a dokkból való távozás után, amikor a bérleti szerződés véget ért. Egy másik csónakázó fedezte fel Joseyt egyedül, délután 17:00 körül, alszik a hajón mentőmellényével . [93] [94] A hajó a Narrows-ban volt, a tó északi részén, amely elég mély és szeles. [95]Felnőtt mentőmellényt találtak a fedélzeten, Rivera azonosítóval együtt. Állítólag Josey azt mondta a nyomozóknak, hogy anyja úszott, és nem tudta visszahozni a hajóhoz. Azt is kijelentette, hogy anyja nem visel mentőmellényt. A Piru-tó helyben ismert erős, kiszámíthatatlan áramlatokról és pezsgőfürdőiről, amelyek a múltban úszók halálát okozták . A parkolóban találták a Rivera járművet, egy fekete Mercedes G kocsit . [96]

A Ventura megyei seriff osztálya aznap este felfüggesztette a kutatási és mentési műveletet, és másnap folytatta. A tót bezárták a nagyközönségnek, és a kutatásban részt vettek a régió egész búvárcsoportjai. [97] [98] [99] [100] Július 9-én a seriff osztály megerősítette az NBC-nek, hogy a Rivera halálát feltételezik, és hogy a mentési erőfeszítések most a helyreállítási erőfeszítések felé fordulnak. [101] A kutatás első napján erőfeszítéseket tettek a szárazföldön annak meghatározására, hogy Rivera a tóból kihúzta-e; a bizonyítékok hiánya és Josey elmondása a tisztviselőknek, hogy látta, hogy anyja a víz alatt eltűnik, arra késztették őket, hogy helyrehozásukra változtassák őket.[102] A szóvivőjük kijelentette, hogy valamilyen idő eltelte előtt bármilyen testet megtalálnak, mivel a rossz látótávolság megnehezíti a kereső és helyreállító személyzet számára, hogy láb felett álljon a víz alatt. [103] Július 10-én a seriff hivatal CCTV felvételeket adott ki Rivera és fia számára, akik megérkeztek a parkolóba és elhagyták a dokkolót a hajón, [104] és az érintett búvárok száma körülbelül 100-ról körülbelül 40-re csökkent. a seriff osztálya elmagyarázta, hogy annyira gyenge a láthatóság, hogy valószínűbb, hogy Rivera szonarikus eszközökkel található meg. A szóvivő hozzátette, hogy a tó augusztusban 65 méterrel (20 m) lesz elvezetve karbantartás céljából, amit korábban már terveztek. [105]A búvárcsoportok és a szonár mellett szippantó kutyákat is kivezettek a tónál. [106]

Július 11-én és 12-én Rivera szülei, testvére, Ryan Dorsey volt férje és Helee Morris Glee együttes csatlakozott a tóparti kutatócsoporthoz. [107] [108] A seriff hivatal veszélyes terep miatt több civilt vonzott a keresésbe. Megismételték, hogy mind a szárazföldön, mind a tónál keresnek. [109] Július 11-én a seriff hivatal bejelentette, hogy más megyék és egy magánvállalkozó segítséget nyújtanak a keresésben. [110] és egy másik Glee társsztár , Lea Michele törölte Twitter- fiókját, miután „trolling” üzeneteket kapott a eltűnés; [111]a show többi csillaga bosszantotta ezeket az embereket, mondván, hogy a Rivera-ra kell összpontosítani, és nem más emberek reakciójára. [108] juliús 13 án megtalálták a színésznő testét vízbefuladt:-(
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Si nos dejas final/ Alicia új élete vége
1:30
Growing pains then and now
6:14
2022. febr. 28. 15 néző
Enamorada Cap 6-10 /100/A szerelmesek 6-10...
3:46:29
Club dorothee- Les series
2:04
2022. febr. 25. 9 néző
Camila sodi oops / Camila sodi oops
3:33
Hasonló videók
1:30
6:14
2022. febr. 28. 15 néző
3:46:29
2:04
2022. febr. 25. 9 néző
3:33