Nekopara (TV) - 09. rész

1749
Feliratkozom
1164 Loop készítése
10
0
2020. márc. 23.

Eredeti szöveg: HorribleSubs, japán szinkron
Magyar szöveg: Ricz
Lektor: Dottris

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát ezt nevezem!!! Klassz rész volt és nagyon jól sikerült összerakni, hogy az enyingen összerakott montázs is még tegyen egy lapáttal a hangulatra. Köszi a feltöltést :) :) :D
thumb
Maple volt idáig is a kedvencem de most, még jobban az lett. ;D Köszi a részt. (Mellesleg én már bele se merek gondolni ebben az egész anime mögötti történetre hogy miként vannak a macskák, nekem így sem változtatna már az animén bármit találnak ki xd)
thumb
Szerintem a Kemono Friends világában játszodik az egész még az elötti idökböl amikor éltek emberek . De a Nyanko Days is beleillene az össsz képbe . Talán a macskák akkorák mint a Nyanko Days-ben de amikor ivarérettek lesznek akkorák lesznek mint egy normál ember , ugyan azzal a hely igénnyel és étvágyal
thumb
Nos, igen, ez egy nagyon jó kérdés, bár az emlékeim szerint még a VN se foglalkozott vele. Az egyedül a jogállásukat pedzegette, hogy másodrangú és embernek kitartott lények a cicalányok, akikre külön szexuális rabszolgatartó ipar települt, amit kóbornak nyilvánított, csengettyű nélküli tarthatnak fenn. Legálisan.

Az én elméletem a kérdésben az, hogy lehet azért nem látunk más kisállatokat, mert kihaltak. Mint az eredeti Majmok bolygója filmszéria 4. felvonásában. Ott az emberek majmokat kezdtek el tenyészteni és idomítani, akik később fellázadtak. Itt viszont egész egyszerűen betiltották az abortuszt, de alternatív lehetőségként meghagyták, hogy a nem kívánt gyereken génmódosítást hajtanak végre zigóta/embrió korában. És ezért nem látunk kandúrt (mivel a nemét is befolyásolják ilyenkor), illetve ChocoVani előtörténetében ezért van az, hogy egész egyszerűen kirakják őket egy dobozban az út szélére kölyökként.
Tudom, nagyon sötét és gonosz elmélet, de vesszek meg, valamiért tetszik.
thumb
ezeket laborba hozzák létre vagy emberek termékenyitik meg őket
thumb
Köszi a forditást ! Nekem is felmerült ez a kérdés hogy hol vannak a kandurok .De pl az iskolában játszodó animékban is általában középiskolás lányokat láthatunk . De ebben az animéban viselkednek a cicalányok a legcicásabban !
thumb
Köszi a részt!(^^)/
thumb
köszi
Anime fun666 ezt én is megfigyeltem :D csak lányok vanak.
thumb
De hogy lesznek a kismacskák? :D
Kandúrt még egyet sem láttunk/láttam. :D
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY