Neo Nácik vs Anti Fasiszták

14
Feliratkozom
IGOR
463 videó
3993 Loop készítése
132
0
2007. jan. 8.

Majdnem összeverték a Nácik az Anti fasisztákat baseball ütőkkel, de a rendőrség közbeavatkozott.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Vannak érzelmek a gyűlöleten kívül is...

http://www.youtube.com/watch?v=8sid_sjz74k&feature=related

kíváncsi vagyok egy nácinak ez mit mond:D sztem fel sem fogja...
thumb
Babajka te nem vagy normális, nem kéne mocskos zsidóznod, sem beszólod valakinek aki csak arra világít rá hogy az erőszak nem vezet sehova...továbbá igaza van a srácnak abban is h ezek a neonácik (meg a magyar gárdások) gyakorlatilag buta parasztok akiknek kimosták az agyát és eszméket töltöttek bele...
Amikor ilyen embereket látok szégyenlem hogy ember vagyok...
thumb
BLACKP.FÉLÉKNEK TE KIS ZSIDÓ SZAR ,TAKARODJ HAZA.ÉN IS ÍRHATNÉK A HAZÁDBAN IZRAELBEN ILYEN GYŰLŐLKÖDŐ ZAGYVASÁGOT A ZSIDÓ RETKEKRŐL?TE KIS OKOSKODÓ MAGYARTALAN RETEK.MIT AGITÁLOD ITT A MAGYAROKAT??
thumb
INKÁBB A NEONÁCIK MINT A RETKES CSÓTÁNY ZSIDÓ FÉRGEK!!!!!!!!!!
thumb
Hello, van olyan bélyegem amin az Árpádházi zászló van (XI. sz.-ból)az első piros az utolsó fehér csík!! Akit érdekel menjen be a helyi bélyegeshez-zászlók,kitűzők,stb. talál sok dolgot ami a Magyarokhoz kapcsolódik!!
thumb
Ha igazán figyeltétek a videót-látni a tüntetők lepedőjén a német szöveget és hallani hogy németül beszél mindenki- figyeld meg! Én is utálom a sok buzit,cigányt,zsidót!! ÉLJEN NAGY MAGYARORSZÁG!!!
thumb
az antifasizták egy buzik mindenkinek nácinak kéne lennie itt magyarországon és ki irtana az összes cigány és bevándorló gecit!!!!!!HIT ERŐ BÁTORSÁG!!!Tiszta Magyarországért!!
thumb
igazuk van a magyar nemzeit nacionlaistáknak
thumb
Egyesek úgy pofáznak itt az emberfajokról mint a kutyákról. Roti, kuvasz, keverék, tacskó. Innen származik, onnan származik. Betegek vagytok baszod. Orvos látott már titeket?
thumb
de nektek fontosabb itt irogatni és lobogtatni a virtuális zászlót, mint csinálni valami hasznosat. nem cigányt verni, meg felvonulni, meg sírni, hogy mennyire elnyomnak, hanem dolgozni az országért. agymosó média, cöhh, itt is épp agyakat próbáltok mosni a saját eszméitekkel. hát nem csodás, mikor a fagyi visszanyal? most van lehetőséged változtani, nem a don-kanyar miatt siránkozni. aztán éltetni egy elmebeteg tömeggyilkos hullát. szép eszme a hungarizmus, csak épp amit csináltok, nem az
thumb
sok magyarkodónak:
kiváncsi lennék, hogy melyiknek fordult meg a fejében, hogy lemondja a net előfizetését és a megspórolt zsetont egy hajléktalan MAGYARnak adja, akinek segíthetne visszatérni a társadalomba. esetleg el lehetne menni kutyaszart szedni, vagy kátyúkat tömni, vagy falfirkákat lemosni, hogy szebb legyen az országunk. ehlyett itt veritek a nyálatokat és bevédtek pár ostoba németet, akik valószínűleg nem a sok elolvasott könyv emelgetésétől lettek ilyen ábrázatú..
thumb
nemtudom ki irta, de igaza volt. az ilyen hungarista szuper-patriota "emberek" végett verik a felvideken a magyarokat is, 100 esetbol, ha egyet mutat a media..ezek a hulye sztereotipiak..a neonacikrol meg annyit ha romat lat veri, ha feketet azt is, ha egy tajvani boltost( aki valoszinuleg a megelhetesert jott europaba) annak is odabasznak. de a legjobban az basz fel mikor odatoljak a kepuket a mi (punk) koncertjeinkre es veri a szorakozni vagyo tisztelt nepet!! ez nem provokacio?
thumb
vissza kéne foglalni az elcsatolt területeket és azokat akik eddig minket sanyargattak( politikusok, agressziv rendőrök,cigók) ezeket jól megkéne büntetni , nem adni segéjt a cigánynak , azért mert lusta dolgozni , igy járt ha nem dolgozik éhen hal kit érdekel ha ijen rohadt lusta valaki....
thumb
igen értem! :)
thumb
F! nem neked céloztam.Trianon,meg az ország szétszedése,az más tészta...Én "tökéletes emberre" meg a fajgyűlöletre gondoltam,vagyis arra,hoy "ha nincs néger az országba,akkor utáljuk a reppereket...Akkora kibaszott nagy LOL,hogy nem fér ki a monitorra :) jah amúgy igaz,a kopaszokat nem kellett volna bántanom,mert van aki úgy érzi jól magát...nekem is szokott 2 mm-es hajam lenni...de érted a lényeget nah :)
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
thumb
0:30
TELE A GATYA! XD
2007. okt. 9.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY