4719 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
19
0
2018. ápr. 22.

http://amori.hu
Ez az anime 2018 tavaszi szezonos, tehát a részek HETENTE jönnek ki. Nem csak nálam, Japánban is.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszi szépen.
thumb
Az én részemről a témát lezárom. A véleményem meg ugyan az marad :)
thumb
És nem tudom te milyen cyberbullyingröl beszélsz mert ezek szerint tisztában sem vagy a szó valódi fogalmával
thumb
Annyi smilet rakok a mondandómba amennyit akarok szerintem. Egy szóval sem mondtam hogy nincsenek fontosabb dolgok az életben mint hogy egy elkezdett fordítást befejezzünk, DE szerintem jogomban áll elvárni mástól ugyan azt amit én is megtennék. (még ha ingyen csinálja/nám) Az hogy én jártam e vagy járok e egyetemre szerintem az az én dolgom. ( Ha neked a személyeskedés jóindulat akkor a te értelmi szintedről már ne is beszéljük.) és már megnéztem angolul csak ez still gáz.
thumb
És igen "az akkor is gáz az, amit mondasz“, eléggé jól utal az értelmi szinzedre, a beszéd stílusodróleg ne is beszéljünk. ( csak hogy lásd :) csupa jó indulat vagyok)
thumb
Kedves Hollk! Látszik, hogy még életedben nem fordítottál. Pláne nem járhattál egyetemre. Ha nem tudod, miért fontosak bizonyos dolgok! Ha nem bírod kivárni meg lehet tekinteni angolul. Attól, hogy tele rakod mosolygós smileval ez ugyan úgy cyberbullyingnak számít. Az animések között amúgy sem szokott probléma lenni, ha többen is fordítják ugyan azt. Miért nem kezdted el? Vagy csak a szádat jártatod? Informálva is lettél nem, hogy nem hagyta abba, akkor meg mit vagy kiakadva. Ott volt a lehetőség az angolra.
thumb
Akkor tiszteld meg azzal hogy vársz :) én nem tisztelem meg mert ha magam elé állítok 1 feladatot be is fejezem :) ehhez mérten várom el mástól is :) aki erre nem képes az akkor is gáz akármit mondasz :)
thumb
Én a helyedben utánanéznék mielőtt véleményt nyílvánítok ilyen paraszt módon, ugyanis a 4. rész alatt tájékoztat róla minket, hogy államvizsga miatt nem tudta hozni a részeket de igyekszik őket pótolni ami azóta megtörtént ugyanis a 11. részig felkerült a sorozat. Ha ennyire nehezedre esik várni lehet nézni angolul is vagy lehet saját fordítást csinálni inkább hálás legyen az ember a fordítóknak akik az idejüket nem kímélve megcsinálják ezt. Mindig fenn áll a csúszás lehetősége bárkinél én is nem egy olyan sorozatot tudnék említeni amik még mindig nicsenek befejezve, de megtisztelem azzal a fordítót, hogy egyrészt illedelmesen megkérdezem a folytatásról másrészt vagy beletörődök vagy várok esetleg ha nem megy akkor megnézem angolul és ez az igazi pofátlanság mikor a másik munkáját ócsárolod mikor nem tudod mennyi munka és idő van benne, de persze ez csak a saját véleményem. Viszont ahogy egy mondás tartja ha tudod jobban akkor csináld jobban.
thumb
Nagyon szépen köszönöm hogy még 1 anime ami el lett kezdve és nem lesz befejezve. Nehogy már a szar munkát megköszönjem :) Ha én elkezdek valamit HA MÉG INGYEN IS vagy befejezem, vagy írok hogy bocsánat hogy nem folytattam x-y dolog miatt. Az megvan hogy az ilyen hozzá állás még ha ingyen is "csinálja" akkor is pofátlan? :)
thumb
hollka fent van a 11 epizódig. Japánban most jönnek ki a részek. Az animeaddictson vagy a fordító oldalán szerintem kint van. Meg mi az, hogy ne kezdjen fordítani. Nézd angolul, ha tudod. Ha nem köszönd meg, hogy más szabadidőt áldoz rá.
thumb
itt sincs semmi reakció hogy lesz e folytatva vagy sem... gáz így ne kezdjetek fordítani pls
thumb
Köszönöm a fordítást
thumb
Nagyon tetszik. Imádom. Arigatō
thumb
köszi a fordítást mikor várható a folytatása? :)
törölt felhasználó
kastely_istvan_ nekem erről a grafikáról valamennyire a Diabolik Lovers emlékeztet
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY