Nő vagy férfi?/Caster Semenya/

87
Feliratkozom
lohere
6819 videó
2111 Loop készítése
1
0
2009. aug. 26.

Férfi nyerte a női 800 métert?
Áll a bál a berlini atlétikai világbajnokágon, erős a gyanú ugyanis, hogy a női 800 világbajnoka egy férfi. Caster Semenya cáfol, s állítja: a szemünk csal. Pár héttel ezelőttig a kutya sem tudta, ki Caster Semenya. Aztán a 18 éves dél-afrikai minden előzmény nélkül a világ idei legjobbját futotta (1:56.72 perc), s ekkor még doppingra gyanakodott mindenki.
Amikor azonban Berlinben meglátták az ifjú sztárt, új vád fogalmazódott meg: Caster valójában férfi. Semenya azzal is feltűnést keltett, hogy előfutamában elgáncsolta a címvédő kenyai Jepkosgeit – véletlenül –, s áldhatta a szerencséjét, hogy nem zárták ki. A második futása után azonban felerősödött a kétkedők hangja, s a döntő előtt genetikai vizsgálatra kötelezték. Ezt a dél-afrikai olyan szinten vette rossz néven, hogy a futása előtt és a győzelme után – újból az év legjobbjával nyert (1:55.45) – is félreérthetetlen kézmozdulatokkal jelezte, mi erről a véleménye.
Hozzá kell tenni, egy dél-afrikai internetes portál idézi fel azt a történetet, amikor az izmos, mély hangú, borostás Castert egy autópálya vécéjében el akarták zavarni a női mosdóból, mire ingerülten úgy reagált: „Letolom a gatyám, és akkor meglátja, lány vagyok!”
A gatyaletolás a Nemzetközi Atlétikai Szövetség vezetőinek kevés, ők várják a genetikai vizsgálat eredményét, amely 2-3 hét múlva lehet a kezükben.
– Nem doppingügyben, hanem kifejezetten egy orvosi probléma miatt kértük a vizsgálatot – magyarázta Nick Davies, a szervezet szóvivője.
Ha Semenyát megfosztják a címétől, a két évvel ezelőtti győztes Jepkosgei kapja az aranyat.
Forrás:BORS ONLINE szekeres

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Egyértelműen férfi, nem genom alapján, hanem csonzozat, izomzat teherbírás alapján. Megértem a hölgyeket akik férfi ellen nem akarnak küzdeni. Induljon a hermafroditák olimpiáján.
Felhasználó videói
thumb
5:58
Bellatrix
3 hete
thumb
18:11
Stressz
2019. nov. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY