195 Loop készítése
0
0
2012. nov. 21.

Női Luxus Parfümök Karácsonyra!
1. CREED - Royal Oud
A CREED a világ egyetlen családi kézben tartott luxus parfümháza. 1760-ban alapították, és a tudomány azóta apáról fiúra száll. A CREED története során több mint tíz királyi családot szolgált ki.

2. Montale Parfum - Aoud Queen Roses
A Montale a világ egyik legkülönlegesebb parfüm-márkája.
Alapítója, Pierre Montale sok éven át a szaúdi királyi családnak – királyoknak, királynőknek, hercegeknek és hercegnőknek – készített parfümöket. Különlegességük a Nyugaton kevéssé ismert agarfa olaj vagy oud képezi.

3. Parfums de Marly - Darley
XV. Lajos francia király és szeretői, Madame de Pompadour és Madame du Barry úgy rajongtak a parfümökért, hogy a 18. században „illatos udvar” néven emlegették a királyi udvart. A legendás Jean-Louis Fargeon volt a király házi parfümőre, aki kizárólag a legkiválóbb illatanyagokból dolgozott.

4. Amouage Parfum - Interlude Woman
A negyed évszázada alapított Amouage a luxus szinonimája: a legnagyobb kortárs parfümőrök szabad kezet kapva, a Kelet kincseiből – így a legdrágább ezüsttömjénből és a világ legritkább rózsafajtájából, az ománi hegyekben növő sziklarózsából – grandiózus parfümöket készítettek.

5. L'Artisan Parfumeur - P. Figuier Coll.
Egy legendás francia parfüm - a vizionárius parfümőr, Jean Laporte 1976-ban alapította a L’Artisan parfüm-házat Párizsban. Egyedi parfümjeinek mára igazi kultusza van.

6. Profumum Roma - Battito d'Ali
A Profumum Roma megtestesíti mindazt, amiért Olaszországot szeretjük: felfokozott érzelmek, született szépérzék, játékos életöröm. A harapnivaló illatjegyek elementáris erejű élményeket idéznek meg.

7. Lorenzo Villoresi - Iperborea
Villoresi - az olasz parfüm mágiája. A reneszánsz korában a toszkán kereskedők rendszeresen járták a híres Selyemút városait, hogy ritka fűszereket és egzotikus alapanyagokat szerezzenek be a Medici-udvar számára.

8. Parfum d'Empire - Aziyade
Elegáns és végtelenül gazdag illatok, melyeket történelmi birodalmak inspiráltak: egyetlen fújás, és máris messzi-messzi földön és dicsőséges korban járunk.

9. Parfum de Nicolai - Musc Intense
Patricia Nicolai a niche parfüm-készítés egyik legtapasztaltabb csillaga. A legendás Pierre Guerlain unokájaként a vérében van a parfüm-készítés tudománya.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY