0 0 0
6205
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. szept. 11.
Cimkék: pop, nóta, cigányzene
Elindult a Nóta TV!

Szeptember 1-én 12 órakor, a déli harangszóval, valamint Sánta Ferenc és zenekarának Villámcsárdás című felvételével elindult a Nóta TV.
Darvas Magdolna a csatorna képviselője elmondta:„A Nóta TV csapatával egy olyan színvonalas szórakoztató csatornát szeretnénk létrehozni, amely a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek ad végre méltó megjelenési lehetőséget.
A magyar nóta klasszikusain túl, a magyar népzene a szomszéd népek zenéje, valamint a világzene hagyományos és új értelmezői jelennek meg a csatorna programjában. A magyar kultúra már elválaszthatatlan részét képző popzenei slágerek valamint az operettek, musicalek és a klasszikus zene legszebb dallamai is hallhatóak lesznek a Nóta Tv műsorán.
Napközben a magyar nóta, cigányzene, és mulatós műfajokból, az este 6-tól reggel 6-ig tartó műsorsávban a magyar popzene legjavából láthatunk válogatást a Nóta TV-n. Az operettek, musicalek kedvelőinek a műfajjal foglalkozó zenés, beszélgetős show műsorok indításával kedveskedünk majd.
A csatorna programjának megszerkesztésében nagy szerepet kapnak majd nézőink is a műsor interaktív sms kívánságteljesítő szoftvere segítségével. Szív küldi szívnek! - most már smsben is!
A Nóta TV műsora elérhető műholdon és a kábeltelevíziós rendszereken. A Nóta TV a DigiTV alap csomagjában kerül továbbításra már az induláskor több, mint félmillió háztartásban, valamint helyi kábeltévé rendszereken.
A csatorna terjesztéséről tájékoztatást kaphat az office@tematik-kabel.hu címen, vagy a helyi kábeltelevízió üzemeltetőjétől. A Nóta TV műholdas vételi paraméterei: Intelsat 10-02, 12563 vertical, Symbol rate 27500, Fec 3/4.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
NótaTV Nóta
0:37
2009. szept. 11. 2555 néző
Hasonló videók
0:37
2009. szept. 11. 2555 néző