NótaTV Nóta

Feliratkozom
Fasirtos
2 videó
2486 Loop készítése
1
0
2009. szept. 11.

Elindult a Nóta TV!

Szeptember 1-én 12 órakor, a déli harangszóval, valamint Sánta Ferenc és zenekarának Villámcsárdás című felvételével elindult a Nóta TV.
Darvas Magdolna a csatorna képviselője elmondta:„A Nóta TV csapatával egy olyan színvonalas szórakoztató csatornát szeretnénk létrehozni, amely a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek ad végre méltó megjelenési lehetőséget.
A magyar nóta klasszikusain túl, a magyar népzene a szomszéd népek zenéje, valamint a világzene hagyományos és új értelmezői jelennek meg a csatorna programjában. A magyar kultúra már elválaszthatatlan részét képző popzenei slágerek valamint az operettek, musicalek és a klasszikus zene legszebb dallamai is hallhatóak lesznek a Nóta Tv műsorán.
Napközben a magyar nóta, cigányzene, és mulatós műfajokból, az este 6-tól reggel 6-ig tartó műsorsávban a magyar popzene legjavából láthatunk válogatást a Nóta TV-n. Az operettek, musicalek kedvelőinek a műfajjal foglalkozó zenés, beszélgetős show műsorok indításával kedveskedünk majd.
A csatorna programjának megszerkesztésében nagy szerepet kapnak majd nézőink is a műsor interaktív sms kívánságteljesítő szoftvere segítségével. Szív küldi szívnek! - most már smsben is!
A Nóta TV műsora elérhető műholdon és a kábeltelevíziós rendszereken. A Nóta TV a DigiTV alap csomagjában kerül továbbításra már az induláskor több, mint félmillió háztartásban, valamint helyi kábeltévé rendszereken.
A csatorna terjesztéséről tájékoztatást kaphat az office@tematik-kabel.hu címen, vagy a helyi kábeltelevízió üzemeltetőjétől. A Nóta TV műholdas vételi paraméterei: Intelsat 10-02, 12563 vertical, Symbol rate 27500, Fec 3/4.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
VÉGRE VALAMI AMI MAGYAR. ELÉGVOLT MÁR A MAGYARTALAN BEÁRAMLÓ SZEMÉTBŐL.
MEG A BÓDI GUSZTÁV ,PÁKÓ,FÉLE SZENNYBŐL.
Felhasználó videói
thumb
0:41
NótaTV
2009. szept. 11.
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY