0 0 0
32
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. ápr. 8.
ittlakunk.hu
2022.04.07. cs., 16.52
Az alábbiakban Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselőjének írását közöljük, változtatás nélkül. Párthovatartozástól függetlenül minden kerületi képviselőtestületi tagnak felajánlottuk a lehetőséget helyi ügyekkel foglalkozó írásuk, videójuk, képeik közzétételére. Minden tagnak havonta egy alkalommal van lehetősége egy-egy ilyen anyag publikálására az ittlakunk.hu kerületi oldalán. Az írások, amelyeket beérkezési sorrendben közlünk, természetesen nem feltétlenül tükrözik az ittlakunk.hu szerkesztőségének álláspontját. Az írásban érintettek számára természetesen ugyancsak biztosítunk megszólalási lehetőséget.
László Imre, Újbuda polgármestere a velem folytatott vitában tudta meg, hogy a kormányhatározat a budai kerületeket is nevesítve engedélyezi a külföldi NATO-harccsoportok betelepítését.
A polgármesteri vezetés a testületi ülésen arról adott tájékoztatást, hogy a főváros legnépesebb kerületében pusztán egyetlen óvóhely van. László Imre polgármester próbálta tagadni az általa nem ismert kormányhatározatot, de a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjeként felolvastam a kerületünkre vonatkozó részt. Javaslatot nyújtottam be, hogy területünkön nyilvánítsuk nemkívánatosnak a külföldi NATO-csapatokat, de a többi párt nem támogatta, így pl. a Petőfi laktanyába vagy a Gellért-hegyen és gyomrában lévő bunkerrendszerbe is telepíthetnek célpontokat az orosz haderőnek.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Gyalázat Budapesten
9:03
Leváltanák az ellenzéket
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
Elfoglalták az oroszok Mariupolt
1:58
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Hasonló videók
9:03
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
1:58
9:26