66 Loop készítése
0
0
2016. aug. 23.

Váratlan ismertségre tett szert az utóbbi napokban a Pest megyei Püspökszilágy, ahol jelenleg mintegy 110 önkéntes tartalékos honvéd kiképzése tart. A bakák egyike ugyanis Novák Előd. A honvédelmi tárca egyáltalán nem kifogásolja, hogy egy kegyvesztett radikális politikus, Novák Előd valóságshow-t csinál a tartalékos kiképzéséből.
"Tartalékos vagyok, az egyenruhám a laktanyában van, és akkor kapom meg, amikor szolgálatban vagyok"
- magyarázta miért civilben jelent meg a stúdióban Novák Előd az ATV Egyenes Beszéd Ráadás című műsorában, és elmesélte, hogy a hónap végétől váltja be azon ígéretét, hogy GYES-re megy, ugyanis akkor adja vissza ténylegesen a mandátumát. Beszámolója szerint családi körülményei lehetővé teszik, hogy a babázás mellett a határ menti szolgálatra is jusson ideje.
"Hazafias küldetésből választottam a szolgálatot, és vágytam a változásra, nem akartam ötlettelen, fantáziátlan politikussá válni, amilyeneket bőven látni a parlamentben. Nagyon örülök, hogy a létszámhiánnyal küszködő honvédségnek segíthetek. De szemben a mandátum-tolvajokkal én visszaadom a mandátumomat"
- tette hozzá a Jobbik egykori képviselője, aki szerint élettapasztalatnak sem utolsó a hadsereg: kickbox világbajnoktól lelkipásztorig sokan jelentkeztek az egységhez, bár azt sajnálta, hogy egy év alatt összesen csak 110-en akartak csatlakozni.
Ahhoz képest, hogy jelenleg több ezren hiányoznak a seregből, Novák 515 fő műveleti tartalékosról tud, akik most először határvédelmi szolgálatban is részt vehetnek. Mint mondja, a tartalékosok közül hamarosan 200-an mennek járőrszolgálatot teljesíteni a szerb-magyar határra.
A napi 14 órás kiképzésnek az egyik része gyakorlati, a másik elméleti, és az újdonsűlt bakát kellemes meglepetésként érte, hogy a tisztek nem élnek vissza a parancsuralmi rendszerből következő lehetőségekkel, magyarul nem "szívatják".
atv.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY