235 Loop készítése
5
0
2008. szept. 15.

Személy szerint én nagyon szeretem az állatokat. Főleg a kutyákat. Ezt az összeállítást azért készítettem hogy még több embernek felnyissam a szemét, hogy lássa milyen szörnyű világban élünk.. És hogy ha tudunk tegyünk ez ellen :) Vannak benne durvább képek de azt hiszem ez is kell ahhoz hogy rádöbbenjünk mik vannak.. Szívem szerint minden embert aki állatot bánt a saját két kezemmel kínoznék halálra..

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Börtönbüntetés járna, csak még nem volt bíró aki kiszabta volna. Pedig az állatkinzás mindennapos dolog nálunk. Azért felháborító, mert ezek az állatok nem tudnak védekezni, segítséget kérni.. de ezzel is sokat segítesz nekik, remélhetőleg eljut az emberek fejébe, hogy mi folyik körülöttük, és ha már nem lépnek át egy éhező kutyán, hanem megkínálják ételellel, már az is valami..
thumb
És igaz csak ennyit tudok tenni a dologért, de szerintem ez is több mint a semmi és ha csak minden ember egy picikét jobban foglalkozna ezzel más lenne még ha minimálisan is.. de más :)
thumb
"Bár ne kellene látnom" igazad van :) Én is annyira szeretném ha nem lenne ilyen.. és örülök h így vélekedtek a videóról pont ez volt vele a célom és remélem azok az emberek is így fogják gondolni ha meglátják, akiknek kevésbé fontosak az állatok, mert ez így nem állapot! Manapság mindent büntetnek.. de pont ezért nem jár börtönbüntetés?! Ugyanolyan érző lények mint mi csak nem értjük meg amit mondanak.. sőt sztem a kutyák az embereknél is többet érnek.. lehet elfogult vagyok de így érzem..
thumb
Nagyon szívhezszóló a videód, nekem is a kutya a mindenem, (van is belőle bőven..) szemem nyitva, látom az amit te, bár ne kellene látnom. Ha végre valaki börtönbüntetést kap állatkinzásért akkor pezsgőt bontok.. de félek, addig nem lesz változás..
thumb
Uristen,megrendito kepsorok,veluk erzek,nekem is fajjjj,nagyon fajjjj,szegeny,szegeny kutyusok,csak egyszer fizethetnek meg az ilyen kegyetlenkedoknek,kuyakezre adnam mind....
Felhasználó videói
thumb
3:07
Ezüst Nyíl [Kis...
2008. szept. 15.
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY