One Piece 12.rész magyar felirattal

238
Feliratkozom
bor22
1063 videó
19136 Loop készítése
32
0
2010. aug. 15.

a feliratot készítette a www.Naruto-kun.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszönöm a feltöltést!
Kérlek ne hasonlítsatok minden animét össze. A Naruto és a Bleach filler részeit ne itt vessézétek ki. Ez One Piece és nem ninják vagy halálistenek csetepatéja! És ahogy utánna néztem a One Piece-ban nincs sok filler.
thumb
köszi a feltöltést!♥
thumb
Nekem nincs bajom a rajzolással néha mosolygok rajta... köszi a feltöltést... és én amúgy se vok "kinézetbuzi" a Bleach et is kibírtam :D
thumb
köszönet a feltöltésért :)
thumb
Talán mert ez nem mai anime hanem régebbi dikk :D :D ezt nem észre venni már művészet :D
thumb
Nem értelek titeket 99-es sorozatról beszélünk, majd a későbbiekben szebb lesz a rajzolás. De ez se borzalmas 20 rész után már fel se tűnik.
thumb
Jango hangja nem hasonlít Franky hangjára?
thumb
A rajzolás nem borzalmas, hanem EGYEDI. Ha problémátok van ezzel, húzzatok azt nézzétek a ti kis kedvenc Bleach részeiteket. A töténete igen is komoly, főleg a Marineford-i részeknél.
thumb
Szerintem is. A manga jó, de a rajzolás borzalmas!
thumb
Hát akkor tévedsz mert nem lesz llegujjabb egy ideig,csak mangában.
Viszont örülj hogy elhuzzák, és "szájbarágósan" közlik le a sztorit, nem ugy mint belzebub-ban. filler részek, aztán 3 részben lerendezik az anime végét, undorítóan, és szárazon.
thumb
És mostmár azt is értem h lehet 500 rész és még csak a grand line felénél tartanak, nemhogy már a one piece-nél xDDD. Már látom h ebbe a storyba akármennyi részt bele lehet szinte rakni akár még vagy még 500 rész is lehet, anélkül, h új fajokat kéne létrehozni mint a bleachben: shinigami, quincy, hollow, arrancar, waizard, és még a fullbumerángok is, sőt most jön a legújjabb, még nem tudjuk mi az de már kicsit vicces így is :)))
thumb
Az tök mind2 xtem, h időben máskor játszódik a filler, vagy csak bevan szúrva a story közé, de legalább nem arról szól, h ÖTSZÁZSZOR lejátszák ugyan azokat a jelenteket, visszaemlékeznek rá 20 percen keresztül arra, amire már eddig 499-szer.
A sima narutoban, még vannak jó fillerek, ezt aláírom azok jók, de a shippuudenben már csak a 3farkús filler aminek van 1 kis értelme, a többi 1 rakás fos, és már inkább idegesítő mint élvezhető. Bocsi az off-ér tom h ennek köze nincs a one piece-hez, amúgy meg elmondanám akk h a one piecenek így h már végignéztem jobbak a fillerjei mind a 2 sorozatnál, a narutonál és a bleachnél is.
thumb
A One Piecebe is van valahol filler, csak kevés :)
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY