4769 Loop készítése
12
0
2016. ápr. 10.

-=Naruto-Kun Website Team=- (http://www.naruto-kun.hu) által fordított magyar felirat, formázva és beleégetve egy HD minőségű videóba.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Pustitoagyulfeo
Semmitsemérőnek mondható ez a rész? Te csukott szemmel nézed vagy mi?
thumb
KASZAS te honan szetted ,hogy Luffynak lesz 5 ezres serege ?
thumb
emlékeztek a thiller bárkára szerintem ott volt a vaddisznó zombi eredeti teste azt mondta újvilágban született... szerintem ő lesz big mom lánya de majd kiderül mert kaptak tőle vivre cardot :D
thumb
engem csak az izgat mikor lesz már Luffy nak 5 ezres kalóz flottája akkor igazán neki vághat a kalóz király címért hisz jelenlegi létszámukkal nem üttik meg a mércét . Bár mint tudjuk Luffy nem érdekli ez neki nem kell több ezer alá rendelt ő mindenkit egyenlőnek tekint ezért szeretjük mi Luffy és nem más kalózt akik az ellenség sorait bővitik. Minden esetre Sanji nem várt dologba sodorja őket vagy Younko alá rendeltek lesznek vagy küzdhetnek egyszere kettő vel is Luffy Big Mon már a Jonin sziget óta nem kedveli biztos nem fog a csatlósa lenni nem az a fajta akit más tud írányitani :D De ami fontosabb úgy érzem jönni fog pár rész ami fillernek mondható bár benne volt a mangába mini történet gyanát pl A mocsár ember története , Jimbei történet meg most ezek a öszáz milliós kalózok történe is biztos pár rész le foglanak majd pl ha be tesznek még kisebb harcokat akikről még nem is hallottunk még azzal is elhuzhatják az időt ilyen volt Desserossa előtti harc azzal a kalózal is aki házi kedvencet csinált Luffyból és Lawból fura hogy gyengébb volt és mégis el kapta .
thumb
Ez azok közé a részek közé tartozik amik semmitse érönek mondhato de a kövirész nagyon durca lesz csak ne legyen anime szünet) megjelenik kaido szegény örült szerzetest alaposan elfogja csépelni szegény luffyra rájár a rud xd alig győztele dofit big momal is megkel küzdenie mert sanjiék kizárt dolog hogy letudják győzni 1 yonkou legaláb doffy szintü ellenfél vagy még erősebb is egy picivel aztán még kaidoval is meg kell küzdenie ött viszont még luffy se tudja legyőzni kaidotól még doffy is tartot mondhatni csicskása volt kaidonak doffy . kid-kalozok szövetség nagyon elvannak szálva maguktól shanks-ot nem fogják tudni legyőzni még fekete szakálse mert vele szembe szálni akkor ezek a suhancok hogy ? xd meg azis naon izgi lesz végre kiderül mi történt szaboval kiskorában azután miután a tengeren lelöte az égi sárkány több mint 200 részt kellet várni rá de nem lényeg xd :D =) meg végre egykis + infó is csurani csepeni fog luffy apjárol dragonrol
thumb
Kösz a feltöltèst.Jo rèsz volt csak kisè unalmas ahogy látom a következö rèsz sem lesz izgalmasab de azèrt várom :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY