63 1 39
77933
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
Hozzászólások | 39
UwUkasa
2021-01-04 23:09:11

Hello! Ha szereted az amiméket és néha nehezedre esik azt ,hogy megtaláld a részeket akkor csatlakozz a szerverhez! Probálunk minnél több animét összegyűjteni. Amit mi tudunk nyújtani ezen kívül ,hogy egy barátságos ,toxic mentes közösséget hozzunk létre . De a szerveren majd több info. Köszönjük előre is ! :relaxed: https://discord.gg/TZzq2ZTsUg

Frew
2020-07-09 10:52:58

Lemaradt: Oh és mindez több éven keresztül, Mumen még csak most kezdett megsérülni, de nem edzi magát, csak lesérül, és nem annyira hogy majdnem belehal. Ilyesmikbe van különbség, ha nem világos. Hasonlísd össze Garou és Mumen életét. Garounak nem kell már edzenie, mert az élete kockáztatásával, és túlélésével emelkedik új szintre. Mondta is, "minden küzdelemmel egyre erősebbé válok." Ezek írói elszólások. Igazából Saitama azért olyan erős, mert több éven át követte az életpróbáló életmódot, mellette edzést is. Míg nagyon sokan, szörnyek leginkább hamar elérnek egy hatalmas szintet, és unalmuk miatt nem hajtják magukat tovább. De Saitama nem lett korrupt, őt a nemes cél vezérelte, ezért nem lett szörny. Meg persze elég buta hozzá :).

Frew
2020-07-09 10:46:32

Ulama... sajnálom hogy nem érted. Ez olyan világ ahol a vágyak, megszállottságok új szintre emelik az embereket, többségüket rossz irányba. Saitama vágya az volt hogy olyan hősé váljon aki minden ellenséget egy ütéssel legyőz. A vágyak, és megszállottságok az emberek többségét szörnyé változtatja vagy félszörnyé ( mutánsá ). Az hogy mindez hogyan megy végbe kérdéses. No akkor a lényeg: Limit. Nem olvastad a mangát így nem érted ezt a témát, amivel nincs baj. Viszont amit felvázoltál magadnak, sajnos nem igazán stabil, és nem helytálló. Nos, a szörny társaság egyik "mentalistája" tesztelte, hogy minden áldozatát újra és újra a tűrőképességei határait feszegetve igyekezett edzeni. Elve az volt hogyha majdnem meghalnak, és az eset után meggyógyulnak, akkor új erőre tesznek szert, alkalmanként 5-10% os erőnövekedéssel tudja növeli az erő limitet.Hiszen alapból mindenkinek van egy erő limitje, amit a fentebb említett kegyetlen módon lehet növelni, ha túlélik. Elég sokan nem élték túl a szörnyek közül a kegyetlen módszert. Ezek után térjünk rá Saitamara. Az ő élete egyértelműen le lett közölve 1 évad OVA részeivel is. Nem volt sok pénze, ezért a Z város azon részén élt ahol nem laktak sokan, hiszen szörnyek, és egyéb problémák sújtották azt a területet. Na már most, képzeld el, elkezdted a napi 100 felülés, futás, és fekve nyomás tréningjét, miközben alig evett valamit, miközben mindig megtámadta őt valaki, és olyan helyen élve ahol mások sorban meghaltak. Nem véletlenül volt lezárva az a város rész, életveszélyes. De igazából a történet koncepciót a zseni magyarázta el, akit Zombichan? kérdezett ki. Saitama egy egyszerű, átlagos, buta ember volt. Akinek az edzésterve, és a veszélyes élete állandóan a limitjét verdeste, ezzel növelve azt. Boros története meg van magyarázva, Saitama története részletekben mangában és animében meg van magyarázva. Orochi sama története meg van magyarázva. Továbbá Garou története alakul, ő azon az úton halad amin egykoron Saitama, ő lesz az ultimat ellenség. Ha részletesebb magyarázatot szeretnél olvasd a mangát, ott sokkal részletesebben le van írva minden, de nagyjából ennyi a lényeg amit leírtam. Limit break, és vágy módosítok. Csak animét nézve én sem érteném, maximum kapiskálnám, hogy miről van szó. De elég jól ki lett fejtve mangában. Valószínűleg az Anime 3. évadában sor kerül rá.

Ulama
2020-07-08 22:25:54

Frew de ez a limit breaker dolog azért valóban kicsit érthetetlen. Mire megértettük, hogy ez egy olyan világ, ahol van Saitama, és van mindenki más, aki meg se közelítheti, kicsit logikátlan hogy van egy harcos, akit minél inkább vernek, minél sérültebb, annál erősebb lesz. Ennyi erővel Mumen Rider-nek már rég Saitama szintjén kéne lennie. Ő is mindent belead, mindig a legvégsőkig küzd, és gyenge mint a szar. Ha Saitama egy HACK az animén belül, akkor ne legyen már rajta kívül még több HACK. Vagy ha mégis van, akkor az legyen megmagyarázva.

Ayame_chann
2019-12-23 18:37:25

köszi ^^

Kawich
2019-12-08 18:56:43

Köszi :3

RIHO
2019-08-17 03:56:33

köszi

Pancake707
2019-07-13 13:34:07

Miért kell lelőni az egész részt? Ne gyere azzal hogy akkor ne olvasd a kommenteket ha tudod hogy valamelyik fogyatékos úgyis elmondja akár az egész évad eseményeit, mert nem hallgatok rád. A komment szekció nem arra van hogy spoilerezz, legalább írd ki hogy Spoiler te pöcsköszörű.

Colombus2000
2019-06-29 12:49:14

Hàt ez kiràly rèsz volt !!!

Anime00000000
2019-06-29 00:55:02

Ne már! Egész rész alatt Garo miatt izgultam, de a harcainak továbbra sincs vége... #GAROTEAM De most képzeljétek el ahogy ugrabugrálok, rángatózok eszem a takarót(úgyse kell az nyárra) és sikoltozok. Szerencse, hogy családom semelyik tagja nem küldött el így éjjel a halál.... nemiszervébe...! Mellesleg úgy sincs szerencsétlennek otthona, befogadom! Megyek megmentem!

Frew
2019-06-28 10:17:00

Matet2001, Úgy írod mindezt, hogy nem olvastad a mangát. Ebben az one punch man világban a reális dolgok nagyon képlékenyek. Garou bemutatja hogyan tudhatott Saitama elérni azt korlátlan erőt amit birtokol. A limit breakekről van szó. Sokan akik megannyi halálközeli élményt éltek túl nem tudtak elrugaszkodni a limittől, hogy meddig fejlődhetnek, erősödhetnek. A korábbi, és az előző, továbbá az ez utáni részben is fel lesz vázolva az, hogy ösztönösen Garou hogyan tudja szép lassan levetkőzni az erő limitet.S ha teljesen sikerül neki, utol éri Saitamat. Túl is élheti addig, hiszen ezekben a részekben látható, hogy rendkívüli állóképességgel rendelkezik. Ugyan én is csalódtam de a mangában, a Saitama vs orochi harccal kapcsolatban. De amik később lesznek, ezek a részek még elfogadhatók. Szerintem. Persze szíved joga mit hogyan hurrogsz le. Mindenesetre érződik hogy csak az animét nézed, és valamihez hasonlítod az egészet.

berfore
2019-06-28 05:17:17

Köszönöm a fordítást nagyon jó volt ez a rész. Azon kaptam magam hogy teljesen Garo nak szurkoltam

Miyakocchi
2019-06-27 22:02:14

Köszönjük, hogy lespoilerezted az egész részt....nekem sem tetszik ennek a stúdiónak a munkája, de ez van, eezt kell szeretni...és a mangák ugyanúgy ott vannak, azok ugyanolyan viccesek, csak ez a stúdió nem ért a one punch man logikátlan logikájához ami zseniális...csak azt nem tudom hogy akkor miért vállalták el...

matet2001
2019-06-27 19:56:13

Fhu hát azthittem nem lehet szarabb rész mint az elöző, de ez..eddig szerettem ezt a sorozatot de most nagyon csökkent a szemembem, több napig harcolt, meglőték a lábát, Saitama kiütötte kétszer, aztán alszik egyet egyből rátamadnak egy csomoan, ütik bele lőnek 2 mérgezett nyilat aztán egyszer csak kiüt mindenkit úgy hogy elfut a gólyok elől meg ilyesmi, aztán konkréttan több ezer golyót rálő a csávó és mive ember ezért át kéne menni rajta és már rég meghalt volna de valahogy kivédi, aztán még le is üti, aztán jön Genos ő is szét uti meg szét égeti plusz még egy fához is kikötözi aztán meg a fát eltöri valahogy és befesti a haját a vérével ezért még sokkal erősebb lesz annyira hogy a mesterét tehát azt aki mindent tanított neki még ellene tud harcolni, nagyon reális mondhatom oké hogy super hősök vannka meg minden de mégis csak ember ő is és nem lehet gyorsabb mint egy golyó, ez 2 tökéletesen elhúzott rész volt, és a következő részben le is zárják az évadot vagy mi?

tehen26
2019-06-27 17:57:05

Üdv! megint egy csodálatos fordítást hoztál össze köszönjük hogy itt vagy és csinálod nekünk a feliratot mint flash olyan gyors voltál és precíz várom a következő részt.Így tovább Roal.

A felhasználó további videói
One Punch Man 2. évad 12. rész (Magyar...
23:50
One Punch Man 2.évad 10.rész
23:50
2019. jún. 20. 49980 néző
Hasonló videók
23:50
23:50
2019. jún. 20. 49980 néző