30049 Loop készítése
26
1
2019. máj. 15.

A felirat a Naruto-Kun.Hu munkája. - Még több videót akarsz? Látogass el az Anime Zone-ra. - www.animezone.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
leszaromusz-san XDDDD
Ez nagyon jó xD
thumb
Mikorra várható a következő rész?
thumb
Saitamának mi baja,lehet, hogy ilyen gyakran megy ki.

Köszi a feltöltést.
thumb
Fölösleges ilyen dolgokon vitázni ami nem reális módon működik mert egyébként alapból sok törmelék kering a Föld körül nagy sebeseggel emiatt okoz problémát akár egy kis pár mm-es kis kőzet hogy át lyukaszthatja a fellot űr eszközöket. Azért ezt hiába olyan erős saitama előbb elkene intézze mint az ox hiány főleg hogy ő repült nagy sebeseggel ami hatvanyozottan felfokozzo a hatást és nincs szerintem olyan szerencse hogy kikerulje mindet azon a százezer kilométereken át.
thumb
Amúgy elolvastad amit írt utána vagy leragadtál az elején és a többit pedig figyelmen kívül hagytad? Nem azt írta, hogy 1v1 ben simán legyőzhette volna meg hogy erősebb volt, hanem azt hogy Saitamanak szerencséje volt, hogy pont a Holdra ütötte ki.
thumb
Simán legyőzhette volna? Na ne hülyéskedj...
Saitama 1 pillanarig vette komolyabban es még csak meg sem ütötte aztán meg is halt a csávesz.... sztem az a "simán" annyira mégse sima xd
thumb
Amúgy Boros simán legyőzhette volna Saitama-t, ha nem olyan szerencsétlen, hogy pont a holdra üti ki :D Az égbolt kevesebb mint 1%-át teszi ki a hold, gyakorlatilag bárhova máshova üti ki, onnan az űrből nem lett volna visszaút, ha nincs egy nagyméretű égitest amiről visszarugaszkodhat, és aki ismeri az űrt, tudja, hogy nem igen van. Persze, tudom hogy az a jelenet inkább fun volt, mint komoly, de akkor is.
thumb
Az eslő évadhoz képest ez... ez valami hányadék... Ilyen fos animációt nem láttam még... Ennyire elbaszni egy jó animét... :c
thumb
Köszi a részt!(^^)/
thumb
Hmm.. Szörny egyesület :D Érdekes, szerintem jó ötlet, és vezérük Orochi, vajon első évad Bossához, Boroshoz képest mennyire erős. :D Szerintem egy kisebb-nagyobb harc után őt is szétszedné Saitama.
thumb
Orochi ez most komoly? A King of fighters boss-t is így hívják.kemény lenne ha a kettőt össze boronálnák,am csak nekem van olyan érzésem mintha egy rész helyet többet néznék? (Köszi a feltöltést)
thumb
Orochi val majd milessz? Melyik erősebb saitama vagy orochi?
thumb
Hát nem is tudom, de a hősnevek lefordítását gáznak érzem. Metal Bat hogy lett Acél Ütő??? Ez rohadt kínos. Superalloy Darkshine akkor Szuperötvözet Sötét Ragyogás lesz?? Szerintem hagyjad a fordításukat, mert ez hipergáz. Az angol neveknek mindig is volt egy sajátos hangzása, a japánnak pláne. Fubukit sem fordítják a fansubberek angolra, sem Tatsumakit. Ez olyan, mintha a névutótagokat fordítanánk. De Leszaromusz-san fordítása az ott volt! Király.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY