0 0 4
410
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

 • Szexuális tartalom
 • Erőszakos tartalom
 • Sértő tartalom
 • Gyermekbántalmazás
 • Szerzői jogaimat sértő tartalom
 • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
 • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. ápr. 25.
Villámfilm a 8. kerületi Orczy térről (11:18.88 perc).

Villámelemzés: Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja.)

Bevezető: Domján Tibor
(Orbán, Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Világszintű Echelon-Leleplező.)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor

Zene: Weber: I. szimfónia
(német; 1786 – 1826)

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Orbán, Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Operatőr, Szerkesztő, Tervező, Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
és további, a fasiszta politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek!

Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán-Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.04.23. (8. kerület, Orczy tér, Budapest, Hungary.)
Készült: 2012.04.24. (8. kerület; a próféta helye. Bp., Magyarország.)
Premier: 2012.04.24. www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A REKORDOK MÉDIUMA!
hirhatter.org

HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org
Az elmetechnológiák első magyarországi és a világ Legfőbb Leleplezője

Naponta az egyik legolvasottabb Anyagunk a bolygón!:
ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE!

Mi gyártottuk a legtöbb romagyilkossági filmet!

Mi vagyunk a gyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezői és legüldözöttebbjei!

A tárgyalásokon a legtöbbször mi jelentünk meg! Többször, mint pl. bármelyik vádlotti vagy sértetti ügyvéd!

A tárgyalásokra a legtöbb hallgatót, jogvédőt, újságírót stb. szintén mi szerveztük!

Volt, hogy Orbán - féktelen gyűlöletében - a tárgyalásról hurcoltatta el a Molnárt fasizmus vádjával!

Mivel minden Filmünkben tapossuk a nácizmust, a legfőbb roma jogvédők stb. vagyunk, ezért Orbán és terrorista náci bandája nácizmus terjesztése hamis vádjával 2011 eleje óta blokkolja A HÍRHÁTTÉRT, lefoglalva még a hirhatter.com domaint is!

Minden magyar idők első HAARP- és Echelon-Filmjeit a Molnár F. Árpád rendezte! Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg!

A fasiszta Spanyolország miniszterelnöke Mariano Rajoy. Az uralkodó (király) I. János Károly. Az Orbán és Vona típusú spanyol kormány napi 200 kilakoltatást hajt végre, és üldözi, akik a fasiszta népirtások után nyomoznak vagy azokkal nem értenek egyet.

Baltasar Garzon, a világhírű spanyol bíró ellen széles náci terror folyik, mert 110 ezer meggyilkolt spanyol és bevándorló több tömegsírját felnyittatta, és nyomozást indított a népirtások miatt. A spanyol ellentörvények Hitler zsidótörvényeihez hasonlók.

A politikai pszichiátriai népirtásokban minden magyar idők legfőbb leleplezője a Molnár F. Árpád! A Jobbik még a Fideszt is túlharsogta az eltussolásokért, és náci bandáival teleröhögte a bolygót az ártatlan magyarok megsokkolásán és halomra gyilkolásán!

A "szocialista" rendszerből az összes bűnöző pszichiáter átmentésre, kinevezésre és továbbműködtetésre került! Az állami pszichiátriai bűnözésről a legtöbb Dokumentumfilm készítésében abszolút rekordtartó a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI)!

A Jobbik és a fajgyűlölet szervesen egy volt a fasizmustól a szocializmuson át a mai napig tartó állami pszichiátriai népirtások eltussolásával és követelésével, az elmetechnológiák leleplezőinek üldözésével: tehát AZ ISTEN és az Emberiség elárulásával...!

A magyar neonáci párt, a Jobbik "honatyái" közül, akik követelik a pszichiátriai fasizmus, a zsidók és a cigányok teljes kiirtása propagandája etc. védelmét!: Vona Gábor, Szávay István, Pörzse Sándor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyöngyösi Márton, Ferenczi Gábor stb.

JÚDÁSORBÁNÉK leghírhedtebb fasiszta orvosokkjaiból!: Pigniczki Zsuzsanna, Antal Albert, Keller Éva, Kiss László, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Zala Attila, Kákonyi Róbert, Erdélyi Rita, Magyar László, Veér András, Döme László, Bognár Géza, Gibiszer Éva stb.!

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!
-2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit is a Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR Rendezte! Mivel e Tényfeltárások az Emberiség Utolsó Védelmi Vonalához tartoztak, így betiltásuk, üldözésünk stb. elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök!

A youtube a bolygó talán leginkább fasiszta video-megosztója, ahol 10 magyar kommentelőből gyakran 10 éljenzi Hitler népirtásait, és kiáltja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és az összes cigányt! A youtube ezt a tényt is üldözi!

Mivel a youtube sorozatosan tiltja be a fasizmus elleni legkisebb kritikát is, közben korlátlanul áraszt el államokat fasiszta hitleri propaganda 100 millióival, destabilizálva a fél világot, így kezdeményeztük a youtube egész Föld bolygón való betiltását!

A youtube hivatalos állásfoglalásaival rendelkezünk, hogy a posztkommunista pszichiátriai bűnözés leleplezését szerintük be kell tiltani, és gyűlöletkeltő helyteleníteni, hogy gyakran 10 magyarból 10 éljenzi Hitler zsidók és cigányok elleni népirtásait!

A youtube a világ minden népét fenyegeti! Világszerte semmisít meg emberjogvédő filmeket és bizonyítékokat! Világszerte semmisíti meg politikai üldözöttek utolsó segélykiáltásait! Világszerte segíti elő diktátorok és despoták féktelen tömeggyilkosságait!

A youtube ellen feljelentéseket tettünk és teszünk az FBI-nál és a világ nyomozó hatóságainál etc., és Emberiségvédelmi, Keresztyén, emberprogramozást leleplező Filmjeink betiltása miatt külön kezdeményeztük a youtube egész Föld bolygón betiltását!

A Forrás Kijelentette: Magyarország elfasizálásában a youtube 25-50 %-ban perdöntő!

A Ian Smith vezette fehér fasizmus 1978-ig színtiszta apartheid kormányt tartott fenn Zimbabwéban, a térség fejlett gazdaságával. 1980-ban a fekete Mugabe lett a miniszterelnök. 1987-ben Mugabe pedig államfő is lett: fehérek már képviselők sem lehettek...:

A fajüldözés miatt a fehérek külföldre menekültek, így 2000-re a prosperáló gazdaság összeomlott. 2005-ben a fasiszta afrikai kormány már 700 ezer, főleg szegény afrikai házát is lerombolta! A fasizmus miatt az infláció 32%-ról 2732%-ra nőtt (1998-2007)!

Amelyik állam Ian Smith, Orbán, Vona és Mugabe minőségéhez hasonlóan elutasítja a nemzetközi demokratikus kontrollt, és közben nacionalista faji ideológiát hirdet, az az állam diktatúrába borul és gazdaságilag is összeomlik!

Nemzetközi demokratikus kontrollra és vegyes kormányzásra mindig szükség van! Ezek nélkül a mindenre kitrejedő csőd borítékolható!

Zimbabwe inflációja 1998-ban 32% volt, de a fasiszta bezárkózás miatt 2007-re már 3732% lett!

Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálatokkal. A féktelen állambűnözés miatt 2001 óta hadban áll a terrorista egypártrendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre.

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

ELI legközelebbi ismerősei között (2007 után) hirtelen megnőtt a maradandó sérülést okozó térdbalesetek száma. Csak olyanokat sújtottak, akik nem voltak keresztyének, és akár tudatlanságból, akár félelemből nem mertek az Echelonról tényfeltárni.

A világi vezetőkön, köreiken és családjukon kívül (százakról van szó) a Molnár F. Árpád (ELI) azon állami ellenségei közül, akiket személyesen ismert, néhány év alatt tucatnál többen haltak meg...

A pánarab forradalomról, BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Libanonból a holtak világtengere

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. Orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

A lengyel elnök (Kaczynski) és 100 társa Tervezett halála is előttünk hevert. A Júdás elnök nem élt a lehetőséggel. Ezért háttérhatalmi árulóként végezte családjával együtt...

Ajánljuk Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek...

A JÚDÁSFAJ által BETILTOTT, újabb NWO-Buktató Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI")
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás?
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig

Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI"
(Paramount of Echelon Witnesses)

ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

hirhatter.org
Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.


Az érintettekből: Orbán Viktor, Fidesz, intellektuális, népgyűlölet, bosszú, közmunka, kényszermunka, munkanélküliség, szegények, szociális munkás, öregek otthona, idősek otthona, romagyilkossági tárgyalás, cigánygyilkosságok, gyűlölet, 8ker, Orczy tér, szociális segély, fajelmélet, Adolf Hitler, Holocaust, zsidóság, jewish, kippah, sábesz-dekli, fajüldözés, apartheid, elmebetegség, keresztény, felsőrendű, szorongás, fasizmus, stratégia, analfabéta, idióta, szuicid, öngyilkosság, értelem, ész, erkölcs, harmónia, béke, biztonság, HAARP, jóindulat, rosszindulat, nyugdíjas klub, Spanyolország, Espana, Spain, Madrid, Mariano Rajoy, I. János Károly, kilakoltatás, devizahitel, hitlerizmus, Baltasar Garzon, Franco, bíró, Emberiség elleni bűntettek, zsidótörvények, tömegsírok, népirtás, népirtás, terrorizmus, terrorcselekmény, Augusto Pinochet, Jobbik Magyarországért Mozgalom, pártrendszer, USA, Izrael, Israel, Echelon-stratégia, erkölcs, hatalom, II. Világháború, Afrika, cigányság, embergyűlölet, életellenes, skizofrénia, schizophrenia, szkizofrénia, koncentrációs tábor, Auschwitz, Birkenau, youtube, youtube-terror, terrorism, youtubebűnözés, youtubeterrorizmus, nacionalizmus, Zimbabwe, Harare, Ian Smith, Anglia, Nagy-Britannia, függetlenség, törzsi háborúk, gerillavezér, gerillák, infláció, hiperinfláció, nemzetgazdaság, gazdaság, Robert Mugabe, Vona Gábor, elnöki köztársaság, köztársasági elnök, miniszterelnök, falurombolás, házrombolás, liberális, liberalizmus, demokrácia, függetlenség, antiszociális, szociopátia, NWO, világállam, világkormány, halálos betegség, szociális elmezavar, Germany, germán, elmebaj, Berlin, elmebetegség, poszterek, plakátok, komolyzene, klasszikus zene, romantikus zene.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

Stáblista:

 • Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztyén, Echelon-Tanú) - Elemzés, Operatőr, Zenei Szerkesztő, Rendező
 • Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú) - Munkatárs
 • Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú) - Munkatárs
 • Domján Tibor (Keresztyén, Echelon-Leleplező) - Bevezető, Operatőr
 • Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén, Echelon-Tanú) - Munkatárs
 • és további, a fasiszta politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek! - Munkatársak

Zene:

 • Weber - I. szimfónia
Hozzászólások | 4
szabokucsma
2012-04-27 21:11:05

?

MolnarEfArpad
2012-04-25 16:28:56

2012-02-12. Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón "szabokucsma" álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen! FELJELENTŐK!: Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Soós József és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további Keresztény Újságírói, Emberjogvédői, Zeneszerzői, Tényfeltárói http://hirhatter.org/uj_feljelentes.htm

szabokucsma
2012-04-25 08:09:46

Na végre már a Pumukli is megszólal. Aki egy percet is kételkedne a Molnár elmebajában, annak ezt a videót ajánlom. 11:25 .-nél D. Tóth Kriszta nemi szervét verné szét gumibottal. http://www.youtube.com/watch?v=Zan9ydSpzpo

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31