1 0 0
304
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2 hete
Onzoshi Boys (2019) Japán 18 részes sorozat.

Amikor Mugi Aihara azt olvasta kedvenc magazinjában, hogy Japán négy legnagyobb vállalatának örökösei nyilvánosan keresik az egyetlen igaz szerelmet, alig hitte el, amit olvas. Amikor rájött, hogy ez a négy pompás herceg egy új valóságshow-n keresztül keresi elrendeltetett hercegnőjét, mindent felhagyott, és azonnal elkezdett kitölteni egy versenyzői jelentkezést.

Néhány nappal később Mugi élete sokkot kapott, amikor egy sms-t kapott, amelyben arról tájékoztatták, hogy a 700 000 jelentkezés között, akik a "Marry the Prince" című filmben való részvételre beválasztották a három szerencsés versenyző közé. Ő maga mellett örömmel fogadta a felkérést két másik középiskolás diákkal, Fumino Onóval és Yu Shibaymával együtt. A három lány együtt izgatottan kezdi a forgatást, de rájönnek, hogy a valóságshow-versenyzők élete nem olyan, mint amilyennek elképzelték.

A gazdag és jogos Riku Nikaido, Taiga Saionji, Terunoshin Minai és Tatsunari Date messze nem voltak a tündérmesék lendületes hercegei. A saját életük drámájába ragadva a négy herceg jobban szórakozik a lányok ugratásával, mint az udvarlásukkal, mivel egyikük sem hiszi el igazán, hogy megtalálja az igaz szerelmet. De a résztvevők hamarosan megtanulják, hogy a sors vicces is lehet, és hogy a szerelem akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Szereplők:Taira Yuna - Aihara Mugi
Isomura Hayato - Nikaidou Riku
Iijima Hiroki - Saionji Taiga
Inaba Yu - Minai Terunoshin
Yamamoto Ryosuke - Date Tatsunari
Takeda Rena - Ono Fumino
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók