0 0 2
552
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. jún. 3.
Orbán-titkosszolgálatok és interkontinentális apartheid (S8-találkozó, 18-án, a Spontán 8-ban; Az Antifasiszta Liga elnöke és Molnár F. Árpád "ELI", a Legfőbb Echelon-Tanú) (5:38.88 perc)

Orbán-titkosszolgálatok és interkontinentális apartheid (S8-találkozó, 18-án, a Spontán 8-ban; Az Antifasiszta Liga elnöke és Molnár F. Árpád "ELI", a Legfőbb Echelon-Tanú)

Felszólalnak:
Az Antifasiszta Liga elnöke
Molnár F. Árpád (ELI)

Operatőrök:
Domján Tibor (Keresztény, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa)
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Szerkesztő, Tervező, Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
és további, a politikai terrorizmus miatt nem publikus személyek!

Zene:
Stravinsky: A tűzmadár
[Igor Fjodorovics Sztravinszkij orosz zeneszerző. A neve oroszul: Игорь Фёдорович Стравинский. Élt: 1882. június 17. (Oranienbaum) – 1971. április 6. (New York), 88 évesen.]

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.05.18. (a Spontán 8 Kávézó (Spontán 8 Caffé), Eötvös utca 8., 6.ker., Bp., Hungary.)
Készült: 2012.06.03. (8. kerület; a próféta helye. Budapest, Magyarország.)
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")

Zenei Szerkesztő és Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


A Filmben olvasható feliratokból:
2012-04-05. Youtube's attitude: priests should have sex with children, Echelon supposed to be concealed and those too who don't like that 10 out of 10 hungarian people leaving a comment on youtube declares that the jews and the gypsies should be exterminated (youtube should be banned!)
(KLIKK a cikkre!)
HÍRHÁTTÉR and its journalists, Echelon witnesses and politically pursued Christian defenders of human rights.
Accusers: F. Árpád Molnár, Tibor Domján, József Soós and other hungarian christian journalists, filmmakers and Echelon-Witnesses.

AZ ISTEN és az Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar (Musica)
Emma Paradigma
Nagy Sándor (Naleksz) és nem publikus személyek

Szemenyei-Kiss Tamás

A Predesztinált HÍRHÁTTÉR Bemutatja

Orbán-titkosszolgálatok és interkontinentális apartheid
S8-találkozó, 18-án, a Spontán 8-ban
Az Antifasiszta Liga elnöke és Molnár F. Árpád "ELI", a Legfőbb Echelon-Tanú

Balról: Nyári Zsolt, Vajnai Attila, Molnár F. Árpád (ELI) és az Antifasiszta Liga elnöke.

Az első Orbán-kormány titokminisztere, Demeter Ervin apja is hírhedt fasiszta volt, szoros kapcsolatban a kanadai neonáci mozgalmakkal.

Demeter Ervin és Orbán Viktor

2012-05-21. Orbán, Bush, Berlusconi, Husszein és a többiek: Szex, pedofil partik, drog, (kéj)gyilkosságok, háborúk - Csúcstitkosszolgálati tényfeltáró glossza a világról, amelyben nincsenek országhatárok
(KLIKK a Cikkre!) Csúcsglossza: Molnár F. Árpád "ELI" (politikai üldözött, koncepciós perek, házkutatások, fegyveres hatósági elhurcolások, életveszélyes fenyegetések és szervezkedések mellett BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, Filmrendező, minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek rendezője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

www.hirhatter.org

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A nemzetbiztonsági törvény a fogpoloskától a gondolatrendőrségig mindent engedélyez! (...) Orbánék azonban tudták, hogy ha annak idején egy Molnár-szintű botrány napvilágra kerül, az pillanatok alatt forradalomhoz vezethet. (...) Csak a primitív, alsóbarmi lakosság nem tudott arról már 2001-ben, hogy a magyarok is mindenhol nanotechnológiát használnak. (...) Szexuális stimulációhoz is használják, az ügynök vagy a megfigyelt személyek nemi aktivitása fokozására (pl. közösülés közben). (...) Ezt is 2001-ben mutatták meg. Egyetlen mikropatron... (...) A titkosszolgálatok borzasztó meghatározó és mindent átható motivációja a szexualitás és a rosszindulat!

Demeter Ervin és Orbán Viktor

Operatőr:
Domján Tibor
Molnár F. Árpád "ELI"

Zene: Stravinsky: A tűzmadár

Felvétel: 2012.05.18.
Spontán 8 Caffé, Eötvös utca 8.
Készült: 2012.06.03., 8. kerület.

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Azt, amit mondott az Antifasiszta Liga elnöke (...), megerősíteném a Szemenyei kapcsán, erről publikáltam is (...). 2001-ben összekülönböztem (...) a Fidesz-féle titkosszolgálattal, a Demeter Ervin-félével, és...

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- ...és utána nagyon próbáltak leszerelni, és a kanadai hungarista mozgalmakkal, kanadai neonáci mozgalmakkal való, Orbán Viktor és Demeter Ervin, illetve Demeter Ervin-féle családi kapcsolat abszolút megáll!

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Rengeteg aktív operatív akció irányult a kanadai neonáci mozgalmak erősítésére, tehát ha a külföldi titkosszolgálati tevékenységet is nézzük, akkor az Orbán-kormány az rendesen ez ügyben...

MOLNÁR MONDJA:
- ...meg Magyarországon főleg a MIÉP erősítésére.

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Orbán Viktor utasítására BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

2011-09-16. HÍRHÁTTÉR TV: Minden tárgyaláson jelen vannak (Romagyilkosságok, őszi nyitány, elhallgatott részletekkel)
(Film, 18:24.88 perc; KLIKK!) [Zene: Berg: Hegedűverseny]
Molnár F. Árpád "ELI", Angela Trianglar "Musica", Domján Tibor, Emma Paradigma, Nagy Sándor "Naleksz" és további, nem publikus személyek!

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- ... egyértelműen kiderül (...) a sajtóban nyilvánosságot nem kapott perek kapcsán, hogy ezek a [Keleti Arcvonal - a szerk.], meg ezek a szervezetek, Véres Kard, minden, ezek (...) teljesen behálózták egymást.

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Tehát hogyha valaki azzal is akarna zsonglőrködni, hogy kik is az elkövetők, vagy kik tudtak még róla, akkor akárhogy lehetne, mert annyira...

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- ... egyiknek is a vezetője barátja volt, a másiknak a vezetője is barátja volt, tehát teljesen... Ezek közül néhányat kihallgattak, a többit nem...

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Meg ugyanolyan támadások. Mondok nevet is; a sajtóban nem látott napvilágot (...). Ugyanolyan támadásokért lettek elítélve...

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- ...olyan Molotov-koktélos, cigányok elleni támadásért, amikkel (...) a mostani vádlottak indultak, amit el is ismertek.

2012-06-02. HÍRHÁTTÉR TV: Élő adásban az Elmeprogramozásról! A Civil Rádióban Molnár F. Árpád és Domján Tibor Echelon-Leleplezők!
(Film, 42:53.88 perc; KLIKK!)
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI ; Domján Tibor ; Tóth Mónika és a Muzsikus Rádió (Civil Rádió)

MOLNÁR F. ÁRPÁD (ELI) MONDJA:
- Hát a katonai titkosszolgálatokat lehetne itt nyüstölni, hogy miért ülnek az anyagokon: hát...

MOLNÁR MONDJA:
- ...azért, mert benne voltak...

MEGCSINÁLTUK! Orbán Viktor és Szalai Annamária minden állami pszichiátriai és apartheid uszítás és gyilkosság, minden Keresztyénüldözés, minden Echelon-Tanú-üldözés, minden tényfeltárók elleni házkutatás, hamis vád és bizonyíték-elkobzás, minden lopott házipornó-terjesztés, minden politikai gyilkosság mellett!

2011-07-17. HÍRHÁTTÉR TV: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!
(Film, 27:18.88 perc; KLIKK!)

3

Noé Krisztina
- Jelenések Könyve: 13. Rész 7. Vers -

Molnár F. Árpád "ELI", Noé Krisztina, Kende Péter

AZ ISTEN és az Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆

Rendezi a Molnár F. Árpád "ELI" Legfőbb Echelon-Tanú és az Erre Választottak által

Az Első HAARP-Filmek is

Az ISTENTŐL, általunk kibocsátva

Eleve Elrendelve

Sziget 8
Island 8
HHMM-Movie 2011 (KLIKK a Filmre!)

Sziget 8
Island 8
HHMM-Movie 2011 (KLIKK a Filmre!)

Camera: Molnár F. Árpád "ELI"

Az 1 + 3

1888

Az 1 + 888
ELI és a 3 ...


Az érintettekből: Keleti Arcvonal Bajtársi Szövetség (KABSZ), Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA), hungarista mozgalom. Kanadai hungarista hírszolgálat. NBH-igazgatók. Demeter Ervin édesapja Hajdú Demeter Dénes közíró, a MIÉP egykori országgyűlési képviselője. "Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen." Videóklip, videoclip, zene, muzsika. Echelon, elmeprogramozás, agyprogramozás, mind controll, brainwashing, brain washing. Biblia, Újszövetség, Jézus Krisztus, Mennyei Jelenések Könyve, fenevad pecsétje, szentek háborúja, szentek harca. Véres Kard, Keleti Arcvonal, Magyar Nemzeti Arcvonal, Hajdú Demeter Dénes, MIÉP, Csurka István, titkosszolgálatok, Dél-Amerika, Ausztrália, BRFK, vádlottak, tanúk, Kiss Árpád Sándor, Kiss István, Pető Zsolt (Dezső), Csontos István. Czene Gábor, Népszabadság. Molotov-koktél, cigányok elleni támadások, sorház. UFO, Steven Spielberg, Super 8, Hollywood.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org
Hozzászólások | 2
szabokucsma
2012-06-11 08:54:56

Hiteltelen emberek ezek! Ez valami felnőtt mici-mackó klub.

Lolnar
2012-06-04 16:03:38

Molnár nem veszi észre hogy mindenki kiröhögi a kb. 60-as IQ-ja miatt. Pedig látom rajta hogy mennyire feszülten próbálja csillogtatni a Discovery-s meg Spektrumos műveltségét de hiába. :-)

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31