4913 Loop készítése
15
0
2009. márc. 8.

Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, miről szólt a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett... Érintve: Dávid Ibolya, Kerék-Bárczy Szabolcs, SZDSZ, Szent-Iványi István, Vámos György, kuruc.info, MTV stb.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Azokra a gazdagokra ne gondoljatok akiket a tévében láttál mert ők érdekből vagy más szándékból de akkor is vajjal
thumb
Gondoljatok bele valamibe ismertek e gazdag embert aki segített a nála sokkal szegényebb munkás emberen embereknek hát nem sok van, ez azért van mert ők már felsőbb rendűnek érzi magát ezért nem érdeli hogy segítsen az alsóbbrendűn így vannak velűk tehát a vállalkozók politikusok stb mert őket csak a pénz érdekli és hogy minnél több legyen neki.
thumb
Mindenük a pénz a pénz az ő uruk,vállalkozók,beruázók,politikusok,jópár dolgot láttam lefizetésekről pl rendőröket,vállalkózókat,és hogy a maffia mikben van benne szinte vagy mindenbe tapasztalatom szerint,mindeki kap kenőpénzt.
thumb
Az adócsökkentés na ne fars mellédumálás benzin csökkentés ez is, utánna emelés jön akármilyen formában, hogy nehogymár kevesebb pénzük fusson be, csak nyissátok ki a szemeteket és emlékezzetek ki?mit? mondott.Ezek nemtörődnek az emberekkel leszarják ők csak a pénzt lássák bennűnk,lássatok haljatok.
thumb
Azért mert ti nem látjátok a nyilvánvalót, és ilyen kifejezéseket használtok egy olyan emberre aki istenhívő hát tudjátok meg hitetlenek hogy igaz ember káromlása az azt eredményezi hogy magatok jövöjét vetititek ki magatokra tehát ha mélyen úgy gondolod mind azt amit leírtál, az veled fog megtörténni. Normálisan is lehet hozzászólást írni ha más véleményen vagytok.
thumb
Helyeztessük már gondnokság alá, mint Tollert!
thumb
Rájöttem..... Ott a baj, hogy ez az ember maga is elhiszi amit mond. :( Ez már elég komoly betegség!
thumb
LEGYEN FEGYVERED BÉKE ÉS NYUGALOM,
HOGY NE KELLJEN FÉLNED HOSSZÚ UTADON.
thumb
Megjöttem, látlak, figyellek.
thumb
es ezt minden rosszindulat nelkul mondom
thumb
szedni kene azt a gyogyszert arpi...
thumb
Békét kell embereknek adni, talán úgy egyensúly jönne létre .Nem haragot gyűlöletet szítani.Soha nem békélni meg azzal melyet el veszítettek.Ha a következőt is el veszítik akkor rá gondolni is félelmetes mi történik.........
thumb
Huzd le megad fogyatékos!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY