Orbán Viktor a csúcson!

94
Feliratkozom
subbaajanlo
4234 videó
7953 Loop készítése
1
0
2013. máj. 31.

http://www.facebook.com/azalkotmanynemjatek

A Fidesz március 30-án ünnepli 25. születésnapját, április 1-én pedig hatályba lép az alaptörvény negyedik módosítása. Míg ők saját rendszerüket ünneplik, mi mutassuk meg, hogy ez a rendszer számunkra, magyar állampolgárok számára elfogadhatatlan, és harcolni fogunk ellene!
Mostantól az önkény ellen!
Mostantól a jogállamért!

A Fidesz azért jött létre, hogy az önkényt megszüntesse. 25 év után a magát Fidesznek hívó párt saját önkényuralmát építi.

Az április 1-től életbe lépő 4. alkotmánymódosítás megsemmisíti a kommunizmus utáni Magyar Köztársaság összes alkotmánybírósági döntését. Ezentúl megtiltja a bíróságnak, hogy szót emeljen az alkotmányozó hatalom következő lépései ellen.

Mostantól a magyar jogrendben nincs magasabb szempont a Fidesz-KDNP érdekeinél. Mostantól a kormányzó pártok bármit az alkotmányba írhatnak. Mostantól Magyarország kiszolgáltatott. Ha hagyjuk.

Mi, Magyarország állampolgárai, ezt nem hagyhatjuk. Mostantól tüntetünk és szerveződünk, sztrájkolunk, ha kell. Minden nap fel fogjuk emelni a szavunkat az önkény ellen! Nem nyugszunk, amíg újra jogállamban nem élhetünk. Ez az aktív állampolgári ellenállás első napja. Nem hagyjuk!

Mostantól mindannyian, minden nap az önkény ellen! A jogállamért!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kedves liberális barátaim! Én már olyan öreg vagyok ,hogy megéltem azt a kort, ,amikor nagyapáitok az eszme nevében lerabolta a parasztokat,kereskedőket kis és nagyiparosokat,gyárosokat, háztulajdonosokat..Az elrabolt vagyonnal sem tudtak gazdálkodni,mert 1989-re csődbe ment az ország. De ez még nem volt elég, az államosított vagyonokat 1990 után lajmoltátok az új eszme nevében,vagy külföldi kézre juttattátok. 2004 után újabb eladósítással olyan gödörbe vittétek az országot, hogy onnan már szinte nem lehet kijönni. A FILMECSKE MÉG NEM IS SZELLEMES, EZT A STILUST MÁR RÁKOSI ELVTÁRSATOK IS MŰVELTETE 1945 UTÁN.Fleto barátotok még most is a hittársaitok államosított villájából osztja az észt.Nem is tudom elképzelni,mi lenne ha Orbán lakna egy hasonló ingatlanban!
Felhasználó videói
thumb
1:09:00
Buli a zöldségpiacon
2015. nov. 27.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY