1 0 9
3936
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. máj. 13.
Orbán Viktor és a sérthetetlen horogkereszt (Gyurcsány Ferenc - Molnár F. Árpád) (Rövidfilm) (8 perc 18.88 másodperc)

Riportalany:
Gyurcsány Ferenc (Magyarország miniszterelnöke (2004. szeptember 29. – 2009. április 14.))

Interjú:
Molnár F. Árpád "ELI" (A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Interjúoperatőr:
Domján Tibor (Keresztyén Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Főmunkatársa, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Világszintű Echelon-Leleplező)

A Vágó-filmfelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor

Executive Producer:
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

HÍRHÁTTÉR-Animáció:
Sid Modwooder

Zeneszerző és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.05.10., Balatonfüred (Állami Szívkórház és további helyszínek), valamint Balatonfűzfő (Művelődési Központ és vasútállomás).
Készült: 2013.05.13., Budapest, Magyarország.
Premier: 2013.05.13.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A HÍRHÁTTÉR Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Orbán Viktor és a sérthetetlen horogkereszt
Gyurcsány Ferenc - Molnár F. Árpád (Rövidfilm)

Riportalany: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök

Interjú: Molnár F. Árpád (ELI)

Interjúoperatőr: Domján Tibor

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Zeneszerző: Molnár F. Árpád (ELI)

Executive Producer: Emma Paradigma

HÍRHÁTTÉR 3D: Sid Modwooder

Felvétel: 2013.05.10. Készült: 2013.05.13. Premier: 2013.05.13. www.echelon8.org

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

HHMM: www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Balatonfüred után Gyurcsány Ferenc Balatonfűzfőre utazott.

3 + 1 + Invisible

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai (Ismeretterjesztő)
(Film, 14 perc 48.88 sec; KLIKK!) Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Emma Paradigma ; Kovács Adrienn Nikoletta.
[Music by: Molnár F. Árpád "ELI"]

2013-03-01. HÍRHÁTTÉR TV: Fidesz-Bárándy-ATV: A Horogkereszt szentsége, a jogvédők titkolt üldözése (Rendezte: Nagy Sándor "Naleksz")
(Film, 19 perc) Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Nagy Sándor "Naleksz" ; Emma Paradigma.

Itt az ideje újra házkutatást tartani a HÍRHÁTTÉR-nél, természetesen nácizmus vádjával... Heil Hitler!
ITT AZ IDŐ!
FIDESZ

Orbán Viktor kiterjedt hatósági üldözés alá rendelte azokat az antifasisztákat, akik a horogkeresztet kukába dobták, becsmérelték vagy nem tisztelték sérthetetlen nemzeti jelképként. Azonban a horogkereszttel szónokló nácik ellen Orbán nem talált fogást.

2013-05-09. Világranglista! Magyarország a 10. abban, hogy innen indítják a világ országai ellen a legtöbb hekkertámadást! (Kis ország, világvezető kormánybűnözéssel!)
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentők: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta.

2012-12-03. Az INTERPOL bevonását kéri a HÍRHÁTTÉR a magyar állam által biztosított, az egész világot nyílt bűntettek tömegével bombázó magyar hekker bűnszervezetük és politikai, igazságügyi védelmezőik planetáris elfogása céljából
(KLIKK a Cikkre!)

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője.

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI). www.echelon8.org

Music and Directed by: Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Balatonfüred, 2013.05.10.
A 3+1(+1)

3 3

Rendezte: Molnár F. Árpád "ELI" (Az Echelon Legfőbb Tanúja)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: Balatonfüred, Állami Szívkórház, DK, Demokratikus Koalíció, kampány, turné, Budapest, Molnár F. Árpád, Gyurcsány Ferenc, Balatonfűzfő, Balaton, parlamenti képviselő, közintézmény, szívcentrum, szívközpont, kórház, nővérhiány, orvoshiány, terápia, klinika, fizetés, Orbán Viktor, Fidesz, hekker, hekkermaffia, hekkerbűnözés, MSZP, Magyar Szocialista Párt, HAARP, összefogás, ellenzéki koalíció, európai parlamenti választások, 5%, országgyűlési választások, Orbán-rezsim, Demeter Ervin, szélsőjobboldal, szélsőjobb, fasizmus, nácizmus, hitlerizmus, horogkereszt, önkényuralmi jelkép, kuka, antifasiszta tüntetés, eljárás, rendőrség, jogász, alkotmánybíróság, törvényjavaslat, Kanada, tengerentúl, törvényhozás, Rodin, Gondolkodó, Domján Tibor, újnáci, neonáci, Jobbik, Jobbik Magyarországért Mozgalom, antiszemitizmus, titokminiszter, Szlovákia, Vladimir Meciar, Vladimír Mečiar, SIS, Vlagyimír Meciar, operatív akciók, magyar, Magyarország, INTERPOL, titkosszolgálat, büntető eljárás, önkény.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/
Hozzászólások | 9
pifu298843
2015-05-01 13:52:29

Két elmebeteg egymásra talált.

joco2082
2014-02-11 12:06:41

A PÉNZ NAGY ÚR ... mégis csak " kilóra " meg lehet venni bárkit ... MOLNÁR F. ÁRPÁD meg van vásárolva ... AHOL A PÉNZT KAPJA ... oda nem szarik ... Egy régi magyar közmondás.: " AHOL ESZÜNK, ODA NEM SZARUNK ! " NAGYON LÁTVÁNYOS AZ, AHOGYAN MOLNÁR F. ÁRPÁD részévé vált a rendszernek! Semmi komoly téma, semmi KEMÉNY ügy, csak a szokásos SZÓFOSÁS, és a PÁRTOSKODÁS ... holott MOLNÁR F. ÁRPÁD nagyon jól tudja, hogy MINDEN PÁRT MÖGÖTT UGYAN AZ A HÁTTÉRHATALMI ( szabadkőműves - illuminátus ) HATALMI ERŐ áll.... Molnár F. Árpád ELADTA MAGÁT, MEGVETTÉK ... A hozzászólást írta.: Jose Titanium KAPUVÁR

joco2082
2014-02-11 11:56:11

Molnár F. Árpád >>> az MSZP - MSZMP - DK állam maffia vonalról kapod a fizetésed? Ezek adják neked a KENYEREDET ? Soha nem szerettél dolgozni! 10...13 évig ELTARTOTT AZ ÁLLAM, pontosabban a TÁRSADALOM azon rétege tartott el téged, amely KENYÉRKERESŐ VOLT! Most pedig ahogy látom beálltál az ÁLLAMI BŰNSZERVEZET " bal oldali szárnyába " >>> SOHA TÖBBET A SZÁDRA ISTEN NEVÉT, ÉS AZ ÚR JÉZUS KRISZTUS NEVÉT NE VEDD! Undorító féreg vagy! ÁRULÓ vagy, mindig is az voltál! DOLOGTALAN DÖG VAGY, MINT ÁLTALÁBAN A FAJTÁRSAID EGYTŐL EGYIG!

sanyipapa37
2014-02-10 18:44:57

Az én véleményem hogy sok sok embernek,kellene látni ezeket a videókat hogy képet kapjanak a mai magyar miniszter elnök,Botrányos tevékenységéröl Nagyon sok fideszes úgy gondolja és valja hogy orbán q meg tesrrtesült jóság aki szent és sérthetettlen,az i gazság itt van a videókon!

Szabokucsma2
2013-05-15 22:39:29

Ja és nem szereti a kritika semmilyen formáját sem. Youtubon mindenkit letilt, aki valami rosszat ír neki.

Szabokucsma2
2013-05-15 22:36:47

Árpi mindig arra nyal ahonnan egy kicsit felkarolják. Most a Koppány-csoport bohóckodik.

BrutusAntour
2013-05-15 18:50:25

Árpád! Nem értelek. Te voltál az egyik legkeményebb támadója Gyurcsány Ferencnek annak idején, amikor például a 2006-os ügyekről beszéltél. Akkor még baseball-ütővel a kezedben követelted a miniszterelnök életfogytiglanját. Mitől változtál meg ennyire? Ne érsdt félre - bár nem kedvelem az ex-miniszterelnököt - nem rázom az öklöm, hogy "kövezd meg". Csak azért tőled elvárható lett volna, hogy néhány konfrontatív jellegű kérdést is feltegyél, ha már életfogytiglanra szántad a miniszterelnököt annak idején. "Emberiség ellenes elévülhetetlen bűntettek". Így beszéltél a 2006-os utcai sortüzekről. Ha még egy kritikát megengedsz: nagyon sokat zuhant a Hírháttér színvonala. Sok zavaros dolgod volt mindig is, de mindig volt a videóidban valami érdekfeszítő. A keresztyénséggel kapcsolatos értekezések, vagy a magyarságot, a népi butaságot és primitívséget össztűz alá vevő kritikáid egészen kiválóak voltak. Hiányzik ez a hang. Üdítő volt hallgatni annak idején.

Szabokucsma2
2013-05-14 20:20:42

Youtubon is fent van az anyag ! Persze Molnár úr a demokrácia, és szólás szabadság jegyében nem engedi kommentálni.

Szabokucsma2
2013-05-13 21:13:50

Hát öregem, megfogtad az istenlábát. Ez a legnagyobb videód. Én még arra is emlékszem mikor az a beszéd hibás barátoddal Titánnal minden nem normálisnak elmondtátok Gy. Ferencet.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31