1 0 3
2617
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. nov. 22.
Orbán Viktor kivégzésében látják az igazságszolgáltatást a hajléktalanok is - A legüldözöttebb otthonvédők, a Koppány Csoport adományokat osztott a hajléktalanoknak (A Teljes Dokumentumfilm) (17 perc 48.88 másodperc)

Tudósítás és Riportok:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Adományszervezés:
Balogh Béla (A Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott elnöke, minden magyarok legerősebb otthonvédője)
Koczkáné Zsuzsa (Koppány Csoport titkára)
és mások

Operatőr:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta (Orbán nemzetközi fasiszta rezsimje által Betiltott Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

Zene: Rahmanyinov: II. szimfónia
(Orosz zeneszerző, zongoraművész és karmester. Sergey Rachmaninov: Сергей Васильевич Рахманинов [Szergej Vasziljevics Rahmanyinov]. Élt: Onyeg, Oroszország, 1873. – Los Angeles, USA, 1943. március 28.)

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Közreműködtek:
Síklaky Katalin (Koppány Csoport alelnöke)
Kulcsár Zoltán
Máté Tamás
és mások

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.11.18. Budapest, Magyarország.
Készült: 2012.11.20-22., Budapest, Hungary.
Premier: 2012.11.22.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Felvétel: 2012.11.18. Készült: 2012.11.20-22. www.hirhatter.org

Koczkáné Zsuzsa beszél, a Koppány Csoport titkára.

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI)
www.hirhatter.org

Balogh Béla beszél, a Koppány Csoport elnöke.

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője! www.hirhatter.org

Egy hajléktalan beszél.

Molnár F. Árpád (ELI) az Orbán-klán politikai üldözött hajléktalanjaival beszél.

Balogh Béla, az otthonvédelem legfőbb akcióhőse beszél, a Koppány Csoport elnöke.

Koczkáné Zsuzsa szól, a Koppány Csoport titkára.

Zene: Rahmanyinov: II. szimfónia

Nyilatkozik: Egy orbáni hajléktalan. Interjú: Molnár F. Árpád (ELI). Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta. www.hirhatter.org

A büntetéseit sorolja...

Orbán óta tilos koldulni, kukázni, utcán lenni, vizelni, padra feküdni, földre feküdni, feküdni, ülve aludni, hajléktalannak ülve sokáig beszélgetni, a közterületet hosszabb ideig használni, kilakoltatásról tudósítani stb., és bevezette a felségsértést.

Különösen a hajléktalanok ingyenmunkára kényszerítése rabszolgamunka, és többek közt az emberkereskedelem, a zsarolás, a kényszerítés, a csoport tagja elleni erőszak és kiemelten a BTK. SZERINTI TERRORCSELEKMÉNY ÉLETFOGYTIGLANOS KATEGÓRIÁJÁT FEDI!

Kulcsár Zoltán, a Koppány Csoport alapító tagja és FB-tagja kérdez.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Bemutatja

Orbán Viktor kivégzésében látják az igazságszolgáltatást a hajléktalanok is

Alcím:
A legüldözöttebb otthonvédők, a Koppány Csoport adományokat osztott a hajléktalanoknak

EGY HELYI LAKOS MONDJA:
- Jakabné vagyok, Maja néni. A hajléktalanok úgy ismernek. (...)

A hajléktalanokat segítő Jakabné az orbáni terroristák köztörvényes hajléktalanüldözéseiről beszél.

Síklaky Katalin, a Koppány Csoport alelnöke, a megölt Síklaky István professzor rokona.

JAKABNÉ MONDJA:
- Elbujtattam őket oda a hátsó parkba (...), mert már láttam, hogy óránként jönnek [az orbáni terroristák - a szerk.].

A HELYI LAKOS MONDJA:
- Nesze neked demokrácia! Mondom: öreg vagyok, de ilyet még nem éltem, hogy ki van szabva, hogy az út melyik oldalán állhat-ülhet egy hajléktalan. (...)

Molnár F. Árpád (ELI) vezette be a "morális alkalmatlanság törvénye" fogalmat. Ennek alapján azokat, akik csupán népi szinten csak megszólaltak a kilakoltatásokért, hamarosan kilakoltathatók legyenek, törvényileg megtiltva, hogy bárki befogadja őket!

A hajléktalanok Molnár F. Árpádnak (ELI) panaszkodnak, aki többek között minden magyar idők Első HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője. A titkosszolgálatok már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb Echelon-Tanújának tartották.

A hajléktalan úr arról beszél, hogy sok olyan fiatal hajléktalant és szegényt ismer, akik alkalmasak a lelakott és tönkre tett ország rendbe hozására.

A kilakoltatásokban intézkedők a Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) alapján uszkve ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETENDŐK! A közpénzparaziták tömeges elítélésétől nem tudunk eltekinteni!

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Music by: Rachmaninov: II. szimfónia

Tudósítás és Riportok: Molnár F. Árpád (ELI)

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma

Adományszervezés:
Balogh Béla
Koczkáné Zsuzsa és mások

Közreműködtek:
Síklaky Katalin Kulcsár Zoltán
Máté Tamás és mások

Director of Photography:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta

Zenei Szerkesztő és Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve még: Isten, Jézus Krisztus, antikrisztus, Facebook, hontalanok, ajándék, burgonya, tartós élelmiszer, ruhák, ruházat. Orbániáda, pintériáda. Szociopátia, antiszociális és más kevert személyiségzavarok. Gyűjtés, adománygyűjtés, Koppány Csoport Szeretetszolgálat. mélyszegénység, szegénység, éhezés. Sátor, sátorozás, nomád életmód. Roma jogok, polgárjogi szabadságharcos, szegényüldözés, hajléktalanüldözés. Szovjetunió, Oroszország, szocializmus, kommunizmus. Becsület, szorgalom, tisztesség, erkölcs. Monor, ház árverezés. Végrehajtói Kamara, önálló bírósági végrehajtó: Orbánpatkány. Élelmiszersegély, élelmiszerosztás, ruhasegély, ruhaosztás. Ausztria, Németország, ellenőr, vonat, kalauz, Kelenföld. Fasszopó Orbán, faszszopó Orbán. Lejmolás, koldulás. Ingyenmunka, rabszolgamunka, közmunka, kényszermunka. Fogda, börtön, milliárdosbűnözés, életfogytig tartó fegyházbüntetés, fogház, letöltendő szabadságvesztés. Munkaadó, munkavállaló, munkanélküliség, fejbelövés, kivégzés. Hajléktalanszálló, börtönszálló. Lopás, meztelenség. Kényszerszállás. Rendőrbűnözés, rendőrterror. Zöldek, zöld terroristák, zöldbűnözés, közterület fenntartók, panel program, panelprogram, távfűtés, közös költség. Házégetések, gyújtogatás, amerikai lakópark, American City, XV. kerületi önkormányzat, László Tamás polgármester. Rendőrautó, autógyújtogatás, rendőrök fejbe lövése és a gergényi-féle erdőkben eltemetése, illetve élve elásása, megtorlás, kormányra kerülés, bosszú, vendetta, sorozatos letartóztatások, nürnbergi halálperek, rendőrök kivégzése. Kutya, macska, állatvédő, állatvédelem. Pólus Róna, Ázsia Center, Palota. Átok, családi átok, sortüzek, temető, Dunába baseball ütővel, takarítás. Reform, nagytakarítás, ördögirtás. Sikkasztás, állampénz, közpénz, csalás, hűtlen kezelés, bűnszervezet, maffia, la mafia. Közterületfenntartó Vállalat, utcaseprők, köztisztaságiak. Romák, cigányok, roma jogok, cigányjog. Fürdés, mosakodás, mosdás, zuhanyozás. Kimerülés, fagy, fagyhalál, akasszátok fel Tarlós Istvánt, mert leépítés van. Bibliai átok, cigányátok, jósátok, végrehajtást! Hajógyári sziget, Vizoviczki László, nyomortelep, hajléktalantelep. Hálózsák, takaró, piac. És: adomány, hajléktalanok, caritas, Koppány Csoport, Balogh Béla, Molnár F. Árpád, Orbán Viktor, kivégzés, közmunka, rabszolgamunka, ingyenmunka, pénzbírság, kukázás, börtön, baseball-ütő, lelövés, akasztás, halálos ítélet, halálbüntetés, Hírháttér, Fidesz, Budapest, végrehajtó, moratórium, jogvédő, emberi jogok, human rights, humanrights, mélyszegénység, szegénység, kilakoltatás, Magyar Szeretetszolgálat, ételosztás, ruhaosztás.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org
Hozzászólások | 3
roses
2014-03-12 08:08:31

..szabokucsma te egy büdös gyökér vagy te szarházi ! Kíváncsi lennék, ha minusz 15 C fokban aludnál az utcán...a földön, innál -e ? tetű

sas123
2013-03-28 16:39:02

az Mszp valóban nagyon SOKAT segített még nekik anno, valóban

szabokucsma
2012-11-26 16:11:00

Hülye nem normális alkoholista hajléktalanok. Akik össze szarják, hugyozzák a várost. Titeket kell és az olyan elmebeteg embereket, mint a Molnár valami nagy húsdarálón ledarálni.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31