7619 Loop készítése
32
0
3 hete

Fordító: Dynas
Lektor: Daikirai

Letöltésért látogass el ide:
http://daikiraiprojektjei.hu/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez zseniális. A trailer-ekből és az ajánlókból csak annyit szűrtem le, hogy:
1: Általam nem túlságosan kedvelt rajzstílus
2: Értéktelen karakterek
3: Negyedrangú sulis komédia.
Ezt a látszatot fent is tartotta az első epizód első harmada, a maradék kétharmad epizód alatt meg olyan jót röhögtem, mint ahogy Animén eddig szinte soha, ráadásul tudatosult, hogy a karakterek szándékosan (tűnnek) ennyire gagyik(nak). Az a felállás, amit az első epizód végére felmutattak, már magában elég érdekesnek tűnt. Ezt a második rész fokozta, már akkor éreztem, hogy ez valami különleges dolognak készül. De hát ez a harmadik epizód, ezek a csavarok a történetben valami hatalmasak, ha ez nem fog veszíteni a tempójából, lehet, hogy egy lesz a kedvencek között. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek a női főszereplőről az 177013 ugrott be (aki érti, az érti, aki esetleg tapasztalta, annak sok szerencsét kívánok a rehabilitációjához) de valami félelmetes karakter, remélem még fokozni fogják a karakterét. És szerintem teljesen nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ezen Animeszezon legjobb antagonistája ebben a sorozatban szerepel, aki nem más, mint a fehér pad az első és második epizódból. Remélem fog még szerepelni, mert a jelenetek ennyiszeri ismétlése valami halálian lett megcsinálva ebben a sorozatban.
thumb
Köszi a feltöltést!!!! Eddig jól alakúl, érdekes történet, tetszik!!! Ja, dalosakos10, látom neked túl sok szabadidőd van, vagy fizetnek neked ezért???? Irj egy egyszerü véleményt ,,tetszik,, ,,nem tetszik,, egyszerü...az előttem kommentelő szavával élnék ,,ez csak egy ANIME,, nem pedig dokumentum film...na mindegy.
thumb
dalosakos10:
1.: Ez egy anime.
2.: Wow egy tini logikátlan és idióta, az év megfejtése. :D
3.: Ez még mindig egy anime + Japán szóval ki tudja.
4.: Japán? Tippre azt mondanám hogy egyikünk sem ott járt suliba szóval idk. :D [Btw itt mivel veszik komolyan?]
5.: Még mindig egy anime és momentán pont nem egy pszichológiai thriller szóval nem tudom mit vártál.
6.: Ha az az alapfeltevésed hogy csak olvasás alapján nem sajátíthatsz el valamit akkor ezt pontosan mire is alapozod? :D [Arra hogy olvastál valamit ugye? Hmmm... érted mi itt a probléma.] Amúgy ez még mindig egy anime + az igen komoly pszichológiai skilleket igénylő feladat az az, hogy felismerd hogy 2 karakterrel összeveszett majd mégse [ami itt meg sem történik csak a mangában mert miért ne] illetve hogy leessen egy tök 1értelmű utalás. NEm mellékesen elhangzik hogy x napja oda jár hozzá Sun-chan szóval adott volt a közvetlen kommunikáció is, de nyilván a legfontosabb az hogy EZ MÉG MINDIG EGY ANIME. Ha baromságokat akarsz benne keresni akkor ne a kriminál pszichológiánál kezdjük már hanem a teleportáló fehér padnál.. XD
thumb
Van néhány logikátlanság itt(szerintem) amit szeretnék kiadni magamból:
1.a karakterek a gyors helyzetfelismerésre nem nagyon képesek
2.a lányok hálátlan állatok
3.attól, hogy "kijátszottad" két lány érzését nem fog egy egész iskola gyűlölni. Max az osztályod.
4.a diákelnökség SOHA sehol nincs ennyire komolyan véve
5.Az embereknek a sötét oldala ennél sokkal durvább, de ezt szerintem mindenki tudja
6.És a könyvtáros: Sanshoukin...
na most már egy ideje gyakorlom a testbeszéd megértését, illetve kirminalisztikát is olvasok. Baromi nehéz, mert a leírtakat nem lehet készpénznek venni, így nagyon sok időt kell azzal eltölteni, hogy embereket megfigyelsz, beszélsz velük és közben tanulmányozod a leírtakat rajtuk.
Na és ezután itt van nekünk egy könyvtáros , aki annyira visszahúzódó hogy 3 büdös szót nem szól senkihez, egész ebédszünetét egy rohadt könyvtárban tölti, yandere hajlamai vannak, de ennek ellenére Sherlockot meghazudtolóan következtet és manipulál. Mivan?
És nem! ez nem olyasmi, amit a fa mögül ki lehet figyelni! Azt aláírom, hogy a külsőmegfigyelés is fontos, de ha nem jön létre soha verbális kommunikáció, akkor aztán arra következtetsz, amire akarsz. Ez nem olyasmi, ami csak könyvből megtanulható.


Bocsánat ezért a megnyilvánulásért, csak már az eleje óta gyültek bennem ezek, és szerettem volna megosztani.A kommenttől függetlenül nem vonom kétségbe az anime erényeit. Csak ki szerettem volna a véleményem ezen légyszives ne sértődjön meg senki.
Főleg a fordítók, mert a komment nem ellenük irányult.


ja és köszi a fordítást :)
thumb
Okoslandok: Egy ponton meguntam a mangát. A csajba én akkor sem bíznék. A mangához képest tényleg visszavettek. A srác sokkal durvábban megkapja a többiektől. Bár az el volt túlozva a mangában. Hisz másoknak ehhez semmi köze.
thumb
Köszi a részt!(^^)/
thumb
köszi a feltöltést <3 imádom ezt az Animét, remélem nem fog semmi rossz történni a végén, jó lenne ha happyend lenne a vége! és nem verné át joro-kunt. már előre félek hogy mi fog történni !
thumb
Mustang 42 igen én is kiváncsi lettem mi lesz a vége, bar remélem a csaj nem valami elvetemült csicska es átveri a főhősünket, de mindenesetre kicsit gyanus a dolog!
thumb
Ez furcsa.Vagy csak nekem? Egyszerre imádni való és bosszantó ez a csaj.Kiváncsian várom hogy mire megy ki ez a sorozat.
thumb
Hát igen,rohadt jo anime! Várom a kövi részt
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY