0 0 0
70
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. márc. 18.
8 napja tart az orosz-ukrán háború. Az orosz offenzíva erőre kapott, különösen délen haladnak gyorsan, ahol sikerült elfoglalni Herszont és kialakítani az összekötő-folyósot a Krím és a szakadárok által uralt Donbasz között. A Kijev felé induló hatalmas katonai konvoj várakozik, Harkov pedig egyre durvább tüzérségi tűz alatt áll. Szumit, Csernihivet még mindig nem sikerült bevenni. Így áll a frontvonal csütörtök délelőtt.
#ukrajna #orosz #háború

Egész Ukrajna elfoglalására lekerült a napirendről, de a Fekete-tengertől elvághatják az orosz erők Ukrajnát, és a Dnyeper vonaláig az északi területeket is elfoglalhatják – mondta Kaiser Ferenc a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az InfoRádiónak. A leghevesebb harcok jelenleg három város birtoklásáért zajlanak, és ez megadja az orosz előrenyomulás fő irányait – magyarázta.

Északon a fő célpont a főváros, Kijev, már három oldalról nagyjából körülvették az oroszok, és hasonló a helyzet Harkivnál. Délen a leghevesebb harcok Mariupolért zajlanak, ez a város kulcsfontosságú helyen van, mert a Krímből előretörő orosz erők és a Donyecket, Luhanszkot tartó szeparatisták között helyezkedik el. Ha Mariupolt sikerül biztosítani – és valószínűleg egy-két napon belül a várost birtokba fogják venni az orosz erők, de szórványos ellenállásra, lövöldözésre még akár hetekig lehet számítani –, valószínűleg Odessza lesz a következő célpont, és ha sikerül elfoglalniuk, teljesen elvágják Ukrajnát a Fekete-tengertől – adott jelentés a harci helyzetről a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. A szakértő már most is többezresre becsüli a támadások polgári áldozatainak számát.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók