0 0 0
19
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. máj. 29.
2021 május 24
Megáldott magyar és székely lobogók hirdették összetartozásunka
Tapolcára is megérkezett a sümegi Szabó Ferenc ötletgazda-szervező által útjára indított 18 négyzetméteres magyar zászló. A nemzeti lobogó március 15-én indult el Rigácsról, azóta az ország számos településén részesült egyházi áldásban, többek között Böjte Csaba és Barsi Balázs atya is találkozott a hazaszerető zászlóvivőkkel. Néhány napja pedig már egy Szentkútnál csatlakozott nagyméretű székely lobogó is része a zászlós országjárásnak. Tapolcán, a pünkösdhétfői misét követően áldotta meg a két zászlót Csonka Nándor atya.
Szabó Ferenc lapunknak elmondta, mindenki látja, hogy ma mélységesen meg van osztva a magyar társadalom. A zászlók viszont a magyarság összetartozását hirdetik, a szervezők azt szeretnék, ha az emberek megéreznék, megtalálnák hazájukat, nemzetüket, közösségüket. – Mi nem beszélünk, csak visszük a zászlókat, amelyeket egyházi tisztségviselők, püspökök, atyák áldanak meg azokon a településeken ahol megfordulunk.
Bárki csatlakozhat hozzánk, és bárhova elmegyünk ahova hívnak bennünket. Azt is szeretnénk elérni, hogy mindenki merje kirakni a házára a magyar zászlót, ezzel is vállalva, hirdetve nemzeti hovatartozását. Azt vallom, hogy “Menni kell előre, zászlóval a kezünkben, had lássa haldokló nemzetünk, a magyar zászló maradt egyetlen reményünk…” A lobogókat Nándor atya áldotta meg a pünkösdhétfői misét követően. A tapolcai plébános arra figyelmeztetett, hogy kötelességünk az Istentől kapott lehetőségeinkkel, ajándékainkkal élni és azzal családunk, munkahelyünk, nemzetünk, országunk javát szolgálni. A zászlók megáldása után elindultak a zászlóvivők az Arany János, Kossuth Lajos, Kisfaludy utcákon át a Köztársaság térre, majd a székelykapun át a Trianoni emlékműhöz. Később az Iskola utca, Fő tér érintésével a Wass Albert szoborhoz vonultak a zászlóvivők, ahol koszorút helyeztek el. A két hatalmas zászló tapolcai útja a Hősök terén ér véget. /tl/
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Elverte Budapestet a jég
0:48
2021. júl. 10. 152 néző
Gyöngyösi utcafórum Gyurcsánnyal
1:57
Civil jelentés 2006-os jogsértések
1:40:44
Vízbe rántotta a harcsa a horgászt
1:52
Hasonló videók
0:48
2021. júl. 10. 152 néző
1:57
1:40:44
1:52