113 Loop készítése
1
0
2012. nov. 19.

Országos Konferencia a nemzetközi vadkapitalista állami-nagytőkés lakásmaffia és népirtás megfékezéséért (100 perc 58.88 másodperc)

Szervező:
Balogh Béla (A Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott elnöke, minden magyarok legerősebb otthonvédője)
Ruszkai Barnabásné (Minden magyarok egyik legfőbb otthonvédője)

Előadók:
Balogh Béla
Tatár József (A Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) Elnöke)
Monostori Attila (Nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a Baumag nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, a De Jure Liga alelnöke, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom alelnöke)
Takács András (Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM))
Palócz Mihály (Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért tagozatának vezetője)
Szabó József (Hiteles Mozgalom)
és mások

Vezető Operatőr:
Molnár F. Árpád (ELI)

Másodoperatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Orbán nemzetközi fasiszta rezsimje által Betiltott Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

További Operatőr:
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Közreműködtek:
Tóth Béla (Írott Szó)
Nagy Gertrúd
Síklaky Katalin (Koppány Csoport alelnöke)
Kulcsár Zoltán
Bárdos Mária
Józsa Barbara
Józsa Judit
Koczkáné Zsuzsa (Koppány Csoport titkára)
Balog István (Koppány Csoport alelnöke)
Kocsis Lászlóné Marcsi
Székely Emma
és sokan mások

Filmproducer és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.11.16. (8+8), Bp., XVI. (8+8) kerület, Veres Péter út 79. (7+9=8+8), Krisztina Hotel.
Készült: 2012.11.17. és 18., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.11.18.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) elnöke.

Filmproducer és Rendezte: Molnár F. Árpád "ELI" (Betiltott Keresztyén Jogvédő)

! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Gyorsdokumentumfilmjének Címe:

Országos Konferencia a Nemzetközi Vadkapitalista állami-nagytőkés lakásmaffia és népirtás megfékezéséért

A KONFERENCIA SZERVEZŐJE: Balogh Béla, Magyarország Leghatékonyabb Otthonvédője, a Koppány Csoport 100%-os többséggel újra és újra megválasztott elnöke.

A KONFERENCIA-HELYSZÍN FŐ SZERVEZŐJE: Ruszkai Barnabásné Györgyi, minden magyarok egyik legfőbb otthonvédője.

OPERATŐRÖK:
Molnár F. Árpád "ELI"
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján Tibor

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Felvétel: 2012.11.16. (8+8), Bp., XVI. (8+8) kerület, Veres Péter út 79. (7+9=8+8), Krisztina Hotel.
Készült: 2012.11.17. és 18., Budapest, Hungary.
Premier: 2012.11.18. www.hirhatter.org

Előadó: Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének (MAREVOSZ) elnöke.

Rendezte: Molnár F. Árpád "ELI" (Minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója)

Előadó: Tatár József MAREVOSZ-Elnök. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

A kilakoltatásokat a Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) - különösen a közpénzeinken kitartott személyek, pláne az ország vezetői esetében - ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSSEL BÜNTETI! A büntetőjogi megtorlásokat mindenképpen végre kell hajtanunk!

2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak)
(Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

Beszél: Palócz Mihály, a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért tagozatának vezetője. www.hirhatter.org

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Előadó: Palócz Mihály, a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért tagozatának vezetője.

ATW.HU
Tiltott oldal!
ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!

Orbán utasítására A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották az atw.hu-n, ezt a nagy babiloni szajha kurvaképet téve a helyére, ezzel a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

A BETILTOTT FILMTÖRTÉNELEMBŐL!

Előadó: Palócz Mihály, a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért tagozatának vezetője. HÍRHÁTTÉR: www.hirhatter.org

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

A képen Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legeltitkoltabb Újságírója, Keresztyén Emberjogvédő, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg.

2012-05-29. HÍRHÁTTÉR TV: FOR N.A. '72 And Superior Delta Code (Az Orbán-Pintér Halálgyár Simicskás Császti lakásmaffiája, és a Koppány Csoport rekordkilakoltatási akcióbotránya!)
(Film, 73:28.88 perc; KLIKK!)

Előadó: Szabó József (Hiteles Mozgalom).

Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI)
www.hirhatter.org

Karácsony napján Betiltott Filmtörténelem az Emberiség totális Elbuktatásáért!

Előadás: Szabó József (Hiteles Mozgalom). Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI". 2012.11.16. www.hirhatter.org

A LEGFŐBB ECHELON-TANÚ HÍRHÁTTÉR MAFFIAFILMJE!

2012-07-19. HÍRHÁTTÉR TV: Pintéri kilakoltatás vagy a józsefváros piaci és keleti pályaudvari Pintérmaffia megsemmisítése! (A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje - László Tamás és Erdős Krisztina lakásmaffiája) (Film, 79:18.88 perc; KLIKK!)

Előadás: Szabó József (Hiteles Mozgalom). Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI". 2012.11.16. www.hirhatter.org

2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda)
(Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)

A Betiltott Keresztyén HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Dokumentumfilmje
2012-11-14. HÍRHÁTTÉR TV: 3 napot sem adott Orbán, hogy a család eltakarodjon az ingatlanból! (Dokumentumfilm a Bocskai utca 50-ben lakó család orbán-pintéri kilakoltatásáról) (Film, 18 perc 58.88 sec; KLIKK!)

2012-11-02. Nyári Zsolt megakadályozott egy kilakoltatást; végül mégis vagyonelkobzásra ítélték az idős asszonyt (A Fiastyúk 28 történeti áttekintéséből) (KLIKK a Cikkre!)
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

2012-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: X8 H8 - kilakoltatási maffiaügy 8-án, Nagytétényi út 58. (Somkuti Józsefné és családja kilakoltatása) (Film, 48 perc 38.88 sec; KLIKK!)

Előadó: Szabó József (Hiteles Mozgalom). Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta. 2012.11.16. www.hirhatter.org

Előadó: Balogh Béla, minden magyarok Leghatékonyabb otthonvédője, és a titkosszolgálatok által a legnagyobb aggodalommal megfigyelt és támadott otthonvédő közösségének, a Koppány Csoportnak az elnöke.

Előadó: Balogh Béla (Koppány Csoport elnöke). Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta (HÍRHÁTTÉR). 2012.11.16. www.hirhatter.org

Előadó: Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének (MAREVOSZ) Elnöke. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező). HÍRHÁTTÉR: www.hirhatter.org

Előadó: Takács András (Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM)). Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta (HHMM, Echelon-Leleplező). HÍRHÁTTÉR: www.hirhatter.org

Előadó: Takács András (Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM)). Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő, Echelon-Leleplező). HÍRHÁTTÉR: www.hirhatter.org

A vak Pécsi Attila Zsigmondné politikai üldözött. Mivel idézésre a saját háza árverésére elkísérték, az Orbánrendőrök büntető eljárás alá vonták! A Búza utcai kilakoltatásnál - mert az ágyon békésen ült az áldozat család lakásában - lefújták könnygázzal!

2012-10-18. BAUMAG! A legnagyobb jogvédők tömegei tolongtak a világhírű jogász, Monostori Attila elleni koncepciós per bírósági tárgyalására!
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozó Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

Előadás: Monostori Attila nemzetközi hírű jogász. Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Vezető Echelon-Tanúja. www.hirhatter.org

Polt Péter, Orbán házi legfőbb ügyésze a Világtörténelem Kulcspillanatai Legnyomorultabb vesztesei közé került.

A 3 + Az 1 !Operatőr: Molnár F. Árpád (ELI), akit a titkosszolgálatok és a jobban tájékozott Keresztyének már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a bolygó Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak!

Mind Controll Projects:
1. MKNAOMI, MKDELTA, Paperclip (II. Világháború -),
2. CHATTER (1947-),
3. BLUEBIRD (1950-1951),
4. ARTICHOKE (1951-1955),
5. MKULTRA (1953-1965),
6. MKSEARCH (1964-1972),
7. NEWAGE (1972-)

Az Obama-Orbán-banda által BETILTOTT, NWO-Feltáró Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat (KLIKK!)
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!)
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (KLIKK!)
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (KLIKK!)
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (KLIKK!)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)
7. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között (KLIKK!)

Előadó: Balogh Béla, a Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott Elnöke.

A bolygó Előre Bejelentve Legfőbb Echelon-Tanúja, Molnár F. Árpád (ELI).

Előadó: Balogh Béla, a Koppány Csoport Elnöke, a Leghatékonyabb otthonvédő. Operatőr: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

Előadó: Palócz Mihály, a Magyarok Szövetsége (MSZ) devizahitelesekért frakciójának igazgatója. HÍRHÁTTÉR: www.hirhatter.org

Az úgynevezett Interneten - jól hallhatóan - Előre Meghirdettük...

Felszólal: Balog István, a Koppány Csoport alelnöke. www.hirhatter.org

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
HÍRHÁTTÉR


Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY