0 0 0
104
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. máj. 16.
Publikálva:2022.05.16. 14:05
A DK elnöke törvénytelennek nevezte a kormányt, mire a házelnök leplezetlenül megfenyegette a politikust.

Gyurcsány Ferenc ezt azzal indokolta, hogy a törvényesség nem a jogszerűség látszata, hanem a törvényben rögzített népakaratnak való megfelelés. Márpedig ez a kormány megtörte a népakaratot, amikor „megszállta és szétzilálta” a köztársaságot. Azt hangoztatta, a nép nem adott felhatalmazást arra, hogy a kormány alkotmányellenesen, az államhatalom kizárólagos megszerzésére törekedjen. Kijelentette, a választás nem mindig fejezi ki a valóságos népakaratot. A hatalom manipulált, erőszakos, hazug nyilvánossága vesz bennünket körül. Ha manipulált a nyilvánosság, akkor nem szabad a választás, és az nem fejezi ki a valóságos népakaratot, ezért aztán az ilyen választáson nyugvó kormány törvénytelen.
A volt miniszterelnök úgy vélekedett, a Fidesz és kormánya háborút visel hazánk ellen. Orbán Viktor kormányát nem csak törvénytelennek, hanem végletesen erkölcstelennek is tartja. Önök az elmúlt 12 évben tönkretették Magyarországot - rótta fel a fideszes képviselőknek.
Önelégült vakságukban nem látják, a történelem mást tartogat a hazának. Szabad, európai életet, vigyázó otthont, befogadó és nyitott nemzetet. Amikor ezért küzdünk, akkor az Önök törvénytelen, erkölcstelen rezsimje ellen is küzdünk. Erre számíthatnak tőlünk
- zárta mondandóját Gyurcsány Ferenc.
Kövér László hatalmas sóhajtással kezdte meg reakcióját, mely éles kirohanást sejtetett. Nem is kellett csalódni. Az, hogy nem szakítottam félbe és nem vettem el Öntől a szót, az ne tévessze meg abban a tekintetben, hogy azt higgye, hogy Önnek van joga törvénytelennek nyilvánítani egy demokratikusan megválasztott kormányt - kezdte mondandóját.
„Közlöm Önnel a ciklus elején, hogy Önnek nincsen joga ilyet tenni. Különösen nincsen erkölcsi alapja sem, miután Ön szándékosan a polgárháború szélére juttatta Magyarországot 2006-ban. Ön minden létező és elképzelhetetlen bűnt elkövetett ez ellen a nemzet ellen és ez ellen az ország ellen, és ez ellen a demokrácia és jogállam ellen. Erre személyes példákat is tudnék felsorolni, de azt hiszem, hogy ettől most meg kell kímélnem a Tisztelt Házat. Tehát szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy
ez volt az első és utolsó olyan felszólalása az Országgyűlésben - legalábbis, hogy ha én vezetem az ülést - amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek meri nevezni”
- fogalmazott Kövér László.


nepszava.hu
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Gyalázat Budapesten
9:03
Leváltanák az ellenzéket
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
Elfoglalták az oroszok Mariupolt
1:58
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Hasonló videók
9:03
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
1:58
9:26